|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:07 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Napewno nie twoja Ozzy?? Jest nienaruszona. jak nie naruszona to może być moja... blaugh *podaje mu butelkę* Hejka Lethiel!! dziękuje... *bierze butelke* a może chcesz się napić? dobra voodeczka nie jest zła... Nie lubie alkocholu xp *Wyciąga kartonik z mlekiem czekoladowym*Mam swoje picie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:08 am
Ozzwald Iael *leży w bez ruchu i woda leci mu z ust* nawet nie myśl że ci zrobie usta usta może kukus to on jest ratownikiem medycznym, a Bee może ci zęby wyrwać ... moge go z akumulatora potraktować... bo defibrylator mi ukradli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iael Lethiel *wychodzi z pokoiq* witajcie 4laugh *odkaszlną mając nadzieje że lethielzauwarzy ze na nim stoi* ooo .. sweatdrop cio ci sie stalo ?? eek *na wpol przytomny muwi* utopiłem sie karetka *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael wired_00 Iael *leży w bez ruchu i woda leci mu z ust* *podchodzi do klona i dotyka go palcem* ej ty , nic ci nie jest? aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!*wstaje rozgląda sie mdleje* ej ty? wstawaj . żyjesz? niejestem chyba aż taka brzydka prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan Napewno nie twoja Ozzy?? Jest nienaruszona. jak nie naruszona to może być moja... blaugh *podaje mu butelkę* Hejka Lethiel!! witaj 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:09 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 idzmy na basen *wstaje z zakurzonej kanapyi bierze cukierka do buzi* poczekaj na mnie , nauczyłem sie pływac....... patrz na mnie , jak ci sie podobam? no.bardzo ładnie.. ^^ *wskakuje do basenu , wtula sie w niego* ..... umesz pływać?? gonk no oczywiście ^_~ no to co , pływamy !!!!!!!! *zaczyna topić labudziaka* mieliśmy........pływać...nie...topić........ a jak chcesz.... *szybko wyrwał sie wirdusiowi, i zaczoł ją topić*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ntsumi_Aya Sayokun Lethiel *wychodzi z pokoiq* witajcie 4laugh lethiel 'przytulas' witaj 'wrzuca do basenu' pływamy 'przytapia' przytapiamy twisted *przytula Lathier* 4laugh siema *wychdzi z pokoiq* *przytulas* 4laugh 'podchodzi do lethiel przytula i skacze z nią do wody' PŁYWAMY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Dabster [quote="Ntsumi_Aya*wtapia ostry koniec miecza w głowe Ozzwalda i Sayukona następnie zamienia się w mietoperza i chroni we włosach Moon *zamienia sie w ponurgo zniwiarza i scina wlosy moon (ktore zaraz odrastaja)* mam cie *chwyta za metrowy miecz i rozcina Dabstera na połowę* *Łapie miecz krusząc go i zasysając wgłąb swojej ręki , po czym wychodzi z dwóch części Dabstera łącząc go* A Wy znów zaczęliście zabawę podczas mojej nieobecności ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Iael wired_00 Iael *leży w bez ruchu i woda leci mu z ust* *podchodzi do klona i dotyka go palcem* ej ty , nic ci nie jest? aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!*wstaje rozgląda sie mdleje* ej ty? wstawaj . żyjesz? niejestem chyba aż taka brzydka prawda? lekarza!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi nachwilę do pokoju*zaraz wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:10 am
Iael Lethiel Iael Lethiel *wychodzi z pokoiq* witajcie 4laugh *odkaszlną mając nadzieje że lethielzauwarzy ze na nim stoi* ooo .. sweatdrop cio ci sie stalo ?? eek *na wpol przytomny muwi* utopiłem sie karetka *mdleje* aaaa !!! ...... biedny crying *proobooje go ocucić*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*zamienia sie w dabstera* patrzciena ten skok *skace do wody a w locie pobi 3 salta w przud ze sruba w lewo i 8 w przud ze sruba w prawa strone (wszystko podczas jednego skoku) i ... przybija deche* *wyplywa caly czerwony* ups ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:11 am
Lethiel Iael Lethiel Iael Lethiel *wychodzi z pokoiq* witajcie 4laugh *odkaszlną mając nadzieje że lethielzauwarzy ze na nim stoi* ooo .. sweatdrop cio ci sie stalo ?? eek *na wpol przytomny muwi* utopiłem sie karetka *mdleje* aaaa !!! ...... biedny crying *proobooje go ocucić* dzięki piękna nieznajoma *wstaje i całuje ją w ręke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:11 am
Sayokun Lethiel Ntsumi_Aya Sayokun Lethiel *wychodzi z pokoiq* witajcie 4laugh lethiel 'przytulas' witaj 'wrzuca do basenu' pływamy 'przytapia' przytapiamy twisted *przytula Lathier* 4laugh siema *wychdzi z pokoiq* *przytulas* 4laugh 'podchodzi do lethiel przytula i skacze z nią do wody' PŁYWAMY ale .. ale.... Iael !!! trzeba mu pomooc sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|