|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:55 am
Ozzwald Ntsumi_Aya jak ktoś jeszcze raz zemdleje albo coś w tym stylu to posmakuje mojego ostrza ostrzegam...będzie fajnie!!! no dalej mdlejcie:!!! xd xd urzekła mnie twoja historia... no mdlej albo walcz chętnie stoczę pojedynek*wyciąda andruila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*podbiega z plecakiem medycznym* już *opatruje ranę i rzuca plecak w kąt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* *Iael przychodzi cały mokry do lethiel krewzalała mu pół twarzy*zemdlałem smile nieee...... jush nie mam sily do tych omdleń.... crying crying crying *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya jak ktoś jeszcze raz zemdleje albo coś w tym stylu to posmakuje mojego ostrza ostrzegam...będzie fajnie!!! no dalej mdlejcie:!!! xd xd urzekła mnie twoja historia... no mdlej albo walcz chętnie stoczę pojedynek*wyciąda andruila haha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aya zostaw ten nuż, w lodówce jest krew w woreczkach nie musisz go zabijać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:56 am
*zwija sie z bulu* dobra kochanie..dobra, masz duży biust!!!!! *kopie go w plecy * mam odpowiedni! scream
..dobra..mały jak na polskie warunki..ale mi sie on podoba ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:57 am
*siada w fotelu i patrzy na resztę* stare *włącza discmana i zaczyna słychać muzy*...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no dalej to co walczysz??*jej oczy zrobiły się czerwone...weszła na taflę wody ..anduil błysną a za nią przez chwilkę było widać wilki i słychać było ich wycie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lethiel wyglądasz jak anioł! phi piękniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:58 am
Sayokun Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* 'przytula' nadal wyglądasz pięknie jesteś zagrożeniem dla każdego faceta redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iael Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* *Iael przychodzi cały mokry do lethiel krewzalała mu pół twarzy*zemdlałem smile nieee...... jush nie mam sily do tych omdleń.... crying crying crying *mdleje* lethiel obudź się usta-usta pomoże???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya no dalej to co walczysz??*jej oczy zrobiły się czerwone...weszła na taflę wody ..anduil błysną a za nią przez chwilkę było widać wilki i słychać było ich wycie* musisz iść do okulisty bo coś nie tak z twoimi oczami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:59 am
Lethiel Sayokun Lethiel Kukus Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia* redface .. lol... zapomnialam o kostioomie gonk *wybiega do pokoiq* *wraca ubrana* 'przytula' nadal wyglądasz pięknie jesteś zagrożeniem dla każdego faceta redface szczera prawda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald klijent nasz pan.. wybierz sobie wersje... dębowa destka z piwem w lewej części blatu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak *zwija sie z bulu* dobra kochanie..dobra, masz duży biust!!!!! *kopie go w plecy * mam odpowiedni! scream ..dobra..mały jak na polskie warunki..ale mi sie on podoba ^_^ może być ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|