|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:39 pm
*wychyla szklaneczke*
powiem Wam towarzysze w zaufaniu....ze bardzo sie ciesze ze tutaj jestem z Wami... druga sprawa to wcale a wcale nie spieszy mi sie na poland.....patrzec jak Nas szykanuja..... pirate *glaszcze swojego kalacha* och maja oni szczescie ze nie sa na tutaj........ pirate
oi! jakis przejaw agresji mi okazal..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:39 pm
BeeWolf_san Kiray a to wypijmy za wasze malowanie *polewa wszystkim i wypija ze swojej szklaneczki* wybrałem sie na misje, ... chciałem wyciagnac od arife tajne info na temat jej majtek... i co i co... przegrałem czyli to czas na spanie : ....udam siew kime ale w pierw łykne sobie z wami "łuk" ... no to narazie... a gdzie nasza pijaczka ?! ... no pa. UGABUGA. zostaniesz pomszczony Towarzyszu xd Adios Amigo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:41 pm
revcat *wychyla szklaneczke* powiem Wam towarzysze w zaufaniu....ze bardzo sie ciesze ze tutaj jestem z Wami... druga sprawa to wcale a wcale nie spieszy mi sie na poland.....patrzec jak Nas szykanuja..... pirate *glaszcze swojego kalacha* och maja oni szczescie ze nie sa na tutaj........ pirate oi! jakis przejaw agresji mi okazal..... pirate tez sie ciesz z tego powodu ze jesestesmy tu wszyscy razem *podchodzi do Reva i sciska go na misia* wypijmy za to *wypija* szkanuja Nas...moze jeszcze teraz? domokun evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:41 pm
Kiray BeeWolf_san Kiray a to wypijmy za wasze malowanie *polewa wszystkim i wypija ze swojej szklaneczki* wybrałem sie na misje, ... chciałem wyciagnac od arife tajne info na temat jej majtek... i co i co... przegrałem czyli to czas na spanie : ....udam siew kime ale w pierw łykne sobie z wami "łuk" ... no to narazie... a gdzie nasza pijaczka ?! ... no pa. UGABUGA. zostaniesz pomszczony Towarzyszu xd Adios Amigo... trzymaj sie towarzyszu generale! zemsta bedzie slodka mwhahahahahhahaha.... pirate generale Kiray ale Wy sie chyba jeszcze nigdzie nie wybieracie co? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:43 pm
revcat BeeWolf_san Kiray predzej bysmy sie w niej pogubili xd ale jak bysmy byli w odpowiednim stanie wink ...mogli bysmy sie w ufo zabawic i znaki w nim zrobic xd pole nie jest wielkie jakies 8 ha. a w UFA ja planuje od roku sie zabawić, mwhahahahahahaha porobimy znaki....... mrgreen pirate swoja droga tak powaznie mowiac to jest swietny pomysl tylko ze musialbym sobie jakis nocleg zalatwic bo jak cos to i tak bym przyjechal na weekend mrgreen pirate kusza...nocleg z nim zawsze jest problem...bedzie trzeba cos wykombinowac nie martw sie Pulkowniku jeszcze tu zostaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:44 pm
Kiray revcat *wychyla szklaneczke* powiem Wam towarzysze w zaufaniu....ze bardzo sie ciesze ze tutaj jestem z Wami... druga sprawa to wcale a wcale nie spieszy mi sie na poland.....patrzec jak Nas szykanuja..... pirate *glaszcze swojego kalacha* och maja oni szczescie ze nie sa na tutaj........ pirate oi! jakis przejaw agresji mi okazal..... pirate tez sie ciesz z tego powodu ze jesestesmy tu wszyscy razem *podchodzi do Reva i sciska go na misia* wypijmy za to *wypija* szkanuja Nas...moze jeszcze teraz? domokun evil *odwzajemnia misia* tak jestemy zgrani przynajmniej.... szykanuja pewnie dalej jebancy......wrrrrrr ale co tam jak mowi pewien porucznik chuj im w dupe...i kawalek szkla.... domokun wybacz moje wyrazenia ale czasem mam ochote sobie pokrzeklinac.... *wypija do dna i polewa nastepna kolejka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:46 pm
