|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:57 am
Nerai mam nadzieje ze sms'a pocieszeniowego jush masz... whee a jak jush wspominalam nigdzie nie ide dopooki nie wroocą..... buu.... pewnie jusz wshyscy są crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dostałam skrzyneczkę a w niej jakaś pieprzona flower crown gonk scream stressed głupie trunki stare ja chcę pinkboxa gonk ej, ile kosztuje flower crown? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Nerai *wychodzi z pokoju w wysuszonych ciuszkach* Cześc wszystkim....... troche mi to zuszenie zajęło sweatdrop Hej Nerai smile och "jejq jej" piierwszy raz na tej gildii mnie ktoś oprócz Lethiel przywitał crying jestem wzruszona whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:58 am
Nerai Geralt_Bialy_Wilk Nerai *wychodzi z pokoju w wysuszonych ciuszkach* Cześc wszystkim....... troche mi to zuszenie zajęło sweatdrop Hej Nerai smile och "jejq jej" piierwszy raz na tej gildii mnie ktoś oprócz Lethiel przywitał crying jestem wzruszona whee na mnie mozna liczyć 3nodding whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 9:59 am
aaa .. Nerai zgadnij co dzisiaj dostalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:00 am
Lethiel Nerai mam nadzieje ze sms'a pocieszeniowego jush masz... whee a jak jush wspominalam nigdzie nie ide dopooki nie wroocą..... buu.... pewnie jusz wshyscy są crying SMS Już dawno przygotowany 3nodding Lepiej sie zpóźnić niż nie przyjść whee PONIEDZIAŁEK TO BEDZIE WIEEEEEELKI DZIEń eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:01 am
'skończył jesć pizzze'
wciąż nie mogę się ubrać crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel aaa .. Nerai zgadnij co dzisiaj dostalam xp Nie dobijaj mnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel Nerai mam nadzieje ze sms'a pocieszeniowego jush masz... whee a jak jush wspominalam nigdzie nie ide dopooki nie wroocą..... buu.... pewnie jusz wshyscy są crying SMS Już dawno przygotowany 3nodding Lepiej sie zpóźnić niż nie przyjść whee PONIEDZIAŁEK TO BEDZIE WIEEEEEELKI DZIEń eek uh... dzień trwalej ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:02 am
dobra, mam do sprzedania: Kitsune mask za 4,5k Flower Crown za 800g stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:02 am
Lethiel Nerai Lethiel Nerai mam nadzieje ze sms'a pocieszeniowego jush masz... whee a jak jush wspominalam nigdzie nie ide dopooki nie wroocą..... buu.... pewnie jusz wshyscy są crying SMS Już dawno przygotowany 3nodding Lepiej sie zpóźnić niż nie przyjść whee PONIEDZIAŁEK TO BEDZIE WIEEEEEELKI DZIEń eek uh... dzień trwalej ? yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:03 am
Nerai Lethiel aaa .. Nerai zgadnij co dzisiaj dostalam xp Nie dobijaj mnie stare oj.. nic związanego z gaia.... coś dobijającego. zgadooj !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:03 am
Sayokun 'skończył jesć pizzze' wciąż nie mogę się ubrać crying crying crying eek łehe...... eme to znaczy sweatdrop ..... ooooooooooo biedny Sayokun twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:04 am
Nerai Geralt_Bialy_Wilk Nerai *wychodzi z pokoju w wysuszonych ciuszkach* Cześc wszystkim....... troche mi to zuszenie zajęło sweatdrop Hej Nerai smile och "jejq jej" piierwszy raz na tej gildii mnie ktoś oprócz Lethiel przywitał crying jestem wzruszona whee eee.... no problemo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|