|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:34 am
hejko wszystkim! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Wyciąga apteczke i po wywaleniu prawie całej zawartości na podłogę wyciąga sole trzeźwiące*To postawi Aye na nogi, Nyu^ ^ yyyy????co tak smierrrrrrrrrrrrrrrdziiiiiiiiiiii???????*spada z sofu na podłogę i zaczyna się podnosić.miała zakryte oczy włosami zaczęła kaszleć........*kaszl kaszl...czemu akurat teraz kaszl kaszl*spojrzała na rękę na której było pełno krwi.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse Pisarz ehh durny durny net scream Nie martw się. Tak bywa. Rzeczy martwe są wredne 4laugh dzieki no wiem niestety ehh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:35 am
Iael Lethiel Falcone Iael Lethiel MoonInverse Lethiel Iael Lethiel Iael *puls zanikną iael lerzy w bezruchu na trawie obok lerzącego sayo ktury otrzymał juz pomoc* *pochyla sie nad nim i nasloohooje czy oddycha* *zero reakcji* prosze.... crying ... nie roob mi tego...... *cuci go wodą z basenu* Potrafisz robićmasaż serca Lith? Może to go odratuje...*patrzy na nią* dobry pomysl 3nodding *robi mu masaz serca* *otwiera oczy* czy to niebo? widze anioła bleee........... gdzie tu anioly widzisz ........... nie nawidze aniolow xp Lethiel wlasnie czytam Gazete Z Praca : "poszukujemy milej ladnej dziewczyny jako ratowniczka pracujaca przy basenie wymagania : znajomosc pierwsza pomoc umiejetnosc plywania uh.... nie dziekooje .. mam jush dosyć wink już drugi raz dzisiaj ratujesz mi rzycie *przytula najmocniej jak potrafi* dziękuje ci lethiel 4laugh *przytula* nie ma sprawy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A mnie kto przytuli? sad Nikt. Ja chce Washaaa... Już wiem! Zobaczem, czy przyjdzie dzisiaj! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka Katka, Setsu!!!
*Patrzy się na Aye*Znowu źle coś zrobiłam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:36 am
No - bawcie się dobrze , ja muszę zmykać. Żegnam wszystkich.
*imploduje z rzeczywistości*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz ehh durny durny net scream Święty mikołaj?! XD no pewnie, grzeczna byłaś? XD Nyu^ ^ swietnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Iael siema dzięki za masarz jestes w tym dobra lethiel *łapie sie za zakrwawioną głowe patrzy na ręke i traci przytomność hmm mam pomysł 'kładzie 2 ofudy jedną na iaelu a jedną obok po czym wstaje' 'zaczyna mówić zaklęcie' 'obok iaela pojawia się drugie w pełni sprawne ciało' 'z iaela wylatyje jaskrawe światło po czym wlatuje do drugiego ciała' 'kończy mamrotać zaklęcie' gotowe w nowym ciele nowy duch xd lol.. jaki ty zdolny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:37 am
siema katka kaszl kaszl kaszl :szept:nie teraz:/szept:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak ..od jutra szkoła... crying crying crying niech mnie ktoś przytuli crying przytulas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz ehh durny durny net scream Święty mikołaj?! XD no pewnie, grzeczna byłaś? XD Nyu^ ^ swietnie Nyu^ ^*Wyciąga łapke po paczke cukierków*Dziękuję, Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Sei chan Pisarz Sei chan Pisarz ehh durny durny net scream Święty mikołaj?! XD no pewnie, grzeczna byłaś? XD Nyu^ ^ swietnie Kochanie.... a masz coś dla mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|