|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:21 am
Sei chan Nyu, nikt mnie niezauważył crying Zauważył zauważył , ale tu wszyscy zajęci dobijaniem / ratowaniem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:22 am
bul bul bul siema sei bul bul bul topię sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co tu się właściwie stało??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya *lathiel, przesyła w myślach,pomożesz mi??* to sie zaczyna robić monotonne...... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael *poruszył ręką ostatnimi siłami* Leż spokojnie... Będzie dobrze... LINA!!! ZNASZ JAKIEŚ ZAKLĘCIA UZDRAWIAJĄCE??? TU NIE MAM SWOICH ELIKSIRÓW!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:23 am
Uber.Zer0 Sei chan Nyu, nikt mnie niezauważył crying Zauważył zauważył , ale tu wszyscy zajęci dobijaniem / ratowaniem xd czy jakes aluzje stare ja jeszcze nikogo nie dobilem sad Siema Sei chan wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*znika w czuleściach wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya bul bul bul siema sei bul bul bul topię sie Znowu ? *ponownie unosi ją na impulsie kinetycznym i kładzie na sofie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel MoonInverse Lethiel Iael Lethiel Iael *puls zanikną iael lerzy w bezruchu na trawie obok lerzącego sayo ktury otrzymał juz pomoc* *pochyla sie nad nim i nasloohooje czy oddycha* *zero reakcji* prosze.... crying ... nie roob mi tego...... *cuci go wodą z basenu* Potrafisz robićmasaż serca Lith? Może to go odratuje...*patrzy na nią* dobry pomysl 3nodding *robi mu masaz serca* *otwiera oczy* czy to niebo? widze anioła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_00 to co labudziak wymysliłes? ee??? no co eee ? scream myśl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya bul bul bul siema sei bul bul bul topię sie *wyciaga ja z wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya bul bul bul siema sei bul bul bul topię sie *Wyciąga łapke i próbuje złapać Aye*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:25 am
Ntsumi_Aya *znika w czuleściach wody* Pomogłabym Ci, ale nie umiem pływaći mam wstręt do głębokiej wody!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:25 am
Iael Lethiel MoonInverse Lethiel Iael Lethiel Iael *puls zanikną iael lerzy w bezruchu na trawie obok lerzącego sayo ktury otrzymał juz pomoc* *pochyla sie nad nim i nasloohooje czy oddycha* *zero reakcji* prosze.... crying ... nie roob mi tego...... *cuci go wodą z basenu* Potrafisz robićmasaż serca Lith? Może to go odratuje...*patrzy na nią* dobry pomysl 3nodding *robi mu masaz serca* *otwiera oczy* czy to niebo? widze anioła 4laugh *przytula* nic ci nie jest ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:26 am
Uber.Zer0 Ntsumi_Aya bul bul bul siema sei bul bul bul topię sie Znowu ? *ponownie unosi ją na impulsie kinetycznym i kładzie na sofie* *otwiera oczy eek i widzi białą opaskę*O MATKO CO TO ZA BIEL JA W NIEBIE JESTEM??!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|