|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:39 am
Vykk Mizuho Shigami Vykk Arife Vykk eeee...ale wiesz ja Cie prosilem o jedno ... a co do rysunku to fjany i klimatyczny biggrin Boshe, teraz mi bedzie robil sceny na Gildii sweatdrop A tu mam cos dla Wodza rysehhh..przsejdzmy w takim razie na gg...ale ja juz swoje Ci powiedzialem ...z reszta tak jak pewnego razu... ze nie ma ku temu powodu zeby sie tak nazywac....Vyyyyyykuuuuuuuuuuus blaugh *rzuca sie na szyje* CZesc skarbie... wroc...do diabla...nie am zadnych skarbow... gonk ...chyba ze w filmie...a ja nie chce grac juz ani w skarvbie narodow ani w modzie na sukces... stare Vykku ty lovelasie..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:41 am
[LINKIN] Arife, a sama tez rysujesz?? No troszku, ale to nic wielkiego sweatdrop *siada kolo Crisa* Daj mi troche tego slodkiego trunku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:44 am
Christoff_Gangrell Vykk Mizuho Shigami Vykk Arife Vykk eeee...ale wiesz ja Cie prosilem o jedno ... a co do rysunku to fjany i klimatyczny biggrin Boshe, teraz mi bedzie robil sceny na Gildii sweatdrop A tu mam cos dla Wodza rysehhh..przsejdzmy w takim razie na gg...ale ja juz swoje Ci powiedzialem ...z reszta tak jak pewnego razu... ze nie ma ku temu powodu zeby sie tak nazywac....Vyyyyyykuuuuuuuuuuus blaugh *rzuca sie na szyje* CZesc skarbie... wroc...do diabla...nie am zadnych skarbow... gonk ...chyba ze w filmie...a ja nie chce grac juz ani w skarvbie narodow ani w modzie na sukces... stare Vykku ty lovelasie..... blaugh jak ty mowisz o moim ko...a nie wazne*patrzy z przestachem na Vykusia rolleyes *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:45 am
Przepraszam, masz cos do mnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:45 am
Arife [LINKIN] Arife, a sama tez rysujesz?? No troszku, ale to nic wielkiego sweatdrop *siada kolo Crisa* Daj mi troche tego slodkiego trunku *wyjmuje 2 butelke podaje* masz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:47 am
yyy .... witaj kat question jak widze to ty chyba jakas nowa jestes question wiec ostrzegam ... dłuższe przebywanie z aniołkami fallus grozi kalectwem umysłowym xd mash gg question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:47 am
Christoff_Gangrell Arife [LINKIN] Arife, a sama tez rysujesz?? No troszku, ale to nic wielkiego sweatdrop *siada kolo Crisa* Daj mi troche tego slodkiego trunku *wyjmuje 2 butelke podaje* masz.... Dzieki *chlup w ten glupi dziub*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:48 am
od jednego razu nie banuja blaugh z reszta...ja tam wole sie Domi'm zajac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:48 am
Arife Przepraszam, masz cos do mnie ? A ty do mnie??? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:51 am
od jednego razu nie banuja blaugh z reszta...ja tam wole sie Domi'm zajac blaugh eek ...ooo...eee...czy ja na pewno widze ten nick co widze...i to jest ta osoba o ktorej mysle... ninja no to ladnie xp a mi sie zdawalo ze mnie unikasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:51 am
Mizuho Shigami Arife Przepraszam, masz cos do mnie ? A ty do mnie??? stare To nie bylo do ciebie, jagby pisalo: Mizuho Shigami - FOCH; to wtedy bylo by do ciebie malenka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|