Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 13159 13160 13161 13162 13163 13164 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

crazy chaz

PostPosted: Tue May 24, 2005 5:03 am

Ibris
Illune
Ibris
[LINKIN]
Witam wszystkich!!!
Czesc ^^

Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin

no to hmm....napewno będe ja....Yumi....może eMka...BizzyG....Ty....Kage, a Delein?
Napisze jej PMka ^^ Pzt. Opcy, Ty mieszkasz w woj. slaskim ne? XDDD

Linkin - mieszkam ponad 100km od Ciebie 3nodding
yyyyy........aha. Poprostu zaciekawilo mnie to, ze sie spotykacie. Myslalem, ze sie znacie sweatdrop
PostPosted: Tue May 24, 2005 5:04 am

Illune
M-Teen
Illune
Ibris
[LINKIN]
Witam wszystkich!!!
Czesc ^^

Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin

no to hmm....napewno będe ja....Yumi....może eMka...BizzyG....Ty....Kage, a Delein?
gaba tez jedzie?
O.o Interesting ... mrgreen
Nie wiem czy będzie....pogadam z nią 3nodding
ja też.. ale nie sądze, żeby jechała... o kropie nie ma juz co myśleć.... wiesz sama co ona o tym wszytkim myśli... sweatdrop

M-Teen

Prinee

Ibris
To bedzie ciekawie wygladalo... Jeden Kage i caly harem XD Moze Yosei przyjedzie.
Kupi sobie piwo i będzie happy 3nodding xd

[LINKIN]
yyyyy........aha. Poprostu zaciekawilo mnie to, ze sie spotykacie. Myslalem, ze sie znacie sweatdrop
Bo sie znamy biggrin Ja przyjezdzam do Cienistego czasem i wtedy sie spotykamy, najczesciej w parku chorzowskim XD

Gailenquen

Gailenquen

PostPosted: Tue May 24, 2005 5:05 am

M-Teen
ja też.. ale nie sądze, żeby jechała... o kropie nie ma juz co myśleć.... wiesz sama co ona o tym wszytkim myśli... sweatdrop
Czemu ludzie sa tacy eem... antygaiowospoleczni? ;P
PostPosted: Tue May 24, 2005 5:06 am

Ibris
[LINKIN]
Bo sie znamy biggrin Ja przyjezdzam do Cienistego czasem i wtedy sie spotykamy, najczesciej w parku chorzowskim XD
to moze kiedys sie spotkamy?? Jak przyjedziesz do nas?? wink

crazy chaz

opcy

Ibris
Pzt. Opcy, Ty mieszkasz w woj. slaskim ne? XDDD
oi! 3nodding

Ibris
M-Teen
Czemu ludzie sa tacy eem... antygaiowospoleczni? ;P
Nie mam pojęcia! 3nodding Ja tam się cieszę że moge poznać osoby z którymi piszę na forum xd

Prinee

M-Teen

Illune
Ibris
To bedzie ciekawie wygladalo... Jeden Kage i caly harem XD Moze Yosei przyjedzie.
Kupi sobie piwo i będzie happy 3nodding xd
lol blaugh blaugh
PostPosted: Tue May 24, 2005 5:07 am

[LINKIN]
Ibris
[LINKIN]
No ja wlasnie jade biggrin w ten czwartek o 12.21 bede juz na dworcu w K-c. A w piatek albo sobote sie spotykamy wszyscy biggrin To jest do ustalenia.

Gailenquen

Prinee

opcy
Ibris
oi! 3nodding
Jastrzebie zdroj xd

ej illu a gdzie ich zaprowadzisz(zaprowadzicie ewnetualnie zaprowadzimy) ? blaugh do parku egejn?

M-Teen

Prinee

PostPosted: Tue May 24, 2005 5:08 am

Ibris
[LINKIN]
Ibris
[LINKIN]
No ja wlasnie jade biggrin w ten czwartek o 12.21 bede juz na dworcu w K-c. A w piatek albo sobote sie spotykamy wszyscy biggrin To jest do ustalenia.

O! A to ciekawe!! bede miala okazje pierwszy raz porozmawiac z Linkinem!!!
O BOZE !!*biegnie zapisac te date w kalendarzu* xp
PostPosted: Tue May 24, 2005 5:09 am

Illune
opcy
Ibris
oi! 3nodding
Jastrzebie zdroj xd
no ba........

opcy

crazy chaz

PostPosted: Tue May 24, 2005 5:09 am

Ibris
[LINKIN]
Ibris
[LINKIN]
ale ja sie zaloze, ze M-Teen i Illune nie beda chcialy sad
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 13159 13160 13161 13162 13163 13164 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games