|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:08 am
Omega Sun wired_00 Omega Sun ten szary czy granatowy? Moze bedzie prosciej jak powiesz mi jak on sie nazywa na szary jak rozumiem chcesz kupic calosc (czy moze masz juz kawalek?) ? całość , jedyne co mam do mundurku to skarpetki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan "Dobra Dentystka" Bee czyżbyś zmieniał płeć eek on chyba mówił w języku afrykańskim.. wróciłem... jeszcze się nie zabiłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 całość , jedyne co mam do mundurku to skarpetki whee dobra, to poczekaj chwile. Zaraz bedziesz miala mundurek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:10 am
Ozzwald Sei chan "Dobra Dentystka" Bee czyżbyś zmieniał płeć eek on chyba mówił w języku afrykańskim.. wróciłem... jeszcze się nie zabiłem... A czemu miałbyś się zabić?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster Iael wired_00 Omega Sun ten szary czy granatowy? Moze bedzie prosciej jak powiesz mi jak on sie nazywa na szary właśnie jutro szkoła, kurde właśnie wyzdrowiałem nie przypominaj mi o szkole scream stressed gonk sweatdrop stare do marcinka jutro jacuś idzie do marcinka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan "Dobra Dentystka" Bee czyżbyś zmieniał płeć eek nie ...! ale kiedyś o tym myslałem ... zart !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:11 am
Sei chan Ozzwald Sei chan "Dobra Dentystka" Bee czyżbyś zmieniał płeć eek on chyba mówił w języku afrykańskim.. wróciłem... jeszcze się nie zabiłem... A czemu miałbyś się zabić?? eek bo walcze z modemem i z USB, ale to jest zawzięta para... i nie narazie przegrywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:11 am
Omega Sun wired_00 całość , jedyne co mam do mundurku to skarpetki whee dobra, to poczekaj chwile. Zaraz bedziesz miala mundurek. ojeju!!! wielkie dzienki!!!!! xd *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:12 am
Ozzwald bo walcze z modemem i z USB, ale to jest zawzięta para... i nie narazie przegrywam To bobrze, a czemu świrują??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:13 am
Sei chan Ozzwald bo walcze z modemem i z USB, ale to jest zawzięta para... i nie narazie przegrywam To bobrze, a czemu świrują?? jeszcze nie wiem ale się dowiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cze!!!!!! witam z powrotem, stęskniliście sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster MoonInverse BeeWolf MoonInverse Witajcie! 4laugh Hmm... Wiecie com...? Jestem nie w temacie XD Oświeci mnie ktoś? stare spoglada ..z kontka .. czec ... Bee... jesteś na mnie zły...? sad a kto nie jest Chyba nie rozumiem o co chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Iael gdzie jest pisarz hciałem pogadac z facetem mojej siostry Co jej pisarz zrobił, ze musisz z nim pogadać !! :> niahaha nie tylko chciałem sie "zaprzyjażnić" hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:14 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan "Dobra Dentystka" Bee czyżbyś zmieniał płeć eek on chyba mówił w języku afrykańskim.. wróciłem... jeszcze się nie zabiłem... A czemu miałbyś się zabić?? eek bo walcze z modemem i z USB, ale to jest zawzięta para... i nie narazie przegrywam wal z prawego sierpowego a potem lewy prosty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:15 am
Labudziak cze!!!!!! witam z powrotem, stęskniliście sie? niekoniecznie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|