|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:13 am
BeeWolf_san A ja chciał bym powiedzieć, ze no bo poniewasz tak no bo tego tam ! blaugh jestem ZA, a nawet PRZECIW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:54 am
Hej ludzie! Jestem nowa, chociaz mam już konto na Gai od pewnego czasu to jeszcze sie tu nie wkręciłam sweatdrop
Wtajemniczycie mnie od razu, czy mam przejść jakąś ceremonię? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 2:03 pm
Ceremonia dla kujonki ... Wiesz gdy byłem młody jak kukus, zeski jak ozzy, robilem glupie rzeczy... i wtedy ceremonia byla by taka... a wiec wink Wskoczyła byś na stół ... ludziska by cos pili i zatańczyła byś ubrana tylko w spojzenia nieprzyzwoitych męrzczyzn :] ...
Ale ze już tak nie postepujemy [przynajmniej ja albo nic mi o tym nie wiadomo] to mozesz ... sobie cos sama wykabinować :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 2:15 pm
BeeWolf_san Ceremonia dla kujonki ... Wiesz gdy byłem młody jak kukus, zeski jak ozzy, robilem glupie rzeczy... i wtedy ceremonia byla by taka... a wiec wink Wskoczyła byś na stół ... ludziska by cos pili i zatańczyła byś ubrana tylko w spojzenia nieprzyzwoitych męrzczyzn :] ... Ale ze już tak nie postepujemy [przynajmniej ja albo nic mi o tym nie wiadomo] to mozesz ... sobie cos sama wykabinować :] yyyyyy... a ja myślałem, że chcesz zrobić to coście mi robili jak byliśmy młodsi... do tej pory się boję gdy słyszę słowo "paciorek" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 5:17 am
Kukus BeeWolf_san Ceremonia dla kujonki ... Wiesz gdy byłem młody jak kukus, zeski jak ozzy, robilem glupie rzeczy... i wtedy ceremonia byla by taka... a wiec wink Wskoczyła byś na stół ... ludziska by cos pili i zatańczyła byś ubrana tylko w spojzenia nieprzyzwoitych męrzczyzn :] ... Ale ze już tak nie postepujemy [przynajmniej ja albo nic mi o tym nie wiadomo] to mozesz ... sobie cos sama wykabinować :] yyyyyy... a ja myślałem, że chcesz zrobić to coście mi robili jak byliśmy młodsi... do tej pory się boję gdy słyszę słowo "paciorek" crying heke?? o cio chodzi?? pls wytlumacz mi ktos stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 5:59 am
Baliaur Kukus BeeWolf_san Ceremonia dla kujonki ... Wiesz gdy byłem młody jak kukus, zeski jak ozzy, robilem glupie rzeczy... i wtedy ceremonia byla by taka... a wiec wink Wskoczyła byś na stół ... ludziska by cos pili i zatańczyła byś ubrana tylko w spojzenia nieprzyzwoitych męrzczyzn :] ... Ale ze już tak nie postepujemy [przynajmniej ja albo nic mi o tym nie wiadomo] to mozesz ... sobie cos sama wykabinować :] yyyyyy... a ja myślałem, że chcesz zrobić to coście mi robili jak byliśmy młodsi... do tej pory się boję gdy słyszę słowo "paciorek" crying heke?? o cio chodzi?? pls wytlumacz mi ktos stressed pomyśl troche
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:01 am
SERAFIN-VAMPIRE Baliaur Kukus BeeWolf_san Ceremonia dla kujonki ... Wiesz gdy byłem młody jak kukus, zeski jak ozzy, robilem glupie rzeczy... i wtedy ceremonia byla by taka... a wiec wink Wskoczyła byś na stół ... ludziska by cos pili i zatańczyła byś ubrana tylko w spojzenia nieprzyzwoitych męrzczyzn :] ... Ale ze już tak nie postepujemy [przynajmniej ja albo nic mi o tym nie wiadomo] to mozesz ... sobie cos sama wykabinować :] yyyyyy... a ja myślałem, że chcesz zrobić to coście mi robili jak byliśmy młodsi... do tej pory się boję gdy słyszę słowo "paciorek" crying heke?? o cio chodzi?? pls wytlumacz mi ktos stressed pomyśl troche paciorek.. paciorek.. nie moge umysl mi sie zaciol.. radiator pada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:07 am
Baliaur paciorek.. paciorek.. nie moge umysl mi sie zaciol.. radiator pada niejestem pewien czy kukusowi chodzi o ten paciorek co żem go w jakims filmie widział
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:17 am
SERAFIN-VAMPIRE Baliaur paciorek.. paciorek.. nie moge umysl mi sie zaciol.. radiator pada niejestem pewien czy kukusowi chodzi o ten paciorek co żem go w jakims filmie widział eek tzn??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 7:37 am
Hehe... O mnie chodzi, no! biggrin Myślenie jest przyszłością młodziezy blaugh
Kto to jest paciorek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 8:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:07 am
Ehh... Kukus, biedactwo...
Hmm... Czemu u mnie nie ma sniegu? Ale i tak jest zimno eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:49 am
Yeah.... Japońskie uczennice w szkolnych mundurkach som KAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:05 am
Christoff_Gangrell Yeah.... Japońskie uczennice w szkolnych mundurkach som KAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek Kochanie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:23 am
juliangel Christoff_Gangrell Yeah.... Japońskie uczennice w szkolnych mundurkach som KAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek Kochanie... sweatdrop ja wolę polskie studentki... bez żadnych mundurków... damskie boxerki i staniczek na ślicznym młoduym ciałku... to jest KAAAAAAAAWAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIII exclaim eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|