Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1355 1356 1357 1358 1359 1360 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:36 am

*siada w swoim foteliku*
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:37 am

wired_00
Kagenoyami
wired_00
*siada na krześle i wszystkim sie przygląa*jakoś dla mnie teraz tu nieswojo *wyjmuje z kieszeni cukierka i wkłada go do buzi*

Dobrze ze nie gdzie indziej *nie podnosi glowy*

co masz na myśli * przygląda sie ciemnej osobie*

Po glowie chodzi mu naprawde duzo rzeczy... plonace dzieciece zwloki, zmasakrowane ciala ludzi, kaluza krwi, salon luster i stol w bitym w blat nozem... do tego swiece, mnostwo swiec i cisza... mordercza... zwiastujaca samotnosc... hm? O co pytalas?

Kagenobaka

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:38 am

Kagenoyami
Falcone
Kagenoyami
Falcone
Kagenoyami
Jeszcze nie wiadomo co jej jest... cos jej sie stalo, cholera ze stawami po ciezko przebytej anginie ropnej... ledwo sie rusza, zwija sie z bolu i pomagaja jej tylko Naprawde mocne leki... ehh... martwie sie o nia.. Poza tym jest poczatek roku, a ona do nowej szkoly idzie..ehhh..

o kurde to cos powaznego sad nie martw sie Kage bedzie dobrze
a co do szkoly wiem cos o tym byc chorym na nowy rok szkolny nie zkumlujesz sie z kolegami narobisz se zaleglosci ................
a w szpitalu sie tez nudno strasznie lezy wiec powinienes ja czesto odwiedzac , zalatwic cos do roboty jak nikogo nie ma czyli najlepiej Radio
no i np. tak tandetna gierke w klocki czy wezyka to bardzo czas zabija

No, tego mi nie musisz mowic... dzisiaj bylem u niej pol dnia.. Staralem sie ja popcieszac, przynioslem jej moj odtwarzac mp3.. oprocz tego a GBC..

spytaj sie Lekarek czy moze jesc slodycze albo owoce , jogurciki i takie tam bajery ............bo w szpitalach zbyt dobrego zarcia nie daja

Tym tez ja dzisiaj obsypalem.. ma kupe slodyczy, owocki, duperelki.. ale ja nie mam mojej Rynnci kolo siebie... ehhh..

no to można jej tylko pogratulować chłopaka ^^
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:38 am

Kagenoyami

Tym tez ja dzisiaj obsypalem.. ma kupe slodyczy, owocki, duperelki.. ale ja nie mam mojej Rynnci kolo siebie... ehhh..
więc przywyknij do przesiadywania w szpitalu przez jakiś czas...

Kukus

dest

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:39 am

Lethiel
*siada w swoim foteliku*
siada jej na kolanach. hej *przytula sie* cos tu dziwnie jest
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:39 am

jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying

Lethiel

Tipsy Lunatic

Ita Lockheart

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:40 am

heh *kładzie na podłodze i leży trupem *

Lethiel
jak sie zacznie rok szkolny jush nie bede miala czasu z wami przesiadywać.... nie pooszczą mnie do kompooterka.. sad crying

będzie ąz tak źle...

Ozzwald

Kagenobaka

Lethiel

Sprobuj wsadzic sobie cukierka, moze Ci wtedy pozwola...

Kagenoyami

a ona nie ma swojego cienia
więc proponuje żebyś jutro do niej poszedł zaraz po dennym rozpoczęciu roku (i tak to pewnie zrobisz)

Sayokun

Lethiel

Tipsy Lunatic

dest
Lethiel
*siada w swoim foteliku*
siada jej na kolanach. hej *przytula sie* cos tu dziwnie jest

eek .. hieh ..... witaj xd *przytula*
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:41 am

Kagenoyami
Lethiel

Sprobuj wsadzic sobie cukierka, moze Ci wtedy pozwola...

xd xd xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Ntsumi_Aya

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:42 am

widzę że nikt mnie tu wired pozwolisz żebym się położyła obok ciebie??o dzięki wiedziałam że się zgodzisz smile Lethier nie martw się napewno będziesz tutaj się zjawiała w weekendy a ja narazie czmycham narka

Lethiel

rok matur co

u mnie też

mamy przesrane

Sayokun

Labudziak

wired_00
heh *kładzie na podłodze i leży trupem *

eejj..co ci jest *potrz.ąsa nią* wstawaj, bo zrobie ci )znowu) stuczne oddychanie !!!!!!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1355 1356 1357 1358 1359 1360 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games