|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:00 am
Iael Lethiel Sayokun Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* 'przytula' nadal wyglądasz pięknie jesteś zagrożeniem dla każdego faceta redface szczera prawda jesteś tu najładniejsza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:01 am
Sei chan Aya zostaw ten nuż, w lodówce jest krew w woreczkach nie musisz go zabijać. nie mam ochoty na krew!!!! jestem spragniona walki!!!!!!! *podeszła do ozzwalda i kopneła go między nogi*ty....ennyn atan pelgo mellantil anduil!!!!! *wtopiła ostrze w ozzalta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:01 am
*Siada na podłodze zajadając się cukierkami*Nyu^ ^ *Mei kładzie się obok z zaciekawieniem przyglądając się wszystkim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:02 am
wired_00 Labudziak *zwija sie z bulu* dobra kochanie..dobra, masz duży biust!!!!! *kopie go w plecy * mam odpowiedni! scream ..dobra..mały jak na polskie warunki..ale mi sie on podoba ^_^ może być ... 3nodding yeej! nie dostałem glanem w dziąsło!! yeej!!! *przytula ją* ahh..jakie to piękne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:03 am
*wzdycha* ... *idzie w stronę basenu, rozgląda się wokól poczym siada na brzegu*
ludzie nie cytujcie tak dużej ilości wypowiedzi! scream strasznie ciężko się czyta takie coś stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Iael Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* *Iael przychodzi cały mokry do lethiel krewzalała mu pół twarzy*zemdlałem smile nieee...... jush nie mam sily do tych omdleń.... crying crying crying *mdleje* lethiel obudź się usta-usta pomoże??? *leshy bez ruchu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Iael Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* *Iael przychodzi cały mokry do lethiel krewzalała mu pół twarzy*zemdlałem smile nieee...... jush nie mam sily do tych omdleń.... crying crying crying *mdleje* lethiel obudź się usta-usta pomoże??? o ile chcesz się z nim całować....on chyba na ciebie leci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:04 am
Ntsumi_Aya Sei chan Aya zostaw ten nuż, w lodówce jest krew w woreczkach nie musisz go zabijać. nie mam ochoty na krew!!!! jestem spragniona walki!!!!!!! *podeszła do ozzwalda i kopneła go między nogi*ty....ennyn atan pelgo mellantil anduil!!!!! *wtopiła ostrze w ozzalta *pada martwy na podłoge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Siada na podłodze zajadając się cukierkami*Nyu^ ^ *Mei kładzie się obok z zaciekawieniem przyglądając się wszystkim* mei to twój katek/kotka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iael Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* *Iael przychodzi cały mokry do lethiel krewzalała mu pół twarzy*zemdlałem smile nieee...... jush nie mam sily do tych omdleń.... crying crying crying *mdleje* *upewnia czy Lethiel ma zachowane funkcje życiowe i układa ją na boku* a teraz czekamy aż się ocknie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Iael Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* *Iael przychodzi cały mokry do lethiel krewzalała mu pół twarzy*zemdlałem smile nieee...... jush nie mam sily do tych omdleń.... crying crying crying *mdleje* lethiel obudź się usta-usta pomoże??? *leshy bez ruchu* *podczhodzi sprawdza czy oddycha i robi sztuczne oddychanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:05 am
Ntsumi_Aya Sei chan *Siada na podłodze zajadając się cukierkami*Nyu^ ^ *Mei kładzie się obok z zaciekawieniem przyglądając się wszystkim* mei to twój katek/kotka?? Mei to wilk, który został tu przyprowadzony przez Toolka. Nawet na planie gildii ma bude.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:05 am
Lethiel Sayokun Lethiel Iael Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* *Iael przychodzi cały mokry do lethiel krewzalała mu pół twarzy*zemdlałem smile nieee...... jush nie mam sily do tych omdleń.... crying crying crying *mdleje* lethiel obudź się usta-usta pomoże??? *leshy bez ruchu* no dobra pochyla się i wykonuje pracę jaką nauczył się na lekcjach po i jako członek czerwonego krzyża
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 10:06 am