|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:33 pm
revcat Kiray revcat oi! tawarisz! *podchodzi i wita go na niedzwiedzia* co tam slychac? mrgreen *odwzajemnia uscisk* oi! Towarzyszu... wkurzylem sie przez ta dzisiejsza awaria na Gai...i zaczelem ponownie grac w tibie *podaje swoja manierke* nalej mi pulkowniku sie robi towarzyszu! mnie tez to dzisiaj strasznie dobilo....... pirate *polewa po szklankach i do manierki* no to zdrowie naszej kochanej Real... mrgreen heart 4laugh zdrowie... *wypija* jest jedna dobra strona tej awari...pobumpowalem troche w klescie generala Beewolfa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:35 pm
Real_Twisted Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted ninja witay towarzyszu xd twisted ninja UGABUGA xd jak tam Tibia xd twisted dzisiaj jakas panna zaoferowala mi tibijskie malzenstwo...jednak jej w chwili slabosci odmowilem jej xd xd tja nie tylko tobie oferuja...kurde dawno nie gralam od kiedy mnie zhakovali ...serce musiales jej zlamac xd stare twisted taki zemnie zimny dran xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:35 pm
Real_Twisted Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted ninja witay towarzyszu xd twisted ninja UGABUGA xd jak tam Tibia xd twisted dzisiaj jakas panna zaoferowala mi tibijskie malzenstwo...jednak jej w chwili slabosci odmowilem jej xd xd tja nie tylko tobie oferuja...kurde dawno nie gralam od kiedy mnie zhakovali ...serce musiales jej zlamac xd stare twisted ooo a kto Ci oferuje? ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:37 pm
Kiray zdrowie... *wypija* jest jedna dobra strona tej awari...pobumpowalem troche w klescie generala Beewolfa mi w sumie tez sie oplacilo.....wreszcie zmienilem fryz i troszku sie ubralem jak czlowiek mrgreen *polewa* dzisiaj musze odbudowac budzet.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:39 pm
UGABUGA tawarisz, .... a wiec tak kurwa.
Skończyłem z szacownym przewodniczacym Ozzwaldem malować moj jak ze szacowny Voodka przeiaknienty pokoj, tak wiec z okazji świta narodowego wasza Excelencja wprowadza świeto państwowe w dniu 15.07.2oo5r świeto mojego pokoju w ktore bedziemy chlać Voodke! co wy na to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:39 pm
revcat Kiray zdrowie... *wypija* jest jedna dobra strona tej awari...pobumpowalem troche w klescie generala Beewolfa mi w sumie tez sie oplacilo.....wreszcie zmienilem fryz i troszku sie ubralem jak czlowiek mrgreen *polewa* dzisiaj musze odbudowac budzet..... widze i podziwiam swietnie wygladasz Towarzyszu ja jak uzbieram na caly komplet to dopiero w tedy zmienie ciuszki... *wypija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:41 pm
BeeWolf_san UGABUGA tawarisz, .... a wiec tak kurwa. Skończyłem z szacownym przewodniczacym Ozzwaldem malować moj jak ze szacowny Voodka przeiaknienty pokoj, tak wiec z okazji świta narodowego wasza Excelencja wprowadza świeto państwowe w dniu 15.07.2oo5r świeto mojego pokoju w ktore bedziemy chlać Voodke! co wy na to? witay kapitanie xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:42 pm
BeeWolf_san UGABUGA tawarisz, .... a wiec tak kurwa. Skończyłem z szacownym przewodniczacym Ozzwaldem malować moj jak ze szacowny Voodka przeiaknienty pokoj, tak wiec z okazji świta narodowego wasza Excelencja wprowadza świeto państwowe w dniu 15.07.2oo5r świeto mojego pokoju w ktore bedziemy chlać Voodke! co wy na to? hip hip ura!! hip hip ura!! wypijmy za te jakze ze piekne swieto *podnosi swoja manierke i wypija jej zawartosc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:44 pm
BeeWolf_san UGABUGA tawarisz, .... a wiec tak kurwa. Skończyłem z szacownym przewodniczacym Ozzwaldem malować moj jak ze szacowny Voodka przeiaknienty pokoj, tak wiec z okazji świta narodowego wasza Excelencja wprowadza świeto państwowe w dniu 15.07.2oo5r świeto mojego pokoju w ktore bedziemy chlać Voodke! co wy na to? witaj towarzyszu! tak popieram ! *polewa wszystkim* za zdrowie naszej ekscelencji i jego nowowymalowanego pokoju ! i za swieto narodowe ! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:45 pm
Zauwazyles Generale ze troche w Twoim klesciku po bumpowalem? nie zebym sie chwalil... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:48 pm
Kiraj widze ze ty to swietowac lubisz.
Real witaj ale ja wtwojej łapce Voodki nie widze, źle sie czujesz?
RevKocie, uła pijemy i nie marudzimy, ....
kto ma e ..785 tyś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:52 pm
BeeWolf_san Kiraj widze ze ty to swietowac lubisz. Real witaj ale ja wtwojej łapce Voodki nie widze, źle sie czujesz? RevKocie, uła pijemy i nie marudzimy, .... kto ma e ..785 tyś? mwhahahahahahhahah poczekaj jakis miesiac tawarisz *nalewa sobie do manierki bimberku po czym wychyla do dna* o tak! tego mi bylo trzeba mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:54 pm
No jak kobieta pije to mo serce sie raduje, "bedzie prostrsza"
Rev ja tesknie do Voodki, serio ostatnio tylko piwo a ja chce Voody.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|