|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:17 am
Christoff_Gangrell Wybacz mu... przy takiej shizie kazdemu moze odwalic.... sweatdrop wybaczam blaugh Vykk, badz juz grzeczny i nie "rzucaj miesem" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:20 am
Ozzwald ale mi chodzi o to ze jakos nie widzialem zebys zwracala uwage na to ze ktros przeklina... teraz mi sie tak rzucilo w oczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Christoff_Gangrell Wybacz mu... przy takiej shizie kazdemu moze odwalic.... sweatdrop wybaczam blaugh Vykk, badz juz grzeczny i nie "rzucaj miesem" 3nodding dziekuje i opstaram sie poprawic 3nodding ...mam nadzieje ze nie bedzie powodu zeby b ylo inaczej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual racqel no to sobie narobiles bigosu, przeciez tu zawsze ktos sie czai ! na przyklad ja, ale niemam uprawnien do korzystania z banan�w. neutral i bardzo dobrze ze nie masz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:22 am
Wie ktos gdzie moge sciagnac muzycke zespolu Summoning? Proszuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:22 am
nie poznaje się...
cześć!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:23 am
Vykk dziekuje i opstaram sie poprawic 3nodding ...mam nadzieje ze nie bedzie powodu zeby b ylo inaczej nie ma za co, bo i tak nie mialam zamiaru Cie karac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ozual racqel no to sobie narobiles bigosu, przeciez tu zawsze ktos sie czai ! na przyklad ja, ale niemam uprawnien do korzystania z banan�w. neutral i bardzo dobrze ze nie masz... bo na gildi zostala by tylko 1 osoba, czyli ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun chodzilam po gaiowych sklepach, ale juz jestem blaugh ale mi chodzi o to ze jakos nie widzialem zebys zwracala uwage na to ze ktros przeklina... to sie nazywa randoMOD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
iisjah Wie ktos gdzie moge sciagnac muzycke zespolu Summoning? Proszuuu na emulu jest pelno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:24 am
Aid skonczyla rysunek swojego awatarka stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:24 am
iisjah Wie ktos gdzie moge sciagnac muzycke zespolu Summoning? Proszuuu polecam Soulseek (program)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 10:25 am
iisjah Aid skonczyla rysunek swojego awatarka stare fajnie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|