|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:07 am
No dobra, ta figurke tez chcem -_-!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:08 am
Ozzwald a masz moze swoje zdjecie w podobnym klimacie ? wink Ja mam... ale cssssssssssss(kamera w łazience rządzi wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:08 am
Nie widac do konca!! A co z tym linuxem?? wiesz gdzie mozna sciagnac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:09 am
[LINKIN] Nie widac do konca!! A co z tym linuxem?? wiesz gdzie mozna sciagnac?? Ja mam mandrejka na 4 plytach Ozz moze mam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:10 am
Christoff_Gangrell Ozzwald a masz moze swoje zdjecie w podobnym klimacie ? wink Ja mam... ale cssssssssssss(kamera w łazience rządzi wink ) naprawde masz kamere w lazience?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:11 am
[LINKIN] Nie widac do konca!! A co z tym linuxem?? wiesz gdzie mozna sciagnac?? oj rany rany.. jak masz Emule sciagnij sobie z niego Mandrake 9.2 lub Slacware 10
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:11 am
Aidanna Christoff_Gangrell Ozzwald a masz moze swoje zdjecie w podobnym klimacie ? wink Ja mam... ale cssssssssssss(kamera w łazience rządzi wink ) naprawde masz kamere w lazience?? eek blaugh Ale tylko czasami... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:12 am
Ozzwald [LINKIN] Nie widac do konca!! A co z tym linuxem?? wiesz gdzie mozna sciagnac?? oj rany rany.. jak masz Emule sciagnij sobie z niego Mandrake 9.2 lub Slacware 10 dzieki w p2p jestem polapany! Thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:13 am
Christoff_Gangrell blaugh Ale tylko czasami... wink Tylko wtedy kiedy odwiedzaja go kolezanki, a pozniej z Wodzem siedza i ogladaja i zapisuja wszystko w ukrytym pliku o nazwie xxx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:14 am
Christoff_Gangrell Aidanna Christoff_Gangrell Ozzwald a masz moze swoje zdjecie w podobnym klimacie ? wink Ja mam... ale cssssssssssss(kamera w łazience rządzi wink ) naprawde masz kamere w lazience?? eek blaugh Ale tylko czasami... wink eee tam .... kamera we własnej łaziece to nic szczegulnego .... lepsza by była w publicznej ... albo sasiadki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:16 am
Arife [LINKIN] Nie widac do konca!! A co z tym linuxem?? wiesz gdzie mozna sciagnac?? Ja mam mandrejka na 4 plytach Ozz moze mam razz ozzy86@o2.pl slij biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:19 am
hejak wyszstkim palom xd blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 9:20 am
Vykk hejak wyszstkim palom xd blaugh 3nodding Czesc skarbus smile *buziaczki* Ozz, moze kiedy indziej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|