|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:57 am
Ibris Illune M-Teen *zasypana chusteczkami* gonk domokun Ty....i patrz!!! zas nie bedziesz na spotkaniu...no normlanie ty to masz pecha xd Jeszcze masz te 2-3 dni XD zdrowiej, bejbe! 3nodding hm-hmm.. a kiedy sie spotykamy :> najlepiej mi powiedz wszystko a potem ja bede myslec czy jade czy nie... nawet jakbym byla chora to bym poszla (jutro chyba ide do szkoly! gonk ) Illu ... nie no tym razem sie postaram! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:58 am
Czesc ^^ Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:58 am
hyh.....fajnie brzmi to twoje OI ! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:59 am
Illune hyh.....fajnie brzmi to twoje OI ! 4laugh bo paryzanty to fajne synki..... co nie?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:59 am
Ibris Czesc ^^ Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin no to hmm....napewno będe ja....Yumi....może eMka...BizzyG....Ty....Kage, a Delein?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:00 am
Ibris Czesc ^^ Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin A czy my sie znamy?? Ze szkoly czy skads?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:00 am
opcy Illune hyh.....fajnie brzmi to twoje OI ! 4laugh bo paryzanty to fajne synki..... co nie?!?! No ba! Pewnie że fajne 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:01 am
[LINKIN] Ibris Czesc ^^ Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin A czy my sie znamy?? Ze szkoly skads?? sweatdrop eek buheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Illune hyh.....fajnie brzmi to twoje OI ! 4laugh bo paryzanty to fajne synki..... co nie?!?! w pelni sie zgodze..! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ibris Czesc ^^ Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin no to hmm....napewno będe ja....Yumi....może eMka...BizzyG....Ty....Kage, a Delein? gaba tez jedzie? O.o Interesting ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ibris Czesc ^^ Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin no to hmm....napewno będe ja....Yumi....może eMka...BizzyG....Ty....Kage, a Delein? Napisze jej PMka ^^ Pzt. Opcy, Ty mieszkasz w woj. slaskim ne? XDDD Linkin - mieszkam ponad 100km od Ciebie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:02 am
M-Teen Illune Ibris Czesc ^^ Illune, a sa jakies inne ludzie, ktore przyjda? biggrin no to hmm....napewno będe ja....Yumi....może eMka...BizzyG....Ty....Kage, a Delein? gaba tez jedzie? O.o Interesting ... mrgreen Nie wiem czy będzie....pogadam z nią 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:03 am
To bedzie ciekawie wygladalo... Jeden Kage i caly harem XD Moze Yosei przyjedzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|