|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:17 am
Baliaur mi qwa nigdy nie przechodzi naleze do tego typy ludzi cio maja co dwa dni dola...tylko intensywnoscia sie one roznia (moze co dwa dni to przesada..ale....) sad ja nigdy doła mie miałam, no raz jak mnie chlopak rzucił ;( crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:28 am
Sane_chan Baliaur mi qwa nigdy nie przechodzi naleze do tego typy ludzi cio maja co dwa dni dola...tylko intensywnoscia sie one roznia (moze co dwa dni to przesada..ale....) sad ja nigdy doła mie miałam, no raz jak mnie chlopak rzucił ;( crying stare xp ale ty mash dziwczyno problemy.... jak tak to rza bylo go potem zlac twisted (hehheehe czasami jestem potworna)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:30 am
Baliaur Sane_chan Baliaur mi qwa nigdy nie przechodzi naleze do tego typy ludzi cio maja co dwa dni dola...tylko intensywnoscia sie one roznia (moze co dwa dni to przesada..ale....) sad ja nigdy doła mie miałam, no raz jak mnie chlopak rzucił ;( crying stare xp ale ty mash dziwczyno problemy.... jak tak to rza bylo go potem zlac twisted (hehheehe czasami jestem potworna) No co ... Smutno mi było potem sad crying ... A ty czemu masz doła ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:46 am
yupi yupi sprzedalismy dzis pierwszy telefonik ide sie upic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:04 am
Baliaur Sane_chan Baliaur mi qwa nigdy nie przechodzi naleze do tego typy ludzi cio maja co dwa dni dola...tylko intensywnoscia sie one roznia (moze co dwa dni to przesada..ale....) sad ja nigdy doła mie miałam, no raz jak mnie chlopak rzucił ;( crying stare xp ale ty mash dziwczyno problemy.... jak tak to rza bylo go potem zlac twisted (hehheehe czasami jestem potworna) No i tak trzymać Ty jestes potworna?? Niieeee... Jesteś jak aniołek, po prostu razz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:08 am
Isobelle yupi yupi sprzedalismy dzis pierwszy telefonik ide sie upic blaugh gratulacje ... Famfary .... wszedzie lata papier toaletowy hura !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:30 am
Isobelle yupi yupi sprzedalismy dzis pierwszy telefonik ide sie upic blaugh TAAAAAAAAAAAAA... kurwa, Maciuś... czekaj na mnie... uwalimy się razem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:45 pm
nowa filozofia życiowa jaką ostatnio poznałem...
pić... pierdolić... nie żałować bida musi pofolgować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:26 am
Haec kurwa periculosa Huius kurwae periculosae
Yeah łacina rządzi.....
Tylko czemu do jasnego zakrętu musze mieć z tego egzamin???? stressed domokun stressed domokun stressed domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:54 am
Christoff_Gangrell Haec kurwa periculosa Huius kurwae periculosae Yeah łacina rządzi..... Tylko czemu do jasnego zakrętu musze mieć z tego egzamin???? stressed domokun stressed domokun stressed domokun no przeciez lacina rzadzi ? biggrin !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:12 am
Sane_chan Christoff_Gangrell Haec kurwa periculosa Huius kurwae periculosae Yeah łacina rządzi..... Tylko czemu do jasnego zakrętu musze mieć z tego egzamin???? stressed domokun stressed domokun stressed domokun no przeciez lacina rzadzi ? biggrin ! Eh..... sweatdrop Quiquid Latine dictum sit, altum videtur. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:18 am
Kujonka Baliaur Sane_chan Baliaur mi qwa nigdy nie przechodzi naleze do tego typy ludzi cio maja co dwa dni dola...tylko intensywnoscia sie one roznia (moze co dwa dni to przesada..ale....) sad ja nigdy doła mie miałam, no raz jak mnie chlopak rzucił ;( crying stare xp ale ty mash dziwczyno problemy.... jak tak to rza bylo go potem zlac twisted (hehheehe czasami jestem potworna) No i tak trzymać Ty jestes potworna?? Niieeee... Jesteś jak aniołek, po prostu razz twisted twisted ja wogle nie lubie sie wyrzywac na ludziachh.. taaaa i tak mi nikt nie uwierzy blaugh blaugh ale ze mnie klamcucha... twisted Chris wiesh nie wszyscy sie laciny ucza..... moglybys pop pol lub ang??? plssssssssssssssssssssss xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:21 am
wszyscys facetous to w wiekszosciu frajerus ale sa pare wyjatkus i ja bardzo lubie Felis catus... i nie kazdy jest sapiens....choc wszyscy (prawie) homo
tak wiem gorzej mi ostatnio.... cos czuje ze to przez te zbizajace sie wolne blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 2:44 am
Christoff_Gangrell Sane_chan Christoff_Gangrell Haec kurwa periculosa Huius kurwae periculosae Yeah łacina rządzi..... Tylko czemu do jasnego zakrętu musze mieć z tego egzamin???? stressed domokun stressed domokun stressed domokun no przeciez lacina rzadzi ? biggrin ! Eh..... sweatdrop Quiquid Latine dictum sit, altum videtur. blaugh quid ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 6:47 am
Sane_chan Christoff_Gangrell Sane_chan Christoff_Gangrell Haec kurwa periculosa Huius kurwae periculosae Yeah łacina rządzi..... Tylko czemu do jasnego zakrętu musze mieć z tego egzamin???? stressed domokun stressed domokun stressed domokun no przeciez lacina rzadzi ? biggrin ! Eh..... sweatdrop Quiquid Latine dictum sit, altum videtur. blaugh quid ? Mały kursik łacina w wykonaniu Chrissa smile Quid-co quiquid-cokolwiek Latina -Łacina Dictum od dico;ere -mówić altum-marze, dobrze itp. Videtur od video:ere - wyglądać (tu brzmieć) Czyli: "Cokolwiek powiesz po łacinie brzmi mądrze" blaugh Moja ulubiona sentencja blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|