|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:00 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* ..ojj..pewnie kotku smutno.. chodz sie przytul. boje sie szkoły! gonk crying i niechcewracać do tych patafianow z moujej klasy to chodz to patafianów z mojej klasy ^^v chciałbyś 3nodding no..ale bardziej chciałbym to twoich patafianów sie przyłączyć ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^ falcone chodził z tobą do klasy damian?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^ " co to za lawka : jeden spi (to ja) drugi zrzyna (to labudziak) a trzeci tanczy (kumpel)...." to slowa naszej bytlej nauczycielki z Historii biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:03 am
wired_00 Labudziak Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^ falcone chodził z tobą do klasy damian? no ^_~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:04 am
Falcone Labudziak Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^ " co to za lawka : jeden spi (to ja) drugi zrzyna (to labudziak) a trzeci tanczy (kumpel)...." to slowa naszej bytlej nauczycielki z Historii biggrin xd ehh.. byliśmy najlepsi hehe..pani dyktuje notake, a my burza mózgów..co rysujemy ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:06 am
Labudziak wired_00 Labudziak Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^ falcone chodził z tobą do klasy damian? no ^_~ ktory to? widziałam go? albo czy on mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:07 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^ falcone chodził z tobą do klasy damian? no ^_~ ktory to? widziałam go? albo czy on mnie? on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:08 am
Labudziak ehh.. byliśmy najlepsi hehe..pani dyktuje notake, a my burza mózgów..co rysujemy ^_^ "F : Labudziak co rysujemy question " "L : nie wiem " tak przez cala godzine xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:10 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^ falcone chodził z tobą do klasy damian? no ^_~ ktory to? widziałam go? albo czy on mnie? on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:10 am
Labudziak wired_00 ktory to? widziałam go? albo czy on mnie? on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) a ty myslisz skad on wie o Gaii ODE mnie biggrin dobra zaraz przyjde bo ide se dzwi pospawac a jak bedazeie wlaczony to mi sie zjara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:11 am
lol.... cicho siem zrobilo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:13 am
Lethiel lol.... cicho siem zrobilo.... niom... ja chyba też się zmyję... poszukam Desta i go postraszę, bo jeszcze nie widział mojego motocykla edit: tylko nie wiem czy mi się chce o zmroku na mokrej nawierzchni jeździć... marne warunki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|