|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:26 am
Iael Labudziak Sayokun Iael właśnie dostałem buty ze skrzydłami wczoraj gadaliś cie że bardziej na anioła jade więć sie spełniło uff wrzeszczie nie będziemy was mylić no! w końcu biggrin ale jednak wole chodzić na czarno ejj!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:27 am
*Patrzy się na Ozziego* No i się rozebrał.*Wyciąga parasolke i siada na ziemi zasłonięta od deszczu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz MoonInverse Poczęstuje się ktoś? 4laugh jaaa XDw koncu poznałem faceta mojej siostry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eeee... zwracam. Co tu się dzieje co tak mokro?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:28 am
Muezzin Eeee... zwracam. Co tu się dzieje co tak mokro? leje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:28 am
Sei chan *Patrzy się na Ozziego* No i się rozebrał.*Wyciąga parasolke i siada na ziemi zasłonięta od deszczu* bokserek niestety nie moge zdjąć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:29 am
Upsa nioekontrolowany poślizg! Musze spadać do zobaczonka ludziska! Jutro się zobaczyma! *Mówiąc to dosiadł swego rumaka i odjechał w kierunku zachodzącego słońca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan *Patrzy się na Ozziego* No i się rozebrał.*Wyciąga parasolke i siada na ziemi zasłonięta od deszczu* bokserek niestety nie moge zdjąć... Ale i tak się rozebrałeś blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
idzmy na basen *wstaje z zakurzonej kanapyi bierze cukierka do buzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Pisarz MoonInverse Poczęstuje się ktoś? 4laugh jaaa XDw koncu poznałem faceta mojej siostry ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:30 am
wired_00 wielkie dzieki omega sun *przytulas* blaugh Tylko potwierdz trade w banku wink (I mow mi po prostu: omega)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:30 am
Ozzwald MoonInverse Wy mnie tu nie chcecie po prostu... crying
który ci to powiedział.... wysoki blondyn o dziwnych oczach, ktoory wciąż się spooźnia... nie będę rzucał nazwiskami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:31 am
Pisarz Iael Pisarz MoonInverse Poczęstuje się ktoś? 4laugh jaaa XDw koncu poznałem faceta mojej siostry ?? uciekaj pisarz on chce cie bić... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:32 am
Pisarz Iael Pisarz MoonInverse Poczęstuje się ktoś? 4laugh jaaa XDw koncu poznałem faceta mojej siostry ?? jestem bratem Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|