|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:07 am
M-Teen aaaa gonk smarkać mi sie chce !!!!!!! gonk gonk gdzie sa chusteczki *akt desperackich poszukiwań w swoim koszu* aaaaagh smaaaarkac mi sie chce gonk gonk podaje chusteczke ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:10 am
*wynurza sie z czarnej dziury w podlodze* Ekh,ekh... Strasznie duzo kurzu w tej piwnicy, ale nie mam innego miejsca do spania cry Witajcie, mamy nowy dzien !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:14 am
Wiadomo kiedy listy otwieramy, bo mnie juz lapki swierzbia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:19 am
violleta M-Teen aaaa gonk smarkać mi sie chce !!!!!!! gonk gonk gdzie sa chusteczki *akt desperackich poszukiwań w swoim koszu* aaaaagh smaaaarkac mi sie chce gonk gonk podaje chusteczke ^^ CHWAŁA CI WIELKA KOBIETO!!! *bierze chusteczke i smaaaaaaaaaaaaaaaaarka* blaaaaah xp smarkanie jest ZŁE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:20 am
Arife Wiadomo kiedy listy otwieramy, bo mnie juz lapki swierzbia whee pewnie 25....... cholera spalem przy otawrtym oknie i mnie gardlo boli..... a na dodatek mam w domu remont......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:21 am
Dzien dobry, jestem nowa sweatdrop i nie wiem co mam pisac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:22 am
mruffka Dzien dobry, jestem nowa sweatdrop i nie wiem co mam pisac.. A dobry, Ib jestem 3nodding *para zielonych oczu wyglada z fotela* Witam w jakze pieknym, pochmurnym dniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:22 am
opcy Arife Wiadomo kiedy listy otwieramy, bo mnie juz lapki swierzbia whee pewnie 25....... cholera spalem przy otawrtym oknie i mnie gardlo boli..... a na dodatek mam w domu remont...... Ja zawsze spie przy otwartym oknie, zwlaszcza jak jest burza *bierze gleboki wdech*; wypij ciepla herbatke z cytryna, powinno pomoc jezeli to nie jest straszna infekcja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:23 am
Ibris mruffka Dzien dobry, jestem nowa sweatdrop i nie wiem co mam pisac.. A dobry, Ib jestem 3nodding *para zielonych oczu wyglada z fotela* Witam w jakze pieknym, pochmurnym dniu. U mnie goraca i slonecznie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:24 am
mruffka Dzien dobry, jestem nowa sweatdrop i nie wiem co mam pisac.. witaj w naszym gronie...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:24 am
mruffka Dzien dobry, jestem nowa sweatdrop i nie wiem co mam pisac.. Co Ty tu robisz? Pewnie masz informatyke co? *rzuca sie i przytula* Ibris, sliczny sig, biggrin Ile bierzesz za rys ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|