|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:33 pm
revcat racqel opcy > postrock? znasz Mogwai albo Mono ? jak nie , to to sa pozycje obowiazkowe, moze nie mono, ale Mogwai to koniecznie ("Happy Songs for Happy People") oooo Mogwai'a sam polecam xd o?! od kiedy znasz? /edit. Ty bandyto intelektualny !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:34 pm
witaj Yumi 4laugh *przytuuuuuuuula* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:34 pm
Ozzwald *przytula* hm... sliczny stroj... ups..nie zdazyłm sie chyba przebrac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:36 pm
racqel revcat racqel opcy > postrock? znasz Mogwai albo Mono ? jak nie , to to sa pozycje obowiazkowe, moze nie mono, ale Mogwai to koniecznie ("Happy Songs for Happy People") oooo Mogwai'a sam polecam xd o?! od kiedy znasz?[/quot] od kiedy? ty sie pytasz od kiedy? a kto mi zostawil duzo duzo duzo mp3 na dysku....hmmm? ja sobie przesluchalem wszystko nie mysl sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:38 pm
revcat racqel revcat racqel opcy > postrock? znasz Mogwai albo Mono ? jak nie , to to sa pozycje obowiazkowe, moze nie mono, ale Mogwai to koniecznie ("Happy Songs for Happy People") oooo Mogwai'a sam polecam xd o?! od kiedy znasz?[/quot] od kiedy? ty sie pytasz od kiedy? a kto mi zostawil duzo duzo duzo mp3 na dysku....hmmm? ja sobie przesluchalem wszystko nie mysl sobie xd a juz myslalem, ze olales jak zawsze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:39 pm
racqel opcy > postrock? znasz Mogwai albo Mono ? jak nie , to to sa pozycje obowiazkowe, moze nie mono, ale Mogwai to koniecznie ("Happy Songs for Happy People") mogwai znam...... kiedys jeszce sluchalem To Rococo Rot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:40 pm
racqel a juz myslalem, ze olales jak zawsze... wink zebys sobie nie myslal, nie olalem.....jak koszulki? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:41 pm
opcy racqel opcy > postrock? znasz Mogwai albo Mono ? jak nie , to to sa pozycje obowiazkowe, moze nie mono, ale Mogwai to koniecznie ("Happy Songs for Happy People") mogwai znam...... kiedys jeszce sluchalem To Rococo Rot a tych to mam jeden album, ale sie nie wschluchiwalem za bardzo (The Amateur View)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:42 pm
ninja *pac pac opcego po glowie* teraz mi noodno xp ..argh.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:45 pm
Lethiel ninja *pac pac opcego po glowie* teraz mi noodno xp ..argh.. xd *tyc tyc dziuga opcego w żebra*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:45 pm
revcat racqel a juz myslalem, ze olales jak zawsze... wink zebys sobie nie myslal, nie olalem.....jak koszulki? xd chodzilem po sklepach i nigdzie nie bylo, ale jak sie pytalem, to kolesie odsylali mnie do internetu. ja nie bede tego na sieci szukal dla ciebie! podaj mi strone a ja poprosze kumpla, zeby mi karte porzyczyl i ci kupie! howgh! ide grac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:47 pm
Lina-san Lethiel ninja *pac pac opcego po glowie* teraz mi noodno xp ..argh.. xd *tyc tyc dziuga opcego w żebra* co mnie dziugasz?!?! *dziuga ją w cyca* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:47 pm
Lina-san Lethiel ninja *pac pac opcego po glowie* teraz mi noodno xp ..argh.. xd *tyc tyc dziuga opcego w żebra* hihi whee *ciag ciag za sznoorki od pilotki Opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:48 pm
racqel revcat racqel a juz myslalem, ze olales jak zawsze... wink zebys sobie nie myslal, nie olalem.....jak koszulki? xd chodzilem po sklepach i nigdzie nie bylo, ale jak sie pytalem, to kolesie odsylali mnie do internetu. ja nie bede tego na sieci szukal dla ciebie! podaj mi strone a ja poprosze kumpla, zeby mi karte porzyczyl i ci kupie! howgh! ide grac. no to tak juz ci dawno mowilem ze zrobimy...... i mi sie tu nie unos mlody xd hehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:50 pm
opcy Lina-san Lethiel ninja *pac pac opcego po glowie* teraz mi noodno xp ..argh.. xd *tyc tyc dziuga opcego w żebra* co mnie dziugasz?!?! *dziuga ją w cyca* mrgreen mru ; x *dalej dziuga go w zebra*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|