|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:03 am
Arife [LINKIN] ja z nia gadalem wczoraj mlotku *wykonuje boski rzut kotem w twarz Linkina* A masz za swoje stare !!!!!!Divine Cat Throw!!!!!!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:04 am
Ma ktos pozyczyc 300g ?, oddam jutro exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris [LINKIN] Aidanna tak... troche na lekcjach pospalam xp ej sorry Adianna, ja cie lubie, ale o czym ty piszesz?? Tu sa ludzie dorosli i oni nie zasypiali nawet pare dni przez impre! Ja ciebie nie rozumiem, co to ma do nas, ze poszlas spac o tej godzienie?? Wydaje mi sie, ze jest wolnosc slowa... stare kazdy moze byc niewyspany eeh... Tez bym padala. no wlasnie kazdy by tak zareagowal, wiec co w tym takiego nadzwyczajnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Aidanna tak... troche na lekcjach pospalam xp ej sorry Adianna, ja cie lubie, ale o czym ty piszesz?? Tu sa ludzie dorosli i oni nie zasypiali nawet pare dni przez impre! Ja ciebie nie rozumiem, co to ma do nas, ze poszlas spac o tej godzienie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune [LINKIN] Aidanna tak... troche na lekcjach pospalam xp ej sorry Adianna, ja cie lubie, ale o czym ty piszesz?? Tu sa ludzie dorosli i oni nie zasypiali nawet pare dni przez impre! Ja ciebie nie rozumiem, co to ma do nas, ze poszlas spac o tej godzienie?? o matko! zgadzam sie z toba po raz 2 xd cos jest ze mna chyba nie tak xd tez tak raz mialem..... teraz mam kaca moralnego....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:05 am
Ibris [LINKIN] Aidanna tak... troche na lekcjach pospalam xp ej sorry Adianna, ja cie lubie, ale o czym ty piszesz?? Tu sa ludzie dorosli i oni nie zasypiali nawet pare dni przez impre! Ja ciebie nie rozumiem, co to ma do nas, ze poszlas spac o tej godzienie?? Wydaje mi sie, ze jest wolnosc slowa... stare kazdy moze byc niewyspany eeh... Tez bym padala. czy mi sie zdaje czy jestescie przeciwko mnie... bailur wyleciala nietylko przeze mnie ale tez dlatego ze olewala upomnienia od modow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Ma ktos pozyczyc 300g ?, oddam jutro exclaim tak ja, ale bank jest niedostepny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Arife Ma ktos pozyczyc 300g ?, oddam jutro exclaim tak ja, ale bank jest niedostepny! niestety... market tez zamkneli!!! kill him!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:06 am
Aidanna Ibris [LINKIN] Aidanna tak... troche na lekcjach pospalam xp ej sorry Adianna, ja cie lubie, ale o czym ty piszesz?? Tu sa ludzie dorosli i oni nie zasypiali nawet pare dni przez impre! Ja ciebie nie rozumiem, co to ma do nas, ze poszlas spac o tej godzienie?? Wydaje mi sie, ze jest wolnosc slowa... stare kazdy moze byc niewyspany eeh... Tez bym padala. czy mi sie zdaje czy jestescie przeciwko mnie... bailur wyleciala nietylko przeze mnie ale tez dlatego ze olewala upomnienia od modow... khem... nie upomnienia, ale upomnienie... JEDNO... (jeśli się nie mylę razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife [LINKIN] ja z nia gadalem wczoraj mlotku *wykonuje boski rzut kotem w twarz Linkina* A masz za swoje stare Ten Rysuneczekjest sliczny whee ...*zjada kota*... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Illune [LINKIN] Aidanna tak... troche na lekcjach pospalam xp ej sorry Adianna, ja cie lubie, ale o czym ty piszesz?? Tu sa ludzie dorosli i oni nie zasypiali nawet pare dni przez impre! Ja ciebie nie rozumiem, co to ma do nas, ze poszlas spac o tej godzienie?? o matko! zgadzam sie z toba po raz 2 xd cos jest ze mna chyba nie tak xd tez tak raz mialem..... teraz mam kaca moralnego.... xd to dobrze ze tylko raz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Boshe... nie zaczynajcie sie kł�cić, bo znowu bany polecą sweatdrop zjadam bany a potem je wysrawam...... oł je! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Ibris [LINKIN] Aidanna tak... troche na lekcjach pospalam xp ej sorry Adianna, ja cie lubie, ale o czym ty piszesz?? Tu sa ludzie dorosli i oni nie zasypiali nawet pare dni przez impre! Ja ciebie nie rozumiem, co to ma do nas, ze poszlas spac o tej godzienie?? Wydaje mi sie, ze jest wolnosc slowa... stare kazdy moze byc niewyspany eeh... Tez bym padala. no wlasnie kazdy by tak zareagowal, wiec co w tym takiego nadzwyczajnego? Mialam na mysli to, ze niepotrzebnie na nia wyskakujesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Arife Ma ktos pozyczyc 300g ?, oddam jutro exclaim tak ja, ale bank jest niedostepny! *gleba* Zapomnialam !! sweatdrop stressed *idzie po swojego kociaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|