|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:39 am
Ibris Christoff_Gangrell ninja Jak wam sie moje nowe hery podobaja??? Tak patrze na ten Twoj sig z Itachim... idol? xd lol. wes mnie na kolanka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell ninja Jak wam sie moje nowe hery podobaja??? fajnie biggrin duzo lepsze od poprzednich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual jak flash get zawodzi to ja se wstaje o 6;00 wlaczam normlane sciaganie i o 10;00 posprawie. mrgreen Jak ci blad nie wyskoczy.....ja to sciagalam 3 razy ciagle mi sie przerywalo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:40 am
Na czym ten soulseek polega, hmm question Bo nieqmaty jestem sweatdrop A w ciemno sciagac nie bede...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:40 am
Ozual Ibris Christoff_Gangrell ninja Jak wam sie moje nowe hery podobaja??? Tak patrze na ten Twoj sig z Itachim... idol? xd lol. wes mnie na kolanka mrgreen XDD a ilesz Ty masz lat, dzieciaczku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:41 am
iisjah a jak ten soulseek dziala? question masz chatroomy, opc(je) wyszukiwania plikow, nazw, katalogow - generalnie sciagasz bezposrednio od kogos z dysku - warto zainwestowac w niego troche czasu, bo mozna znalezc prawdziwe perelki. tylko troche trzeba nad nim posiedziec. a i na chatroomach mozna sie dogadac co kto ma i za ile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:42 am
Ibris Ozual Ibris Christoff_Gangrell ninja Jak wam sie moje nowe hery podobaja??? Tak patrze na ten Twoj sig z Itachim... idol? xd lol. wes mnie na kolanka mrgreen XDD a ilesz Ty masz lat, dzieciaczku? a od ilu lat bierzesz na kolana ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:43 am
Ile KB/S we Flashgecie to DOBRZE? bo ja mam ok 100kb/s i sie zastanawiam czy idzie szybciej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:45 am
iisjah Na czym ten soulseek polega, hmm question Bo nieqmaty jestem sweatdrop A w ciemno sciagac nie bede... poprzednia strona na dole. poczytaj sobie na sieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:47 am
Ozzwald a od ilu lat bierzesz na kolana ? przedzial wiekowy 3-5. Chyba, ze masz 18 i nazywasz sie Kage wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:48 am
Ibris Ozzwald a od ilu lat bierzesz na kolana ? przedzial wiekowy 3-5. Chyba, ze masz 18 i nazywasz sie Kage wink a jesli za 3 miesiace koncze 19 ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:48 am
sorka ale aj sapdam narazie wsyzstkim ...trzymta sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:51 am
Ozzwald Ibris Ozzwald a od ilu lat bierzesz na kolana ? przedzial wiekowy 3-5. Chyba, ze masz 18 i nazywasz sie Kage wink a jesli za 3 miesiace koncze 19 ? Ale moje kolana to naprawde nie jest ciekawa okolica xd I ma tak wywieszke "danger zone", wiec wiesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:51 am
Vykk sorka ale aj sapdam narazie wsyzstkim ...trzymta sie patki do jutra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:53 am
Ibris Ozzwald Ibris Ozzwald a od ilu lat bierzesz na kolana ? przedzial wiekowy 3-5. Chyba, ze masz 18 i nazywasz sie Kage wink a jesli za 3 miesiace koncze 19 ? Ale moje kolana to naprawde nie jest ciekawa okolica xd I ma tak wywieszke "danger zone", wiec wiesz blaugh "danger zone" biggrin hm.. lubie sporty ekstremalne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|