|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:15 am
Labudziak cze!!!!!! witam z powrotem, stęskniliście sie? Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak cze!!!!!! witam z powrotem, stęskniliście sie? jou KLONIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse Dabster MoonInverse BeeWolf MoonInverse Witajcie! 4laugh Hmm... Wiecie com...? Jestem nie w temacie XD Oświeci mnie ktoś? stare spoglada ..z kontka .. czec ... Bee... jesteś na mnie zły...? sad a kto nie jest Chyba nie rozumiem o co chodzi...mniejsza to sie wytnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:16 am
Kukus Labudziak cze!!!!!! witam z powrotem, stęskniliście sie? niekoniecznie? nie ciebie sie pytałem..pań sie pytałem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:16 am
MoonInverse Dabster MoonInverse BeeWolf MoonInverse Witajcie! 4laugh Hmm... Wiecie com...? Jestem nie w temacie XD Oświeci mnie ktoś? stare spoglada ..z kontka .. czec ... Bee... jesteś na mnie zły...? sad a kto nie jest Chyba nie rozumiem o co chodzi...ja też nie dzisiaj wszyscy świrują ale cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:17 am
Iael Labudziak cze!!!!!! witam z powrotem, stęskniliście sie? jou KLONIE ktory z was jest klonem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wy mnie tu nie chcecie po prostu... crying
Labu: pewnie, że sie stęskniliśmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Iael Labudziak cze!!!!!! witam z powrotem, stęskniliście sie? jou KLONIE ktory z was jest klonem? ten po lewej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:18 am
MoonInverse Wy mnie tu nie chcecie po prostu... crying
który ci to powiedział....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:18 am
MoonInverse Wy mnie tu nie chcecie po prostu... crying
Labu: pewnie, że sie stęskniliśmy chcemy chcemy 'przytula mooni' ale nie odchoodź gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:19 am
wired_00 Omega Sun wired_00 całość , jedyne co mam do mundurku to skarpetki whee dobra, to poczekaj chwile. Zaraz bedziesz miala mundurek. ojeju!!! wielkie dzienki!!!!! xd *przytulas* teraz juz Ci tylko butkow brakuje smile Moze ktorys z Panow zasponsoruje kolezance buty? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun wired_00 Omega Sun wired_00 całość , jedyne co mam do mundurku to skarpetki whee dobra, to poczekaj chwile. Zaraz bedziesz miala mundurek. ojeju!!! wielkie dzienki!!!!! xd *przytulas* teraz juz Ci tylko butkow brakuje smile Moze ktorys z Panow zasponsoruje kolezance buty? wink ja moge ^^ tylko musi powiedzieć, ile chce.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
właśnie dostałem buty ze skrzydłami wczoraj gadaliś cie że bardziej na anioła jade więć sie spełniło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:20 am
Omega Sun wired_00 Omega Sun wired_00 całość , jedyne co mam do mundurku to skarpetki whee dobra, to poczekaj chwile. Zaraz bedziesz miala mundurek. ojeju!!! wielkie dzienki!!!!! xd *przytulas* teraz juz Ci tylko butkow brakuje smile Moze ktorys z Panow zasponsoruje kolezance buty? wink ja odpadam dla setsuny zbieram 26k na prezent bo obiecałem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|