|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:03 am
Ibris Illune Ibris Czesc ^^ Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin no to hmm....napewno będe ja....Yumi....może eMka...BizzyG....Ty....Kage, a Delein? Napisze jej PMka ^^ Pzt. Opcy, Ty mieszkasz w woj. slaskim ne? XDDD Linkin - mieszkam ponad 100km od Ciebie 3nodding yyyyy........aha. Poprostu zaciekawilo mnie to, ze sie spotykacie. Myslalem, ze sie znacie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:04 am
Illune M-Teen Illune Ibris Czesc ^^ Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin no to hmm....napewno będe ja....Yumi....może eMka...BizzyG....Ty....Kage, a Delein? gaba tez jedzie? O.o Interesting ... mrgreen Nie wiem czy będzie....pogadam z nią 3nodding ja też.. ale nie sądze, żeby jechała... o kropie nie ma juz co myśleć.... wiesz sama co ona o tym wszytkim myśli... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris To bedzie ciekawie wygladalo... Jeden Kage i caly harem XD Moze Yosei przyjedzie. Kupi sobie piwo i będzie happy 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] yyyyy........aha. Poprostu zaciekawilo mnie to, ze sie spotykacie. Myslalem, ze sie znacie sweatdrop Bo sie znamy biggrin Ja przyjezdzam do Cienistego czasem i wtedy sie spotykamy, najczesciej w parku chorzowskim XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:05 am
M-Teen ja też.. ale nie sądze, żeby jechała... o kropie nie ma juz co myśleć.... wiesz sama co ona o tym wszytkim myśli... sweatdrop Czemu ludzie sa tacy eem... antygaiowospoleczni? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:06 am
Ibris [LINKIN] yyyyy........aha. Poprostu zaciekawilo mnie to, ze sie spotykacie. Myslalem, ze sie znacie sweatdrop Bo sie znamy biggrin Ja przyjezdzam do Cienistego czasem i wtedy sie spotykamy, najczesciej w parku chorzowskim XD to moze kiedys sie spotkamy?? Jak przyjedziesz do nas?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Pzt. Opcy, Ty mieszkasz w woj. slaskim ne? XDDD oi! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris M-Teen ja też.. ale nie sądze, żeby jechała... o kropie nie ma juz co myśleć.... wiesz sama co ona o tym wszytkim myśli... sweatdrop Czemu ludzie sa tacy eem... antygaiowospoleczni? ;P Nie mam pojęcia! 3nodding Ja tam się cieszę że moge poznać osoby z którymi piszę na forum xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ibris To bedzie ciekawie wygladalo... Jeden Kage i caly harem XD Moze Yosei przyjedzie. Kupi sobie piwo i będzie happy 3nodding xd lol blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:07 am
[LINKIN] Ibris [LINKIN] yyyyy........aha. Poprostu zaciekawilo mnie to, ze sie spotykacie. Myslalem, ze sie znacie sweatdrop Bo sie znamy biggrin Ja przyjezdzam do Cienistego czasem i wtedy sie spotykamy, najczesciej w parku chorzowskim XD to moze kiedys sie spotkamy?? Jak przyjedziesz do nas?? wink No ja wlasnie jade biggrin w ten czwartek o 12.21 bede juz na dworcu w K-c. A w piatek albo sobote sie spotykamy wszyscy biggrin To jest do ustalenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ibris Pzt. Opcy, Ty mieszkasz w woj. slaskim ne? XDDD oi! 3nodding Jastrzebie zdroj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ej illu a gdzie ich zaprowadzisz(zaprowadzicie ewnetualnie zaprowadzimy) ? blaugh do parku egejn?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:08 am
Ibris [LINKIN] Ibris [LINKIN] yyyyy........aha. Poprostu zaciekawilo mnie to, ze sie spotykacie. Myslalem, ze sie znacie sweatdrop Bo sie znamy biggrin Ja przyjezdzam do Cienistego czasem i wtedy sie spotykamy, najczesciej w parku chorzowskim XD to moze kiedys sie spotkamy?? Jak przyjedziesz do nas?? wink No ja wlasnie jade biggrin w ten czwartek o 12.21 bede juz na dworcu w K-c. A w piatek albo sobote sie spotykamy wszyscy biggrin To jest do ustalenia. O! A to ciekawe!! bede miala okazje pierwszy raz porozmawiac z Linkinem!!! O BOZE !!*biegnie zapisac te date w kalendarzu* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:09 am
Illune opcy Ibris Pzt. Opcy, Ty mieszkasz w woj. slaskim ne? XDDD oi! 3nodding Jastrzebie zdroj xd no ba........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:09 am
Ibris [LINKIN] Ibris [LINKIN] yyyyy........aha. Poprostu zaciekawilo mnie to, ze sie spotykacie. Myslalem, ze sie znacie sweatdrop Bo sie znamy biggrin Ja przyjezdzam do Cienistego czasem i wtedy sie spotykamy, najczesciej w parku chorzowskim XD to moze kiedys sie spotkamy?? Jak przyjedziesz do nas?? wink No ja wlasnie jade biggrin w ten czwartek o 12.21 bede juz na dworcu w K-c. A w piatek albo sobote sie spotykamy wszyscy biggrin To jest do ustalenia. ale ja sie zaloze, ze M-Teen i Illune nie beda chcialy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|