|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:45 am
aaa widzę chomika!!!!! eh jak ktoś mnie spróbuje teraz zabić to zaraz wpadnę w szał!!!!!!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:45 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak ..od jutra szkoła... crying crying crying niech mnie ktoś przytuli crying przytulas dziękuje kochanie..tylko ty mi pomagasz crying bo jestem dobra ha ha xd widze crying crying crying *przytula ją mocno* uważaj bo bede płaska i niebedziesz maiał za co łapac 3nodding tak?? *dotyka piersi* no...zmniejszyły sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:46 am
Katka1989 Sei chan Katka1989 działo się tutaj coś ciekawego jak mnie nie było? ^^" Prawie wszyscy się potopili xd Aya potrzebuje lekarza!!! ech... typowe... co przyjdę to się ktoś topi. Albo się kłócą albo jakieś masakry xp scream I przestańcie się wszyscy przytulać bo się zaraz pożygam stare *wrócił jej zły humor* Chcesz cukierka?*Podsuwa jej paczkę z cukierkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald to po co ci taka beczka... już wszystko się z niej wylało... == chodzi o to ze płyn sie nie kończy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Rzuca fotelem w Ozziego* *wykonuje unik* dziekuje postoje... chodziło mi o zdjęcie mojego biurka... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:47 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak ..od jutra szkoła... crying crying crying niech mnie ktoś przytuli crying przytulas dziękuje kochanie..tylko ty mi pomagasz crying bo jestem dobra ha ha xd widze crying crying crying *przytula ją mocno* uważaj bo bede płaska i niebedziesz maiał za co łapac 3nodding tak?? *dotyka piersi* no...zmniejszyły sie... ZBOCZENIEC!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzy..... Kope lat biggrin a ja zgubiłam twoje gg == mam ci coś do powiedzenia.... to ważne
[Pisiaq nie martw się..... nie musisz czuć się zazdrosny smile ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus Katka1989 hejko wszystkim! 3nodding cześć, Kateczko *przytula* przepraszam, że taki mokry ale właśnie wroociłem z porannej kąpieli w gorących źroodłach witaj spowrotem 4laugh *przytula* redface A...a... a jednak Anioły istnieją*robi maślane oczka* i chadzają bikini *mdleje z wrażenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:48 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak ..od jutra szkoła... crying crying crying niech mnie ktoś przytuli crying przytulas dziękuje kochanie..tylko ty mi pomagasz crying bo jestem dobra ha ha xd widze crying crying crying *przytula ją mocno* uważaj bo bede płaska i niebedziesz maiał za co łapac 3nodding tak?? *dotyka piersi* no...zmniejszyły sie... scream niekłam *daje labydziakowi po mordzie butem* zaraz cie wykastruje scream słyszysz? *kopie go w jaja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w tej profesji jest nas tutaj wielu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aya w kilblu naprawde jest homik?? Jak tak to Mei'a zawołam i się z nim rozprawi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Katka1989 Sei chan Katka1989 działo się tutaj coś ciekawego jak mnie nie było? ^^" Prawie wszyscy się potopili xd Aya potrzebuje lekarza!!! ech... typowe... co przyjdę to się ktoś topi. Albo się kłócą albo jakieś masakry xp scream I przestańcie się wszyscy przytulać bo się zaraz pożygam stare *wrócił jej zły humor* Chcesz cukierka?*Podsuwa jej paczkę z cukierkami* no dobra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:49 am
*traci przytomność i wpada do basenu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:49 am
Katka1989 Sei chan Chcesz cukierka?*Podsuwa jej paczkę z cukierkami* no dora... Katka uśmiechnij się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|