|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:20 am
eh mam dosyć a jak mnie ktoś topi bije itp to mi nikt nie chce pomóc*wyciąga Anduina*co by teraz zrobić smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Uber.Zer0 Iael Lethiel ale .. ale.... Iael !!! trzeba mu pomooc sad dzięki za troske *przytolas* ale juz mi lepiej *mdleje* O to się nie martw Lethiel... *wrzuca nieprzytomnego Iaela do baseny , po czym szykuje trzaskającą elektrycznością rękę do włożenia do basenu* Zawsze chciałem to zrobić twisted nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *wyskakuje z basenu jego skóra wraca do normalnej postaci , wzią grzebien i przeczesał włosy po czy podrzedł do lethiel i ukłonił sie jej*dienki że mnie nie zostawiłaś na pastwe losu wink 3nodding . lol... trzeba nowym pomagać 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poczekaj na mnie , nauczyłem sie pływac....... patrz na mnie , jak ci sie podobam?
no.bardzo ładnie.. ^^ *wskakuje do basenu , wtula sie w niego* ..... umesz pływać?? gonk
no oczywiście ^_~ no to co , pływamy !!!!!!!! *zaczyna topić labudziaka*
mieliśmy........pływać...nie...topić........ a jak chcesz.... *szybko wyrwał sie wirdusiowi, i zaczoł ją topić* xp bul bul bul bul
dobra.. pewno masz już dość *podnasza ją* xp xp
ejj żyjesz *potrząsa nią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Dabster Sei chan Dabster *zamienia sie w dabstera* patrzciena ten skok *skace do wody a w locie pobi 3 salta w przud ze sruba w lewo i 8 w przud ze sruba w prawa strone (wszystko podczas jednego skoku) i ... przybija deche* *wyplywa caly czerwony* ups ... Do lodówki go xd jeszcze nie umarlem crying jeszcze zdąrzysz... blaugh Żyć jest niezdrowo, bo kto żyje ten umiera a teraz udam się na poranną kąpiel... bo zaraz musze się wziąć za igły... będę za jakiś czas 3m sie, krewniak papa, Lethiel *tulimy tulimy* Omi *ukłon* Uber *ukłon* i restz ateż, bo nie chce mi się tak wszystkich obskakiwać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
paa ja też znikam na jakiśczas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cip cip lethiel
'przytula ją i wlewa do gardła spirytus'
ciekawe jaka będzie reakcja whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iael Uber.Zer0 Iael Lethiel ale .. ale.... Iael !!! trzeba mu pomooc sad dzięki za troske *przytolas* ale juz mi lepiej *mdleje* O to się nie martw Lethiel... *wrzuca nieprzytomnego Iaela do baseny , po czym szykuje trzaskającą elektrycznością rękę do włożenia do basenu* Zawsze chciałem to zrobić twisted nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *wyskakuje z basenu jego skóra wraca do normalnej postaci , wzią grzebien i przeczesał włosy po czy podrzedł do lethiel i ukłonił sie jej*dienki że mnie nie zostawiłaś na pastwe losu wink 3nodding . lol... trzeba nowym pomagać 4laugh dzięki przyjaciułko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Dabster Ozzwald Dabster Sei chan Dabster *zamienia sie w dabstera* patrzciena ten skok *skace do wody a w locie pobi 3 salta w przud ze sruba w lewo i 8 w przud ze sruba w prawa strone (wszystko podczas jednego skoku) i ... przybija deche* *wyplywa caly czerwony* ups ... Do lodówki go xd jeszcze nie umarlem crying jeszcze zdąrzysz... blaugh ja jestem ponurym zniwiarzem i decyduje kto umrze hehehhehehehhe twisted ponury zniwiash ??? !!!! gdzie ??? *rozglada sie z nadzieja w oczach* ja nim jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:23 am
ale chamstwo, kilka okien mam otwartych i juz od miesiaca zadnego bonusa nawet pinka nie mam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Dabster Sei chan Dabster *zamienia sie w dabstera* patrzciena ten skok *skace do wody a w locie pobi 3 salta w przud ze sruba w lewo i 8 w przud ze sruba w prawa strone (wszystko podczas jednego skoku) i ... przybija deche* *wyplywa caly czerwony* ups ... Do lodówki go xd jeszcze nie umarlem crying jeszcze zdąrzysz... blaugh Żyć jest niezdrowo, bo kto żyje ten umiera a teraz udam się na poranną kąpiel... bo zaraz musze się wziąć za igły... będę za jakiś czas 3m sie, krewniak papa, Lethiel *tulimy tulimy* Omi *ukłon* Uber *ukłon* i restz ateż, bo nie chce mi się tak wszystkich obskakiwać *przytula* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|