Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
BEMUTATKOZOM (IDE ÍRJ ELŐSZÖR!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 133 134 135 136 137 138 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Magyar vagy?
Igen
89%
 89%  [ 353 ]
Külföldi, de magyar
8%
 8%  [ 33 ]
Vannak magyar rokonaim
0%
 0%  [ 2 ]
What?!
2%
 2%  [ 8 ]
Total Votes : 396

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Feb 06, 2012 12:55 am

Üdvözlök minden új tagot! Malreni vagyok, a Magyar Guild alkapitánya. Én fogom egyengetni utatokat, megválaszolni legtöbb kérdésetek és a többi. Ha problémátok van, forduljatok hozzám bizalommal.

Pár szó magamról:
-Helyesírás Náci vagyok.
-Hivatásos író a való életben. (Igen, saját könyvem is jelent már meg.)
-Imádom a macskákat. Szívemben mindig is az övék lesz az első hely. (Remélem, a barátnőm ezt nem fogja elolvasni.)
-Az egyik legrégebbi tag vagyok az oldalon. (Hét éve regisztráltam.)
-Nagyon szeretek énekelni, ha senki nem hallja.
-A zord külsőm egy még zordabb belsőt takar.

Üdv itt! cat_3nodding
PostPosted: Mon Feb 06, 2012 12:59 am

renahk
Sziasztok,
én nemrég kezdtem játszani,26 éves debreceni leányzó vagyok,és nagyon megörültem a magyar klán láttán whee

Üdv itt neked! ( félig-meddig én is debreceni vagyok cat_whee )

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Feb 06, 2012 6:06 am

Üdv itt az újaknak!
PostPosted: Tue Feb 07, 2012 4:28 pm

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy attól, hogy látja (és/vagy hiszi), hogy én vagyok itt az atyaúristen, csak ezért ne jelöljön be és azért se, mert tök jó az avi-m, meg ilyen dolgok... Ez nem Faszbuk. Megválogatom a barátaim. Ha nem ismerlek, ha egy büdös szót nem váltottam veled az életbe és még csak levelet sem küldesz, akkor nem hogy visszadobom a kérelmed, de repülsz az Ignored listámra.

Remélem érthető voltam.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Feb 08, 2012 2:28 pm

Malreni
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy attól, hogy látja (és/vagy hiszi), hogy én vagyok itt az atyaúristen, csak ezért ne jelöljön be és azért se, mert tök jó az avi-m, meg ilyen dolgok... Ez nem Faszbuk. Megválogatom a barátaim. Ha nem ismerlek, ha egy büdös szót nem váltottam veled az életbe és még csak levelet sem küldesz, akkor nem hogy visszadobom a kérelmed, de repülsz az Ignored listámra.

Remélem érthető voltam.

Ennyit a kedves fogadtatásról. sweatdrop

Üdv az újaknak!...
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 12:57 am

Molylepke
Malreni

Remélem érthető voltam.

Ennyit a kedves fogadtatásról. sweatdrop

Üdv az újaknak!...

Mindenkit szívesen látunk és örülünk az új tagoknak, hátha lesz valami élet a Guild-ban, de, itt van a nagybetűs DE, az én személyes rigolyám az, hogy nem veszek fel ismeretleneket a barátlistámra.

Úgy gondoltam, hogy minden új be szokott nézni ide, ezért írtam itt, de csak a te kedvedért kiküldhetem Announcement-ben is. cat_blaugh

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 2:39 pm

Malreni
Úgy gondoltam, hogy minden új be szokott nézni ide, ezért írtam itt, de csak a te kedvedért kiküldhetem Announcement-ben is. cat_blaugh

A... áhh... csinálj amit akarsz.
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 10:56 pm

Molylepke
Malreni

A... áhh... csinálj amit akarsz.

Problem?

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Feb 10, 2012 4:28 am

Eddig csak visszaolvastam ide néha az utóbbi napokban, ám most már odáig ment ez, hogy úgy érzem, szólnom kell nekem is. Szerintem a legtöbb új tag nem néz már vissza ide, persze nem tudhatom biztosan, mint ahogy se Malreni, se senki más az ellenkezőjét sem tudhatja biztosan! Én teljesen megértem, ha valaki nem szereti a random baráti felkéréseket (legyen szó akár magyarról is, főleg ha már tudjuk róla, hogy ő is magyar), de azért tényleg nem kéne ilyen módon (durván) figyelmeztetni az esetleges (vissza)olvasókat és random felkérőket! Lehetne kedvesebben is, plusz nekik megírva levélben is lehet akár! Mondjuk ha már 3-szor, vagy ennél többször kér fel barátnak elutasítás ellenére, úgy érthető(bb) a tiltólistára rakás. Csak ezért erről guild announcement kissé már túlzás lenne,... Én se szeretem a random baráti felkéréseket (nem szoktam elfogadni hosszú ideje), de így azért nem járnék el, nem szoktam! Ha pedig tudom, hogy az illető magyar és felkér, nagyobb esély van elfogadásra, az egy pici kivétel. Remélem ez az ügy már le lesz zárva most már, amúgy is nem annyira illik ide! Részemről lezárva, főleg akkor, ha általatok is!
PostPosted: Wed Feb 22, 2012 9:04 am

Sziasztok! ^^ Tinának hívnak. 16 éves lány vagyok. Több mint 13 évig Százhalombattán éltem, és ettől függetlenül még mindig százhalombattainak vallom magamat... biggrin Jelenleg Polgáron élek, és Tiszaúvárosba járok gimnázuimba, ahol angol szakon tanulok... :3 Szerintem egyenlőre ennyi elég... biggrin

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Protector of Cuteness 150
  • Grunny Harvester 150
  • Destroyer of Cuteness 150

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Feb 22, 2012 9:56 am

Üdv itt!
PostPosted: Wed Feb 22, 2012 1:00 pm

Xanvie
Üdv itt!

Köszönöm! ^^

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Protector of Cuteness 150
  • Grunny Harvester 150
  • Destroyer of Cuteness 150

MsLella

PostPosted: Mon Mar 19, 2012 5:17 am

Sziasztok.
Én Lella vagyok, 17 éves. És ötletem sincs mit írjak még. ^^ Aki szeretne megismerni az írhat nyugodtan.
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 3:36 am

Sziasztok!

Én egy 23 éves lány vagyok, Borsodból.
Szeretem az irodalmat, a horror könyveket és filmeket.
Az igényesebb animéket és mangákat. Pl. Gantz manga, az anime pocsék biggrin

Sebastian Stunn

Married Millionaire

13,775 Points
  • Married 100
  • Invisibility 100
  • First step to fame 200
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 133 134 135 136 137 138 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games