Kiray revcat BeeWolf_san Kiray predzej bysmy sie w niej pogubili xd ale jak bysmy byli w odpowiednim stanie wink ...mogli bysmy sie w ufo zabawic i znaki w nim zrobic xd pole nie jest wielkie jakies 8 ha. a w UFA ja planuje od roku sie zabawić, mwhahahahahahaha porobimy znaki....... mrgreen pirate swoja droga tak powaznie mowiac to jest swietny pomysl tylko ze musialbym sobie jakis nocleg zalatwic bo jak cos to i tak bym przyjechal na weekend mrgreen pirate kusza...nocleg z nim zawsze jest problem...bedzie trzeba cos wykombinowac nie martw sie Pulkowniku jeszcze tu zostaje tam zaraz problem cos sie wykombinuje......jakis pokoik wynajac czy cos...damy rade generale mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:49 pm
revcat tam zaraz problem cos sie wykombinuje......jakis pokoik wynajac czy cos...damy rade generale mrgreen najwyzej w Mruczusiu przenocujesz wink xd albo sie jakis szalas z kukurydzy zrobi...wkoncu jestesmy Partyzantami xd *polewa* pijmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:51 pm
Kiray revcat tam zaraz problem cos sie wykombinuje......jakis pokoik wynajac czy cos...damy rade generale mrgreen najwyzej w Mruczusiu przenocujesz wink xd albo sie jakis szalas z kukurydzy zrobi...wkoncu jestesmy Partyzantami xd *polewa* pijmy dokladnie nie takie rzeczy sie robilo....mwhahahahahha *polewa* no to pijmy ! a jak sprawa z tym lobuziakiem czy jak mu tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:52 pm
jutro czeka mnie bojowe zadanie...musze pomalowac brame u mojej babci... podobno mam wstac wczesniej...ale najwyzje babci poczeka xd *wypija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:55 pm
Kiray jutro czeka mnie bojowe zadanie...musze pomalowac brame u mojej babci... podobno mam wstac wczesniej...ale najwyzje babci poczeka xd *wypija* hehehehe babcia napewno kocha to poczeka mrgreen wiesz ja w sumie nie jestem konfliktowy ale jakos na nerwy dzialaja mi niektore osoby...... Ty tez tak masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:55 pm
revcat Kiray revcat tam zaraz problem cos sie wykombinuje......jakis pokoik wynajac czy cos...damy rade generale mrgreen najwyzej w Mruczusiu przenocujesz wink xd albo sie jakis szalas z kukurydzy zrobi...wkoncu jestesmy Partyzantami xd *polewa* pijmy dokladnie nie takie rzeczy sie robilo....mwhahahahahha *polewa* no to pijmy ! a jak sprawa z tym lobuziakiem czy jak mu tam? zostal przyjety...ale do tej pory sie nie zameldowal...moze to szpieg stare hmm bedzie trzeba na niego uwazac... *przysuwa do siebie swojego kalacha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:58 pm
Kiray zostal przyjety...ale do tej pory sie nie zameldowal...moze to szpieg stare hmm bedzie trzeba na niego uwazac... *przysuwa do siebie swojego kalacha* hmmmmm koniecznie *przeladowuje swojego kalacha* jezeli to szpieg a nie zdziwilbym sie wcale...to biada mu jak go dorwe w swoje lapki kocie..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:00 pm
revcat Kiray jutro czeka mnie bojowe zadanie...musze pomalowac brame u mojej babci... podobno mam wstac wczesniej...ale najwyzje babci poczeka xd *wypija* hehehehe babcia napewno kocha to poczeka mrgreen wiesz ja w sumie nie jestem konfliktowy ale jakos na nerwy dzialaja mi niektore osoby...... Ty tez tak masz? zgadaz sie...ja z natury jestem lagodny jednak jak ktos mi sie nie spodoba albo podpadnie to poprostu nie scierpie go...i w tedy robie sie nerwowy, czasami az zabardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:02 pm
Kiray revcat Kiray jutro czeka mnie bojowe zadanie...musze pomalowac brame u mojej babci... podobno mam wstac wczesniej...ale najwyzje babci poczeka xd *wypija* hehehehe babcia napewno kocha to poczeka mrgreen wiesz ja w sumie nie jestem konfliktowy ale jakos na nerwy dzialaja mi niektore osoby...... Ty tez tak masz? zgadaz sie...ja z natury jestem lagodny jednak jak ktos mi sie nie spodoba albo podpadnie to poprostu nie scierpie go...i w tedy robie sie nerwowy, czasami az zabardzo kusza no to vykk mnie drazni strasznie......ale chuj z nim....*polewa kolejke* a gdzie sa nasze piekne partyzantki? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|