|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:49 am
Kiray chyba nie chcesz zebym ci wymienial? mowiac wiele mam namysli te osoby ktore cos ze soba reprezentuja, nie tlumacza wszyskim ze sa dziecinni, nie szukaja zwady, toleruja innych jednak ich tolerancja ma swoje granice i nie moga patrzec jak ktos probuje z kims sie poklocic tylko po to aby pokazac jaki on jest fajny i dorosly nie probuje sie klucic tylko szkoda mi bylo Bali i ja zrozumialem przy klutni z Adi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:50 am
jhejka wsyzstkim...Linkin....w sumie to sie nie dziwie ludziom zbytnio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Kitty ShadowCat 4laugh witajcie 4laugh whee *rozsiada się w fotelu* whee ninja ....chłopcy z mojej klasy to zboczone swinie xp jak wszyscy faceci... wiesz co dochodze do wniosku ze sa jakas wyższą forma inteligencji O.o predzej nizzsza forma....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Kiray nie moga patrzec jak ktos probuje z kims sie poklocic tylko po to aby pokazac jaki on jest fajny i dorosly A ja mam 12 lat, uprawiem sport wyczynowy dokuczanie aidannie, i Karinie ... ale i tak mnie lubicie chuba blaugh twisted bo z Toba dobrze sie vooodke pije wink xd xd a ja z byle kim tego nie robie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lina-san Kitty ShadowCat 4laugh witajcie 4laugh whee *rozsiada się w fotelu* whee ninja ....chłopcy z mojej klasy to zboczone swinie xp jak wszyscy faceci... wiesz co dochodze do wniosku ze sa jakas wyższą forma inteligencji O.o predzej nizzsza forma.... nie... wyższa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:51 am
[LINKIN] Arife Ozzwald ja, Kiray,Goth, opcy, Beewolf, kukus, yumi, i jeszcze pare osob *buziak* ja tez ! a czemu ty? sad nom .... jak tak dalej poojdzie to napiszecie petycje o wykopanie go z gai... na ktoorej ta tesh sie z checiom podpisze twisted ... mozna by mu bylo dac jeszcze jedna szanse ale pewnie i tak z niej nie skorzysta .... zreszta ludzie niezbyt czesto maja ochote na zmiane swojego postepowania ... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:52 am
[LINKIN] Arife Ozzwald ja, Kiray,Goth, opcy, Beewolf, kukus, yumi, i jeszcze pare osob *buziak* ja tez ! a czemu ty? sad Bo swoja dziecinnosca udowodniles jaki jestes naprawde, Kage jest tysiac razy lepszy od ciebie, nie rzuca sie do innych *chyba ze chodzi o Ibris wink * a jezeli nawet to jest kulturalny i potrafi przyznac sie do bledu; wiesz co idz wracaj tam skad pochodzisz i powiedz matce ze zle cie wychowala, bo nie wiesz co to jest umiar i zrazasz ludzi do siebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Aidanna Lina-san Kitty ShadowCat 4laugh witajcie 4laugh whee *rozsiada się w fotelu* whee ninja ....chłopcy z mojej klasy to zboczone swinie xp jak wszyscy faceci... wiesz co dochodze do wniosku ze sa jakas wyższą forma inteligencji O.o predzej nizzsza forma.... nie... wyższa ja jestem chyba srednia- jestem zboczony ale nie jestem swinia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Kiray nie moga patrzec jak ktos probuje z kims sie poklocic tylko po to aby pokazac jaki on jest fajny i dorosly A ja mam 12 lat, uprawiem sport wyczynowy dokuczanie aidannie, i Karinie ... ale i tak mnie lubicie chuba blaugh twisted ostrzegam cie. pont wczoraj za to wyrzucil bailur...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:54 am
Vykk jhejka wsyzstkim...Linkin....w sumie to sie nie dziwie ludziom zbytnio... czesc skarbie *buziaki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:54 am
Aidanna ]ostrzegam cie. pont wczoraj za to wyrzucil bailur... Kto ja wyrzucił kuszmać ?! ' A niech wyrzucaja, ciekawe kto to zrobi :0 ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:55 am
Aidanna BeeWolf_san Kiray nie moga patrzec jak ktos probuje z kims sie poklocic tylko po to aby pokazac jaki on jest fajny i dorosly A ja mam 12 lat, uprawiem sport wyczynowy dokuczanie aidannie, i Karinie ... ale i tak mnie lubicie chuba blaugh twisted ostrzegam cie. pont wczoraj za to wyrzucil bailur... Ta... Tylko Bee nikt nie wywali xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:55 am
Arife [LINKIN] Arife Ozzwald ja, Kiray,Goth, opcy, Beewolf, kukus, yumi, i jeszcze pare osob *buziak* ja tez ! a czemu ty? sad Bo swoja dziecinnosca udowodniles jaki jestes naprawde, Kage jest tysiac razy lepszy od ciebie, nie rzuca sie do innych *chyba ze chodzi o Ibris wink * a jezeli nawet to jest kulturalny i potrafi przyznac sie do bledu; wiesz co idz wracaj tam skad pochodzisz i powiedz matce ze zle cie wychowala, bo nie wiesz co to jest umiar i zrazasz ludzi do siebie a mi sie wydaje, ze to przez to, ze go poprostu bardziej lubisz! I ja umiem sie przyznac do bledu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:56 am
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat 4laugh witajcie 4laugh whee *rozsiada się w fotelu* whee ninja ....chłopcy z mojej klasy to zboczone swinie xp hej bzyczku hih... bzyczq 4laugh *oddaje całusa* 4laugh whee witaj Ozz 4laugh whee *przytuuuul* 4laugh witaj Linooś 4laugh whee *przytuuul* 4laugh crying a co do chłopcoof z mojej klasy... *chlip*... oni mnie molestooją.... crying ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|