|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:57 am
nie tak , heh mniejsza z tym .......... stare *patrzy na niego chłodnym wzrokiem * 3nodding ........ *daje labudziakowi kopa* xd ha ha , bez takich numerow prosze , totty coś zaproponuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:57 am
MoonInverse Chyba sobie mykne, bo mi siem nudzi troszku... Poradzicie coś na to? 4laugh Powalcz trochę z Ayą xd *zaczyna ładować ciało Seyi do właśnie wykopanego grobu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:58 am
Lethiel Falcone Shinn uwazaj Britnej Spirs chce ci zrobis sztuczne oddychanie xp myślish ze to zadziala na Sayo ?? to powinno podzialac na kazdego Moon Inverse Moje GG je4st zawsze dla wszystkich Gaii owiczow otwarte otworen wiec jesli nudzi ci sie to pisz wink P.s zawsze jestem niewidoczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse Chyba sobie mykne, bo mi siem nudzi troszku... Poradzicie coś na to? 4laugh Mooniś..... coś proponujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 nie tak , heh mniejsza z tym .......... stare *patrzy na niego chłodnym wzrokiem * 3nodding ........ *daje labudziakowi kopa* xd ha ha , bez takich numerow prosze , totty coś zaproponuj *zakłąda opatrunek* ja zaproponowałem, i dostałem kopa........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:59 am
Uber.Zer0 MoonInverse Chyba sobie mykne, bo mi siem nudzi troszku... Poradzicie coś na to? 4laugh Powalcz trochę z Ayą xd *zaczyna ładować ciało Seyi do właśnie wykopanego grobu* aaaaa !! gonk ... poczekaj !!! . mzoe mozna mu jeszcze pomooc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kto chce stoczyć walkę na tafli wody ja i moje bestje przeciwko komuś....a może olimpiadę zrobimy?? xd
zer0 to jest stal.a zaraz ci powiem jaka....mithril...tak jest to najpotężniejszy metal warty miliony był wykopany przez krasnoludów w morii a elfowie wykuli do dawno temu.Aradorn mi go podarował:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iael Lethiel Iael Lethiel Iael Lethiel uh.. nio i co ja mam zrobić crying *siedzi obok nieprzytomnego Sayo* *poklepuje ją po ramieniu siada obok niej łapie ją za ręke patrzy jej w oczy i muwi* wiesz myśle że go trzeba zanieść do lodówki gonk crying nie płacz bo kiedy placzesz jes mi smutno sad ale chcesh go wsadzic do lodoofki gonk wiesz przepraszam , mam! nadmucham materac połorzymu go na nim i polejemy wodą przeciesh sie utopil..... to mu moshe zaszkodzić sad ale on niestety jest niesmiertelny wyec sztuczne oddychanie mu zrobisz a musi sie obudzic smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistic_Lina Pisarz Mistic_Lina Piiseq..... smile Bardzo ładny obrazek..... gdzie go znalazłeś? whee a jakos takoś w neciku znalazłem ^^ Ale ja nadal uwazam że cholernie podobnego masz ava do Inuyashy ^^ mozliwe hehe, jak bede mial yukate to w ogole bede hehe^^ Mooni nie opuszczaj nas XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:00 am
Podobno bieganie pomaga myślec wymyśle jag go obudzic *biegnie do okoła baseu nagle potykasie o noge lezącego sayo uderza głową o ziemie ikrew wypłyma mu z czoła , nie rusza sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Uber.Zer0 MoonInverse Chyba sobie mykne, bo mi siem nudzi troszku... Poradzicie coś na to? 4laugh Powalcz trochę z Ayą xd *zaczyna ładować ciało Seyi do właśnie wykopanego grobu* aaaaa !! gonk ... poczekaj !!! . mzoe mozna mu jeszcze pomooc khe khe 'zaczyna reagować ale wciąż nie wstaje' *sory że tak puźno ale komp mi siadł*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael wiesz przepraszam , mam! nadmucham materac połorzymu go na nim i polejemy wodą o dopiero cie zauwazylem bo jestes do Labudziaka podobny xp nie kojarze cie wiec jestes tu nowy whee Witam jestem Falcone*podaje reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 9:01 am
Dabster Lethiel Iael Lethiel Iael Lethiel Iael Lethiel uh.. nio i co ja mam zrobić crying *siedzi obok nieprzytomnego Sayo* *poklepuje ją po ramieniu siada obok niej łapie ją za ręke patrzy jej w oczy i muwi* wiesz myśle że go trzeba zanieść do lodówki gonk crying nie płacz bo kiedy placzesz jes mi smutno sad ale chcesh go wsadzic do lodoofki gonk wiesz przepraszam , mam! nadmucham materac połorzymu go na nim i polejemy wodą przeciesh sie utopil..... to mu moshe zaszkodzić sad ale on niestety jest niesmiertelny wyec sztuczne oddychanie mu zrobisz a musi sie obudzic smile uh.. jesteś pewien ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya kto chce stoczyć walkę na tafli wody ja i moje bestje przeciwko komuś....a może olimpiadę zrobimy?? xd zer0 to jest stal.a zaraz ci powiem jaka....mithril...tak jest to najpotężniejszy metal warty miliony był wykopany przez krasnoludów w morii a elfowie wykuli do dawno temu.Aradorn mi go podarował:3 Mithril ? wszyscy mistrzowie których znałem kożystali z niego do wyrobu pancerzy neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_00 nie tak , heh mniejsza z tym .......... stare *patrzy na niego chłodnym wzrokiem * 3nodding ........ *daje labudziakowi kopa* xd ha ha , bez takich numerow prosze , totty coś zaproponuj *zakłąda opatrunek* ja zaproponowałem, i dostałem kopa........ scream pomyś zanim cos powiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|