|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:06 am
Sayokun 'skończył jesć pizzze' wciąż nie mogę się ubrać crying crying crying oooo.. jesteś w kąpieloofkach twisted *popycha do basenu* tio za te podtopienia i rozsiewanie plotek whee 3nodding 4laugh hihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:07 am
Nerai podpowiem ci.. na sz.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:08 am
Lethiel Sayokun 'skończył jesć pizzze' wciąż nie mogę się ubrać crying crying crying oooo.. jesteś w kąpieloofkach twisted *popycha do basenu* tio za te podtopienia i rozsiewanie plotek whee 3nodding 4laugh hihihi
ekhem, ja wam będę nudzić...kitsune mask za 4,5k i flower crown za , no, niech stracę, 600g -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:09 am
Lethiel Nerai podpowiem ci.. na sz.... xd sz....szmpon! dostałaś szampon stare tjaaaaaaaaaa ciesze sie twoim szczęściem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:10 am
Rynn the Vampire Lethiel Sayokun 'skończył jesć pizzze' wciąż nie mogę się ubrać crying crying crying oooo.. jesteś w kąpieloofkach twisted *popycha do basenu* tio za te podtopienia i rozsiewanie plotek whee 3nodding 4laugh hihihi
ekhem, ja wam będę nudzić...kitsune mask za 4,5k i flower crown za , no, niech stracę, 600g -_-tylko za to ze trzymasz jego glowe w wodzie. nie skomentooje ile wart jest flower crown w sklepie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:10 am
Geralt_Bialy_Wilk Nerai Geralt_Bialy_Wilk Nerai *wychodzi z pokoju w wysuszonych ciuszkach* Cześc wszystkim....... troche mi to zuszenie zajęło sweatdrop Hej Nerai smile och "jejq jej" piierwszy raz na tej gildii mnie ktoś oprócz Lethiel przywitał crying jestem wzruszona whee eee.... no problemo razz ooooooooooo przutulasek dla Ciebie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:11 am
Nerai Lethiel Nerai podpowiem ci.. na sz.... xd sz....szmpon! dostałaś szampon stare tjaaaaaaaaaa ciesze sie twoim szczęściem xp xp xd .. ooo men.... nio to latwe !!... zgadnij !! .. ech... stare nio szante !!! gonk scream xp xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:12 am
Lethiel Nerai Lethiel Nerai podpowiem ci.. na sz.... xd sz....szmpon! dostałaś szampon stare tjaaaaaaaaaa ciesze sie twoim szczęściem xp xp xd .. ooo men.... nio to latwe !!... zgadnij !! .. ech... stare nio szante !!! gonk scream xp xd xp xd ...................................................................................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:13 am
Geralt ? ... jesteś jeszcze ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:14 am
Nerai Lethiel Nerai Lethiel Nerai podpowiem ci.. na sz.... xd sz....szmpon! dostałaś szampon stare tjaaaaaaaaaa ciesze sie twoim szczęściem xp xp xd .. ooo men.... nio to latwe !!... zgadnij !! .. ech... stare nio szante !!! gonk scream xp xd xp xd buehehehehe ...................................................................................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:16 am
crying crying crying wiem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tej, nie wiem ile jest warty w sklepie, ale nie powinien być nic wart bo dostałam go w trunku i nie powinno go być w sklepie stare zresztą kurczę muszę to opylić nyo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
buuuuuuuul bul bul buuuuul bul bul buuuuuuuul bul buuuul buul buuul bul buuuul
(zemszcze się w sierakowie cie nie wrzuciliśmy do jeziora więc teraz mam szanse)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:21 am
Sayokun buuuuuuuul bul bul buuuuul bul bul buuuuuuuul bul buuuul buul buuul bul buuuul (zemszcze się w sierakowie cie nie wrzuciliśmy do jeziora więc teraz mam szanse) super, tylko, że sieraków za rok, a i nie wiadomo na pewno czy pojadę stare poza tym ty mnie wrzucisz do jeziora a ja Ci rozoram twarz pazurami...wrzucasz do jeziora>wychodzę z jeziora>robię ci krzywdę. Jezioro>wyjście>krzywda. Jasne? stare Tej, przeczytałam 8 tom chobitsów 3nodding heart super jest ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|