|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:33 am
Witaj Falcone
Nie cytujcie aż tyle , skracajcie quote'y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:34 am
Lethiel obiecujesh ?? whee .. uwielbiam grimoosia 3nodding bede mial co prawdaczarna twarz ale bedzie fajnie a i nie moge miec kosy a i to bedzie w tej dalszej przyszlosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:34 am
*podchodzi do Flakona z Andruilem w ręce*O TY JAK JA CIĘ DAWNO NIE WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!!MYŚLISZ ŻE ZAPOMNIAŁAM???!!*wtapia nuż w ciało Flaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:35 am
Uber.Zer0 Witaj Falcone Nie cytujcie aż tyle , skracajcie quote'y no jeden kultularny czlowiek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:35 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Iael Sayokun cip cip lethiel 'przytula ją i wlewa do gardła spirytus' ciekawe jaka będzie reakcja whee whee whee whee ej *odruchowo pięśc trafia sayo w oko* *patrzy na sayo z nienawiścią w oczach* nie nawidze alkoholu evil ........ hehe to była woda blaugh nawet nie zauważyła blaugh xd xd xd *wciaga go do wody i przytapia* masz za swoje twisted bul bul bul bu... 'nie rusza się - szok termiczny' ups.... sweatdrop *wyciaga go z basenu* Sayo ?? nie oddycha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:36 am
Ntsumi_Aya *podchodzi do Flakona z Andruilem w ręce*O TY JAK JA CIĘ DAWNO NIE WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!!MYŚLISZ ŻE ZAPOMNIAŁAM???!!*wtapia nuż w ciało Flaka *przytula ja po czym wyciaga noz * mi tez milo cie widziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:36 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak no nie ma rady..zostało już tylko stuczne oddychanie ^^v xp .. *wdycha sobie powietrze do płuc* i wdycha je wirdusiowi do ust*m ejjjj żyjesz* potrżąsa nią* khe khe khe *otrząsa* co gdzie jak ...... gonk ... jak mogłeś mnie tak topić scream przepraszam * ukłon* przepraszam *ukłon* whee już dobrze whee *macha ręką* co sie działo podczas mej nieprzytomności?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:37 am
Sayokun Lethiel Sayokun bul bul bul bu... 'nie rusza się - szok termiczny' ups.... sweatdrop *wyciaga go z basenu* Sayo ?? nie oddycha Ech , co wy macie za problemy... *machnięciem ręki zdziera zbędną materię wody z ciała Say'i i przywraca tętno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya *podchodzi do Flakona z Andruilem w ręce*O TY JAK JA CIĘ DAWNO NIE WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!!MYŚLISZ ŻE ZAPOMNIAŁAM???!!*wtapia nuż w ciało Flaka ops sorka potknęłam się*mdleje do wody opd wstrząsem że Flak mnie ugryzł *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
to on sie utopil a nie szok termiczny ps on niestety ma zezwolenie na niesmiertelnosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:38 am
*iael podchodzi z akumulatorem* no to reanimujemy hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak no nie ma rady..zostało już tylko stuczne oddychanie ^^v xp .. *wdycha sobie powietrze do płuc* i wdycha je wirdusiowi do ust*m ejjjj żyjesz* potrżąsa nią* khe khe khe *otrząsa* co gdzie jak ...... gonk ... jak mogłeś mnie tak topić scream przepraszam * ukłon* przepraszam *ukłon* whee już dobrze whee *macha ręką* co sie działo podczas mej nieprzytomności? eee? trząsłem tobą..eee..no..nikt nie zamierzał korzystać z twej nieprzytomności ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya *podchodzi do Flakona z Andruilem w ręce*O TY JAK JA CIĘ DAWNO NIE WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!!MYŚLISZ ŻE ZAPOMNIAŁAM???!!*wtapia nuż w ciało Flaka *przytula ja po czym wyciaga noz * mi tez milo cie widziec Hmm... zaczyna się robić ciekawie *Rozrasta nóż Falcone'a do Flameberg'a po czym staje na suficie i obserwuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Witaj Falcone Nie cytujcie aż tyle , skracajcie quote'y ja ich dzis o to juz prosilam chyba z 5 razy xp Jak widzisz bez skutku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:39 am
Omega Sun Uber.Zer0 Witaj Falcone Nie cytujcie aż tyle , skracajcie quote'y ja ich dzis o to juz prosilam chyba z 5 razy xp Jak widzisz bez skutku sweatdrop Tak to jest , pani moderatorko - im wyższy status , tym mniejszy posłuch xd Witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|