|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:03 pm
a moj brat cioteczny do woja idzie...stara dupa z niego cos kolo 26 lat (nie pamietam sweatdrop ) i akurat biora go do marynarki i to juz od sierpnia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:06 pm
revcat kusza no to vykk mnie drazni strasznie......ale chuj z nim....*polewa kolejke* a gdzie sa nasze piekne partyzantki? mrgreen i dlatego go do RP nie przyjmiemy...on to chyba ostatnio jakas wieksza liczbe ludzi drazni...na szczescie ja go nie znam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:06 pm
Kiray a moj brat cioteczny do woja idzie...stara dupa z niego cos kolo 26 lat (nie pamietam sweatdrop ) i akurat biora go do marynarki i to juz od sierpnia xd przesada...26 lat? kurczaki no......to nie mogl sie jakos wymigac? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:07 pm
whee heart whee wrocilam kto tesknil heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:08 pm
Kiray revcat kusza no to vykk mnie drazni strasznie......ale chuj z nim....*polewa kolejke* a gdzie sa nasze piekne partyzantki? mrgreen i dlatego go do RP nie przyjmiemy...on to chyba ostatnio jakas wieksza liczbe ludzi drazni...na szczescie ja go nie znam xd na szczescie jego...nie wiem moze tez innych ostatnio sie powstrytzmalem zeby nie mu czegos nie powiedziec......i jeszcze ten kage....cholera.....pijmy kit z nimi wszystkimi...zeby oni sie tak trzymali jak my....ale tak nie jest...*polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:09 pm
Real_Twisted whee heart whee wrocilam kto tesknil heart whee twisted ja tesknilem bardzo.....*podchodzi i mocno przytula i caluje* mrgreen 4laugh heart redface 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:11 pm
revcat Kiray a moj brat cioteczny do woja idzie...stara dupa z niego cos kolo 26 lat (nie pamietam sweatdrop ) i akurat biora go do marynarki i to juz od sierpnia xd przesada...26 lat? kurczaki no......to nie mogl sie jakos wymigac? pirate przez rok czy dwa sie uczyl...poznie poszedl do roboty...i caly czas uwazal ze zapomnieli o nim...hehe a tu mu niespodzianke zrobili xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:12 pm
revcat Real_Twisted whee heart whee wrocilam kto tesknil heart whee twisted ja tesknilem bardzo.....*podchodzi i mocno przytula i caluje* mrgreen 4laugh heart redface 4laugh mrgreen me too, me too
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:13 pm
Kiray revcat Kiray a moj brat cioteczny do woja idzie...stara dupa z niego cos kolo 26 lat (nie pamietam sweatdrop ) i akurat biora go do marynarki i to juz od sierpnia xd przesada...26 lat? kurczaki no......to nie mogl sie jakos wymigac? pirate przez rok czy dwa sie uczyl...poznie poszedl do roboty...i caly czas uwazal ze zapomnieli o nim...hehe a tu mu niespodzianke zrobili xd to ma grubbo....mwhahahaha niespodzianka akurat wtedy gdy za rok juz by go nie wzieli.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:14 pm
Kiray revcat Real_Twisted whee heart whee wrocilam kto tesknil heart whee twisted ja tesknilem bardzo.....*podchodzi i mocno przytula i caluje* mrgreen 4laugh heart redface 4laugh mrgreen me too, me too eek to ty gustujesz w facetach ? no Michal nie spodziewalam sie tego po tobie xd eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:15 pm
revcat Kiray revcat Kiray a moj brat cioteczny do woja idzie...stara dupa z niego cos kolo 26 lat (nie pamietam sweatdrop ) i akurat biora go do marynarki i to juz od sierpnia xd przesada...26 lat? kurczaki no......to nie mogl sie jakos wymigac? pirate przez rok czy dwa sie uczyl...poznie poszedl do roboty...i caly czas uwazal ze zapomnieli o nim...hehe a tu mu niespodzianke zrobili xd to ma grubbo....mwhahahaha niespodzianka akurat wtedy gdy za rok juz by go nie wzieli.... mrgreen rofl ciesze sie ze ja nie mam takich problemow rofl pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:16 pm
revcat Kiray revcat Kiray a moj brat cioteczny do woja idzie...stara dupa z niego cos kolo 26 lat (nie pamietam sweatdrop ) i akurat biora go do marynarki i to juz od sierpnia xd przesada...26 lat? kurczaki no......to nie mogl sie jakos wymigac? pirate przez rok czy dwa sie uczyl...poznie poszedl do roboty...i caly czas uwazal ze zapomnieli o nim...hehe a tu mu niespodzianke zrobili xd to ma grubbo....mwhahahaha niespodzianka akurat wtedy gdy za rok juz by go nie wzieli.... mrgreen hehe...przypomnieli sobie...i teraz bedzie mial fajnie byk 26 letni bedzie latal po poligonie z kolesiami w moim wieku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:19 pm
Real_Twisted Kiray revcat Real_Twisted whee heart whee wrocilam kto tesknil heart whee twisted ja tesknilem bardzo.....*podchodzi i mocno przytula i caluje* mrgreen 4laugh heart redface 4laugh mrgreen me too, me too eek to ty gustujesz w facetach ? no Michal nie spodziewalam sie tego po tobie xd eek twisted to dotyczylo pytania "kto tesknil", a nie ze chcialem aby mnie Towarzysz przytulil stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:20 pm
Kiray Real_Twisted Kiray revcat Real_Twisted whee heart whee wrocilam kto tesknil heart whee twisted ja tesknilem bardzo.....*podchodzi i mocno przytula i caluje* mrgreen 4laugh heart redface 4laugh mrgreen me too, me too eek to ty gustujesz w facetach ? no Michal nie spodziewalam sie tego po tobie xd eek twisted to dotyczylo pytania "kto tesknil", a nie ze chcialem aby mnie Towarzysz przytulil stare *rzuca sie na niego i przytula* to byl zart pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:20 pm
Kiray revcat Kiray revcat Kiray a moj brat cioteczny do woja idzie...stara dupa z niego cos kolo 26 lat (nie pamietam sweatdrop ) i akurat biora go do marynarki i to juz od sierpnia xd przesada...26 lat? kurczaki no......to nie mogl sie jakos wymigac? pirate przez rok czy dwa sie uczyl...poznie poszedl do roboty...i caly czas uwazal ze zapomnieli o nim...hehe a tu mu niespodzianke zrobili xd to ma grubbo....mwhahahaha niespodzianka akurat wtedy gdy za rok juz by go nie wzieli.... mrgreen hehe...przypomnieli sobie...i teraz bedzie mial fajnie byk 26 letni bedzie latal po poligonie z kolesiami w moim wieku xd mwhahahahhaha dokladnie.... mrgreen manewry na morzu i te sprawy pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|