Welcome to Gaia! ::

Gaia Online is currently under maintenance. We will be back at around 3:20AM, PST.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 131 132 133 134 135 136 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 12:13 am

BeeWolf_san
A ja chciał bym powiedzieć, ze no bo poniewasz tak no bo tego tam ! blaugh
jestem ZA, a nawet PRZECIW
PostPosted: Thu Nov 18, 2004 8:54 am

Hej ludzie! Jestem nowa, chociaz mam już konto na Gai od pewnego czasu to jeszcze sie tu nie wkręciłam sweatdrop

Wtajemniczycie mnie od razu, czy mam przejść jakąś ceremonię? blaugh

FlowerChildren

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 2:03 pm

Ceremonia dla kujonki ... Wiesz gdy byłem młody jak kukus, zeski jak ozzy, robilem glupie rzeczy... i wtedy ceremonia byla by taka... a wiec wink
Wskoczyła byś na stół ... ludziska by cos pili i zatańczyła byś ubrana tylko w spojzenia nieprzyzwoitych męrzczyzn :] ...

Ale ze już tak nie postepujemy [przynajmniej ja albo nic mi o tym nie wiadomo] to mozesz ... sobie cos sama wykabinować :]
PostPosted: Thu Nov 18, 2004 2:15 pm

BeeWolf_san
Ceremonia dla kujonki ... Wiesz gdy byłem młody jak kukus, zeski jak ozzy, robilem glupie rzeczy... i wtedy ceremonia byla by taka... a wiec wink
Wskoczyła byś na stół ... ludziska by cos pili i zatańczyła byś ubrana tylko w spojzenia nieprzyzwoitych męrzczyzn :] ...

Ale ze już tak nie postepujemy [przynajmniej ja albo nic mi o tym nie wiadomo] to mozesz ... sobie cos sama wykabinować :]
yyyyyy... a ja myślałem, że chcesz zrobić to coście mi robili jak byliśmy młodsi... do tej pory się boję gdy słyszę słowo "paciorek" crying

Kukus

Baliaur

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 5:17 am

Kukus
BeeWolf_san

yyyyyy... a ja myślałem, że chcesz zrobić to coście mi robili jak byliśmy młodsi... do tej pory się boję gdy słyszę słowo "paciorek" crying
heke??
o cio chodzi?? pls wytlumacz mi ktos stressed
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 5:59 am

Baliaur
Kukus
BeeWolf_san

heke??

pomyśl troche

Uriell Angel of Death

Baliaur

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 6:01 am

SERAFIN-VAMPIRE
Baliaur
Kukus
BeeWolf_san

heke??

pomyśl troche
paciorek.. paciorek.. nie moge umysl mi sie zaciol.. radiator pada
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 6:07 am

Baliaur

niejestem pewien czy kukusowi chodzi o ten paciorek co żem go w jakims filmie widział

Uriell Angel of Death

Baliaur

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 6:17 am

SERAFIN-VAMPIRE
Baliaur

niejestem pewien czy kukusowi chodzi o ten paciorek co żem go w jakims filmie widział
eek tzn??
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 7:37 am

Hehe... O mnie chodzi, no! biggrin Myślenie jest przyszłością młodziezy blaugh

Kto to jest paciorek?

FlowerChildren

Kukus

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 8:51 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 9:07 am

Ehh... Kukus, biedactwo...

Hmm... Czemu u mnie nie ma sniegu? Ale i tak jest zimno eek

FlowerChildren

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sun Nov 21, 2004 9:49 am

Yeah....
Japońskie uczennice w szkolnych mundurkach som KAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Sun Nov 21, 2004 10:05 am

Christoff_Gangrell
Yeah....
Japońskie uczennice w szkolnych mundurkach som KAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eek
Kochanie...
sweatdrop

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Kukus

PostPosted: Sun Nov 21, 2004 10:23 am

juliangel
Christoff_Gangrell
Yeah....

eek
Kochanie...
sweatdrop
ja wolę polskie studentki... bez żadnych mundurków... damskie boxerki i staniczek na ślicznym młoduym ciałku... to jest KAAAAAAAAWAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIII exclaim eek heart
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 131 132 133 134 135 136 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games