|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:43 am
Lethiel dest siada jej na kolanach. hej *przytula sie* cos tu dziwnie jest eek .. hieh ..... witaj xd *przytula* smile no co nie podobalo sie wejscie xd hmm chce ktos moze troszke pylu albo opary z farb i kleji ?? chetnie odddam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:43 am
Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:44 am
Sayokun Kagenoyami Tym tez ja dzisiaj obsypalem.. ma kupe slodyczy, owocki, duperelki.. ale ja nie mam mojej Rynnci kolo siebie... ehhh.. a ona nie ma swojego cienia więc proponuje żebyś jutro do niej poszedł zaraz po dennym rozpoczęciu roku (i tak to pewnie zrobisz) Bystry chlopak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:44 am
Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:45 am
dest siada jej na kolanach. hej *przytula sie* cos tu dziwnie jest no cześć... czemu nie odpowiedziałeś na moje pytanie? po co ci ten pręt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:46 am
Kagenoyami Sayokun Kagenoyami Tym tez ja dzisiaj obsypalem.. ma kupe slodyczy, owocki, duperelki.. ale ja nie mam mojej Rynnci kolo siebie... ehhh.. a ona nie ma swojego cienia więc proponuje żebyś jutro do niej poszedł zaraz po dennym rozpoczęciu roku (i tak to pewnie zrobisz) Bystry chlopak... Ale ma fajnie ............... mnie w szpitalu przez 2 tygodnie tylko dwa razy kumple odwiedzili sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:46 am
Kukus dest siada jej na kolanach. hej *przytula sie* cos tu dziwnie jest no cześć... czemu nie odpowiedziałeś na moje pytanie? po co ci ten pręt? tak mnie naszlo zeby go zrobic ... fajniej sie z nim lize??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:47 am
wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* *Spoglada na kulajace sie po ziemi galki oczne* To chyba twoje..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:47 am
Lethiel Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury... ja też... ale trzeba w końcu ten papier wziąć w garść i jazda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:48 am
Lethiel Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury... buahaha a ja dopiero do licelum ide blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:48 am
wired_00 Labudziak wired_00 heh *kładzie na podłodze i leży trupem * eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!! niechce mi sie nic , czuje sie dennie * wywala oczami* ..ojj..pewnie kotku smutno.. chodz sie przytul.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:49 am
Falcone Lethiel Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury... buahaha a ja dopiero do licelum ide blaugh .... stare ... ja tesh chce..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:50 am
Falcone Lethiel Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury... buahaha a ja dopiero do licelum ide blaugh to masz fart... my w listopadzie mamy próbną mature a w kwietniu oficjalny egzamin...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying rok matur co u mnie też mamy przesrane sad ... boje sie matury... ;przytula' będzie dobrze hmm zauważyłem że więkżość osób w gildii jest albo w roku matur (ja, ty, ozz, itp) lub zaczyna liceum (rynn dabster itp.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Kukus dest siada jej na kolanach. hej *przytula sie* cos tu dziwnie jest no cześć... czemu nie odpowiedziałeś na moje pytanie? po co ci ten pręt? tak mnie naszlo zeby go zrobic ... fajniej sie z nim lize?? chyba po... nie ważne... wiedziałem, że będziesz miał marne uzasadnienie... ale to przeszło moje wszelkie, nawet najczarniejsze domysły sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|