|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:07 pm
napsugar stranger12 napsugar maci figyelmét majd én leterelem twisted ez az ostor jó lesz?? tüskés blaugh az attól függ, mennyire legyen romantikus....szerinted?? más ostorom nincs szal maradunk ennél.... max csak fenyegetőeszköznek használjuk a karmaid jobbak lesznek fenyítésre twisted Igazad van twisted *lassan végighúzza karmait a vámpír mellkasán*....Mondj nekünk valami szépet......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:09 pm
anyu már megértette az ikszdét mos az ÍJBK-ra akar rájönni petike meg segít romantikusnak lenni szval őt hozhatjátok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:11 pm
Hungarian Aoyama anyu már megértette az ikszdét mos az ÍJBK-ra akar rájönni petike meg segít romantikusnak lenni szval őt hozhatjátok nem beszélünk mellé....halljuk a hízelgést...... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:11 pm
de minél többen vagyunk annál jobban kell osztozkodni.... az meg sose jó confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:17 pm
napsugar de minél többen vagyunk annál jobban kell osztozkodni.... az meg sose jó confused de én mindenkivel tudok törödni am meg most nem vagyok hangulatba *MIGRÉÉÉN crying crying crying emo emo gonk gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:19 pm
asszem lemaradtam valamiről.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:19 pm
Hungarian Aoyama napsugar de minél többen vagyunk annál jobban kell osztozkodni.... az meg sose jó confused de én mindenkivel tudok törödni am meg most nem vagyok hangulatba *MIGRÉÉÉN crying crying crying emo emo gonk gonk ) jajj cegéynkém.... csak tavasz van :S *megöleli és simizi a buksiját* ugyis vissza fog jönni te is biztos hiányzol neki cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:25 pm
Mi van......nem mondtad, hogy lelki bánat....*kioldozza a bilincseket és visszahúzza karmait* bocsi, hogy bántottalak sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:26 pm
Lássuk: 1. Sajnálom Ao, de én Napsugárral leszek el foglalva 2. tényleg el utazok Németbe de csak 10 napra és ott is van net... még itt tudok lenni, max nem minden nap... 3. Migrénnre van egy jó kis gyógyszerem... Gin... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:30 pm
crying crying migrénkém crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:34 pm
*odamegy Ao-hoz és puszit nyom homlokára* semmi baj.....ne szomorkodj sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:39 pm
Hungarian Aoyama crying crying migrénkém crying crying GIN!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|