|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:41 am
Katka1989 działo się tutaj coś ciekawego jak mnie nie było? ^^" Prawie wszyscy się potopili xd Aya potrzebuje lekarza!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 działo się tutaj coś ciekawego jak mnie nie było? ^^" oj dużo więkrzość się topiła bo nie dostała ciastek. Flacona zamurowano i sobie poszedł a wielki zmutowany chomik tańczy sobie teraz w kiblu bardzo ciekawe nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak ..od jutra szkoła... crying crying crying niech mnie ktoś przytuli crying przytulas dziękuje kochanie..tylko ty mi pomagasz crying bo jestem dobra ha ha xd widze crying crying crying *przytula ją mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:42 am
Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz ehh durny durny net scream Święty mikołaj?! XD no pewnie, grzeczna byłaś? XD Nyu^ ^ swietnie Nyu^ ^*Wyciąga łapke po paczke cukierków*Dziękuję, Nyu^ ^ drobiazg ^_^ a co masz dla mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:42 am
Sayokun Lethiel Sayokun Iael siema dzięki za masarz jestes w tym dobra lethiel *łapie sie za zakrwawioną głowe patrzy na ręke i traci przytomność hmm mam pomysł 'kładzie 2 ofudy jedną na iaelu a jedną obok po czym wstaje' 'zaczyna mówić zaklęcie' 'obok iaela pojawia się drugie w pełni sprawne ciało' 'z iaela wylatyje jaskrawe światło po czym wlatuje do drugiego ciała' 'kończy mamrotać zaklęcie' gotowe w nowym ciele nowy duch xd lol.. jaki ty zdolny whee dzięki 'przytula lethiel' cze wszystkim któży dotarli dzieki lethiel bułem zdrowy!!!!!!!!! ja chce z powrotem jeśli jesteś taki zdolny to pomyśl troche!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:43 am
Kukus Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz ehh durny durny net scream Święty mikołaj?! XD no pewnie, grzeczna byłaś? XD Nyu^ ^ swietnie Nyu^ ^*Wyciąga łapke po paczke cukierków*Dziękuję, Nyu^ ^ drobiazg ^_^ a co masz dla mnie? Kukus stań w kolejce razz teraz ja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cześć... ^^ 3nodding papatki zero sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistic_Lina Pisarz Mistic_Lina Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz ehh durny durny net scream Święty mikołaj?! XD no pewnie, grzeczna byłaś? XD Nyu^ ^ swietnie Kochanie.... a masz coś dla mnie? a co bys chciała? A dostanę wszystko czego zechcę? 3nodding nie wiem, jesli bede tutaj to mial to dam ci ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiecie ja mykam... Nudzi mi siem troszku... A Washa ni ma... A wszyscy siem przytulają... Jak cosik to znajdziecie mnie na gg 2264515 albo ewentualnie na FIFie... ale bardziej na gg... Pa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak ..od jutra szkoła... crying crying crying niech mnie ktoś przytuli crying przytulas dziękuje kochanie..tylko ty mi pomagasz crying bo jestem dobra ha ha xd widze crying crying crying *przytula ją mocno* uważaj bo bede płaska i niebedziesz maiał za co łapac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:44 am
Sei chan Katka1989 działo się tutaj coś ciekawego jak mnie nie było? ^^" Prawie wszyscy się potopili xd Aya potrzebuje lekarza!!! ech... typowe... co przyjdę to się ktoś topi. Albo się kłócą albo jakieś masakry xp scream I przestańcie się wszyscy przytulać bo się zaraz pożygam stare *wrócił jej zły humor*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz ehh durny durny net scream Święty mikołaj?! XD no pewnie, grzeczna byłaś? XD Nyu^ ^ swietnie Nyu^ ^*Wyciąga łapke po paczke cukierków*Dziękuję, Nyu^ ^ drobiazg ^_^ a co masz dla mnie? jest bez dna haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Rzuca fotelem w Ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:45 am
to po co ci taka beczka... już wszystko się z niej wylało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|