|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:21 pm
Kiray czerwone krawaty ale z bialymi skosnymi paskami xd Komunisci to wiesz, ale Lepperzysci juz nie.... Real, u.. bierze szklaneczke puka sie z nie i wychyla. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:23 pm
Generale normalnie mi imponujesz...Towarzysz Ozzwald po dzisiejszym malowaniu nie mial sily na nic, a Ty kipisz humorem, dobrym samopoczuciem i jeszcze masz sile na bimberek. Jak Ty to robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:25 pm
Kiray Generale normalnie mi imponujesz...Towarzysz Ozzwald po dzisiejszym malowaniu nie mial sily na nic, a Ty kipisz humorem, dobrym samopoczuciem i jeszcze masz sile na bimberek. Jak Ty to robisz? Widzisz drogi Generale brygady, ... ja jako najstarszy stopniem musze dawacdobry przykład,.... jak sie ptzemecze mam najwieksza ochote na kobiety Voodke i pierdoły biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:25 pm
BeeWolf_san Kiraj Worzo biggrin masz racje ale to sie zobaczy, Rev vo ty na to ?! ale jak bedzie miejsce biggrin ... real a gdzie ty mieszkasz złota, i otwieraj ta flaszke bo sie skradasz strasznie do niej. genrale Bee melduje poslusznie ze pulkownik Revcat jest gotowy na tak misje... mrgreen Kiray nie bedzie robic az takiej wiochy...mwhahahahahahahaha! do naszej ekipy przydlaby sie jeszcze pulkownik buc.... pirate mrgreen *polewa wszystkim* zdrowie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:28 pm
revcat BeeWolf_san Kiraj Worzo biggrin masz racje ale to sie zobaczy, Rev vo ty na to ?! ale jak bedzie miejsce biggrin ... real a gdzie ty mieszkasz złota, i otwieraj ta flaszke bo sie skradasz strasznie do niej. genrale Bee melduje poslusznie ze pulkownik Revcat jest gotowy na tak misje... mrgreen Kiray nie bedzie robic az takiej wiochy...mwhahahahahahahaha! do naszej ekipy przydlaby sie jeszcze pulkownik buc.... pirate mrgreen *polewa wszystkim* zdrowie ! wychyla szklaneczke do pelna chwyta butelke ja musze niestety panow na chwilke opuscic..wychodzi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:28 pm
revcat BeeWolf_san Kiraj Worzo biggrin masz racje ale to sie zobaczy, Rev vo ty na to ?! ale jak bedzie miejsce biggrin ... real a gdzie ty mieszkasz złota, i otwieraj ta flaszke bo sie skradasz strasznie do niej. genrale Bee melduje poslusznie ze pulkownik Revcat jest gotowy na tak misje... mrgreen Kiray nie bedzie robic az takiej wiochy...mwhahahahahahahaha! do naszej ekipy przydlaby sie jeszcze pulkownik buc.... pirate mrgreen *polewa wszystkim* zdrowie ! A wiecie co u mnie za domem, jak sie przejdzie przez ulice konczy sie wawa i mam pole Kukurydzy na nim sie napic ołej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:29 pm
BeeWolf_san Kiray Generale normalnie mi imponujesz...Towarzysz Ozzwald po dzisiejszym malowaniu nie mial sily na nic, a Ty kipisz humorem, dobrym samopoczuciem i jeszcze masz sile na bimberek. Jak Ty to robisz? Widzisz drogi Generale brygady, ... ja jako najstarszy stopniem musze dawacdobry przykład,.... jak sie ptzemecze mam najwieksza ochote na kobiety Voodke i pierdoły biggrin rofl i wszystko jasne, napoczatku pomyslalem ze Ty byles od myslenia a Towarzysz Ozzwald od roboty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:29 pm
now playing Audioslave - drawn me slowly mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:31 pm
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san Kiraj Worzo biggrin masz racje ale to sie zobaczy, Rev vo ty na to ?! ale jak bedzie miejsce biggrin ... real a gdzie ty mieszkasz złota, i otwieraj ta flaszke bo sie skradasz strasznie do niej. genrale Bee melduje poslusznie ze pulkownik Revcat jest gotowy na tak misje... mrgreen Kiray nie bedzie robic az takiej wiochy...mwhahahahahahahaha! do naszej ekipy przydlaby sie jeszcze pulkownik buc.... pirate mrgreen *polewa wszystkim* zdrowie ! A wiecie co u mnie za domem, jak sie przejdzie przez ulice konczy sie wawa i mam pole Kukurydzy na nim sie napic ołej. predzej bysmy sie w niej pogubili xd ale jak bysmy byli w odpowiednim stanie wink ...mogli bysmy sie w ufo zabawic i znaki w nim zrobic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:33 pm
Kiray predzej bysmy sie w niej pogubili xd ale jak bysmy byli w odpowiednim stanie wink ...mogli bysmy sie w ufo zabawic i znaki w nim zrobic xd pole nie jest wielkie jakies 8 ha. a w UFA ja planuje od roku sie zabawić,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:36 pm
BeeWolf_san Kiray predzej bysmy sie w niej pogubili xd ale jak bysmy byli w odpowiednim stanie wink ...mogli bysmy sie w ufo zabawic i znaki w nim zrobic xd pole nie jest wielkie jakies 8 ha. a w UFA ja planuje od roku sie zabawić, mwhahahahahahaha porobimy znaki....... mrgreen pirate swoja droga tak powaznie mowiac to jest swietny pomysl tylko ze musialbym sobie jakis nocleg zalatwic bo jak cos to i tak bym przyjechal na weekend mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:36 pm
Kiray a to wypijmy za wasze malowanie *polewa wszystkim i wypija ze swojej szklaneczki* wybrałem sie na misje, ... chciałem wyciagnac od arife tajne info na temat jej majtek... i co i co... przegrałem czyli to czas na spanie : ....udam siew kime ale w pierw łykne sobie z wami "łuk" ... no to narazie... a gdzie nasza pijaczka ?! ... no pa. UGABUGA.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:37 pm
BeeWolf_san Kiray predzej bysmy sie w niej pogubili xd ale jak bysmy byli w odpowiednim stanie wink ...mogli bysmy sie w ufo zabawic i znaki w nim zrobic xd pole nie jest wielkie jakies 8 ha. a w UFA ja planuje od roku sie zabawić, nie no faktycznie malenkie... ale jak bysmy juz w nim byli to jakies ognisko by sie zrobilo i odrazu bysmy popkorn mieli xd ...to bedziesz mial okazje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|