|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:50 am
Kagenoyami wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* *Spoglada na kulajace sie po ziemi galki oczne* To chyba twoje..? no KAGE zaczelem juz zbierac na ten tablet co ty masz ................... w Allegro kosztuje 180 zl a w sklepie 430 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:50 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury... ;przytula' będzie dobrze hmm zauważyłem że więkżość osób w gildii jest albo w roku matur (ja, ty, ozz, itp) lub zaczyna liceum (rynn dabster itp.) i sa tez inni .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:51 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* ..ojj..pewnie kotku smutno.. chodz sie przytul. boje sie szkoły! gonk crying i niechcewracać do tych patafianow z moujej klasy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:52 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* ..ojj..pewnie kotku smutno.. chodz sie przytul. boje sie szkoły! gonk crying i niechcewracać do tych patafianow z moujej klasy to chodz to patafianów z mojej klasy ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja uciekam posmigac troszke w desczu papatki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* ..ojj..pewnie kotku smutno.. chodz sie przytul. boje sie szkoły! gonk crying i niechcewracać do tych patafianow z moujej klasy a ja bede mial calkiem nowa klase .....................i sie z tego ciesze chociaz fajno bylo u nas w klasie co nie Labudziak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:53 am
Falcone Kagenoyami wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* *Spoglada na kulajace sie po ziemi galki oczne* To chyba twoje..? no KAGE zaczelem juz zbierac na ten tablet co ty masz ................... w Allegro kosztuje 180 zl a w sklepie 430 xp Zycze powodzenia..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* ..ojj..pewnie kotku smutno.. chodz sie przytul. boje sie szkoły! gonk crying i niechcewracać do tych patafianow z moujej klasy a ja bede mial calkiem nowa klase .....................i sie z tego ciesze chociaz fajno bylo u nas w klasie co nie Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Falcone Lethiel Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury... buahaha a ja dopiero do licelum ide blaugh to masz fart... my w listopadzie mamy próbną mature a w kwietniu oficjalny egzamin... milcz... ja mam w grudniu examy końcowe... a w styczniu examiny maturalne... 15 examoow w ciągu 27 dni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:54 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury... ;przytula' będzie dobrze hmm zauważyłem że więkżość osób w gildii jest albo w roku matur (ja, ty, ozz, itp) lub zaczyna liceum (rynn dabster itp.) *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:55 am
dest Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury... ;przytula' będzie dobrze hmm zauważyłem że więkżość osób w gildii jest albo w roku matur (ja, ty, ozz, itp) lub zaczyna liceum (rynn dabster itp.) i sa tez inni ..... mój kuzyn to ma dopiero fajnie (brat dabstera) idzie do 2 klasy LO ma JUŻ zapowiedziany sprawdzian z matmy (tydzień po rozpoczęciu roku szkolnego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:56 am
Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:56 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* ..ojj..pewnie kotku smutno.. chodz sie przytul. boje sie szkoły! gonk crying i niechcewracać do tych patafianow z moujej klasy to chodz to patafianów z mojej klasy ^^v chciałbyś 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:57 am
dest ja uciekam posmigac troszke w desczu papatki smile a ty się już naumiałeś jeździć po mokrym czy idziesz poszpanować teraz... bo jak to drugie to zaczekaj... wezmę CBRa i pośmigam z tobą, dziś mnie nogi nie bolą to mogę pojeździć mimo zakazów lekarzy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:59 am
Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|