|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:56 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat 4laugh witajcie 4laugh whee *rozsiada się w fotelu* whee ninja ....chłopcy z mojej klasy to zboczone swinie xp hej bzyczku hih... bzyczq 4laugh *oddaje całusa* 4laugh whee witaj Ozz 4laugh whee *przytuuuul* 4laugh witaj Linooś 4laugh whee *przytuuul* 4laugh crying a co do chłopcoof z mojej klasy... *chlip*... oni mnie molestooją.... crying .. jak bylbym mlodszy tez bym cie molestowal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:57 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat 4laugh witajcie 4laugh whee *rozsiada się w fotelu* whee ninja ....chłopcy z mojej klasy to zboczone swinie xp hej bzyczku hih... bzyczq 4laugh *oddaje całusa* 4laugh whee witaj Ozz 4laugh whee *przytuuuul* 4laugh witaj Linooś 4laugh whee *przytuuul* 4laugh crying a co do chłopcoof z mojej klasy... *chlip*... oni mnie molestooją.... crying .. Dotykaja cie, całuja, i ty nazekasz ?! ... no chyba ze paskudni ale wiesz dobra świnia nie jest zła no nie biggrin ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat 4laugh witajcie 4laugh whee *rozsiada się w fotelu* whee ninja ....chłopcy z mojej klasy to zboczone swinie xp hej bzyczku hih... bzyczq 4laugh *oddaje całusa* 4laugh whee witaj Ozz 4laugh whee *przytuuuul* 4laugh witaj Linooś 4laugh whee *przytuuul* 4laugh crying a co do chłopcoof z mojej klasy... *chlip*... oni mnie molestooją.... crying .. witaj wink Chociaz ty mnie troche lubisz? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Aidanna BeeWolf_san Kiray nie moga patrzec jak ktos probuje z kims sie poklocic tylko po to aby pokazac jaki on jest fajny i dorosly A ja mam 12 lat, uprawiem sport wyczynowy dokuczanie aidannie, i Karinie ... ale i tak mnie lubicie chuba blaugh twisted ostrzegam cie. pont wczoraj za to wyrzucil bailur... Ta... Tylko Bee nikt nie wywali xD bo i tak kukus go przyjmie spowrotem. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:58 am
[LINKIN] a mi sie wydaje, ze to przez to, ze go poprostu bardziej lubisz! I ja umiem sie przyznac do bledu! Nie widac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:58 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat 4laugh witajcie 4laugh whee *rozsiada się w fotelu* whee ninja ....chłopcy z mojej klasy to zboczone swinie xp hej bzyczku hih... bzyczq 4laugh *oddaje całusa* 4laugh whee witaj Ozz 4laugh whee *przytuuuul* 4laugh witaj Linooś 4laugh whee *przytuuul* 4laugh crying a co do chłopcoof z mojej klasy... *chlip*... oni mnie molestooją.... crying .. No juz juz...*klepie po głowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:59 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat 4laugh witajcie 4laugh whee *rozsiada się w fotelu* whee ninja ....chłopcy z mojej klasy to zboczone swinie xp hej bzyczku hih... bzyczq 4laugh *oddaje całusa* 4laugh whee witaj Ozz 4laugh whee *przytuuuul* 4laugh witaj Linooś 4laugh whee *przytuuul* 4laugh crying a co do chłopcoof z mojej klasy... *chlip*... oni mnie molestooją.... crying .. hehe... to fajnie... nasi chlopacy ograniczaja sie do patrzenia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:59 am
Aidanna bo i tak kukus go przyjmie spowrotem. sweatdrop Nie to jest tak, Omega mnie nie wywali, bo heart Kukus bo [voodka] + rodzina Zero bo to zero i znamy sie od dawna, Tao, własnie co z Tao ?! A no to pyytanie do ozzwalda kiedys potykamy sie na zgromadzeniu Koła naukowego ?! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:00 am
Wedlug mnie to dlatego kluce sie z niektorymi takimi jak Goth tylko przez to, ze wy jestescie dorosli. Inaczej sie zachowujemy w stosunku do siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:00 am
BeeWolf_san Aidanna bo i tak kukus go przyjmie spowrotem. sweatdrop Nie to jest tak, Omega mnie nie wywali, bo heart Kukus bo [voodka] + rodzina Zero bo to zero i znamy sie od dawna, Tao, własnie co z Tao ?! A no to pyytanie do ozzwalda kiedys potykamy sie na zgromadzeniu Koła naukowego ?! twisted nie wiem... ja mam dos voodki na jakis tydzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:01 am
BeeWolf_san Aidanna bo i tak kukus go przyjmie spowrotem. sweatdrop Nie to jest tak, Omega mnie nie wywali, bo heart Kukus bo [voodka] + rodzina Zero bo to zero i znamy sie od dawna, Tao, własnie co z Tao ?! A no to pyytanie do ozzwalda kiedys potykamy sie na zgromadzeniu Koła naukowego ?! twisted no wlasnie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:02 am
Moze sie zapytam czy mi Tao znowu da Moda bo jakoś tutejsi pracownicy socialni sie niesprawdzaja ostatnio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:04 am
BeeWolf_san Moze sie zapytam czy mi Tao znowu da Moda bo jakoś tutejsi pracownicy socialni sie niesprawdzaja ostatnio. to jak modem zostaniesz to ja z tad znikam... wszystkich wyrzuciz odrazu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|