|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:15 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 idzmy na basen *wstaje z zakurzonej kanapyi bierze cukierka do buzi* poczekaj na mnie , nauczyłem sie pływac....... patrz na mnie , jak ci sie podobam? no.bardzo ładnie.. ^^ *wskakuje do basenu , wtula sie w niego* ..... umesz pływać?? gonk no oczywiście ^_~ no to co , pływamy !!!!!!!! *zaczyna topić labudziaka* mieliśmy........pływać...nie...topić........ a jak chcesz.... *szybko wyrwał sie wirdusiowi, i zaczoł ją topić* xp bul bul bul bul dobra.. pewno masz już dość *podnasza ją*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:15 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Ntsumi_Aya Sayokun Lethiel *wychodzi z pokoiq* witajcie 4laugh lethiel 'przytulas' witaj 'wrzuca do basenu' pływamy 'przytapia' przytapiamy twisted *przytula Lathier* 4laugh siema *wychdzi z pokoiq* *przytulas* 4laugh 'podchodzi do lethiel przytula i skacze z nią do wody' PŁYWAMY ale .. ale.... Iael !!! trzeba mu pomooc sad 'paczy na iaela' no dobra ale tylko bo ty chciałaś 'cuci gowodą z basenu a następnie leczy białym światłem' tylko wara od moich włosów*mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:16 am
Iael Lethiel ale .. ale.... Iael !!! trzeba mu pomooc sad dzięki za troske *przytolas* ale juz mi lepiej *mdleje* O to się nie martw Lethiel... *wrzuca nieprzytomnego Iaela do baseny , po czym szykuje trzaskającą elektrycznością rękę do włożenia do basenu* Zawsze chciałem to zrobić twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Dabster nie chce do lodówki wejść crying to go na siłe wepchniemy Dabster do lodówki i to już !! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Dabster Sei chan Dabster *zamienia sie w dabstera* patrzciena ten skok *skace do wody a w locie pobi 3 salta w przud ze sruba w lewo i 8 w przud ze sruba w prawa strone (wszystko podczas jednego skoku) i ... przybija deche* *wyplywa caly czerwony* ups ... Do lodówki go xd jeszcze nie umarlem crying jeszcze zdąrzysz... blaugh ja jestem ponurym zniwiarzem i decyduje kto umrze hehehhehehehhe twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:17 am
Ozzwald Sei chan Dabster nie chce do lodówki wejść crying to go na siłe wepchniemy Dabster do lodówki i to już !! wink Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Iael Lethiel ale .. ale.... Iael !!! trzeba mu pomooc sad dzięki za troske *przytolas* ale juz mi lepiej *mdleje* O to się nie martw Lethiel... *wrzuca nieprzytomnego Iaela do baseny , po czym szykuje trzaskającą elektrycznością rękę do włożenia do basenu* Zawsze chciałem to zrobić twisted eek nieeeeee gonk crying ... zrobisz mu krzywde....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Iael Lethiel ale .. ale.... Iael !!! trzeba mu pomooc sad dzięki za troske *przytolas* ale juz mi lepiej *mdleje* O to się nie martw Lethiel... *wrzuca nieprzytomnego Iaela do baseny , po czym szykuje trzaskającą elektrycznością rękę do włożenia do basenu* Zawsze chciałem to zrobić twisted hihihi i tak się już upił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:18 am
Ozzwald Sei chan Dabster nie chce do lodówki wejść crying to go na siłe wepchniemy Dabster do lodówki i to już !! wink jedno pytanie czy jakby to był ktoś z twojej rodzinki to byś go wcisnoł do lodówki???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 idzmy na basen *wstaje z zakurzonej kanapyi bierze cukierka do buzi* poczekaj na mnie , nauczyłem sie pływac....... patrz na mnie , jak ci sie podobam? no.bardzo ładnie.. ^^ *wskakuje do basenu , wtula sie w niego* ..... umesz pływać?? gonk no oczywiście ^_~ no to co , pływamy !!!!!!!! *zaczyna topić labudziaka* mieliśmy........pływać...nie...topić........ a jak chcesz.... *szybko wyrwał sie wirdusiowi, i zaczoł ją topić* xp bul bul bul bul dobra.. pewno masz już dość *podnasza ją* xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster Ozzwald Dabster Sei chan Dabster *zamienia sie w dabstera* patrzciena ten skok *skace do wody a w locie pobi 3 salta w przud ze sruba w lewo i 8 w przud ze sruba w prawa strone (wszystko podczas jednego skoku) i ... przybija deche* *wyplywa caly czerwony* ups ... Do lodówki go xd jeszcze nie umarlem crying jeszcze zdąrzysz... blaugh ja jestem ponurym zniwiarzem i decyduje kto umrze hehehhehehehhe twisted ponury zniwiash ??? !!!! gdzie ??? *rozglada sie z nadzieja w oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:19 am
Sayokun Ozzwald Sei chan Dabster nie chce do lodówki wejść crying to go na siłe wepchniemy Dabster do lodówki i to już !! wink jedno pytanie czy jakby to był ktoś z twojej rodzinki to byś go wcisnoł do lodówki??? yy.. zalerzy na jak długo... i kto to by był... np. kukusa i bee na 5 min spokojnie bym wepchnoł...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:19 am
Uber.Zer0 Iael Lethiel ale .. ale.... Iael !!! trzeba mu pomooc sad dzięki za troske *przytolas* ale juz mi lepiej *mdleje* O to się nie martw Lethiel... *wrzuca nieprzytomnego Iaela do baseny , po czym szykuje trzaskającą elektrycznością rękę do włożenia do basenu* Zawsze chciałem to zrobić twisted nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *wyskakuje z basenu jego skóra wraca do normalnej postaci , wzią grzebien i przeczesał włosy po czy podrzedł do lethiel i ukłonił sie jej*dienki że mnie nie zostawiłaś na pastwe losu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:20 am
Lethiel Dabster Ozzwald Dabster Sei chan Dabster *zamienia sie w dabstera* patrzciena ten skok *skace do wody a w locie pobi 3 salta w przud ze sruba w lewo i 8 w przud ze sruba w prawa strone (wszystko podczas jednego skoku) i ... przybija deche* *wyplywa caly czerwony* ups ... Do lodówki go xd jeszcze nie umarlem crying jeszcze zdąrzysz... blaugh ja jestem ponurym zniwiarzem i decyduje kto umrze hehehhehehehhe twisted ponury zniwiash ??? !!!! gdzie ??? *rozglada sie z nadzieja w oczach* Hmmmm... *cofa rękę od basenu* Walczyłem raz z manifestacją smierci , ale z Grim Reaper'em jeszce nie... *rozgląda się zaciekawiony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|