|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:00 am
Omega Sun ten szary czy granatowy? Moze bedzie prosciej jak powiesz mi jak on sie nazywa na szary
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:00 am
Iael iiiii yelooou wam wrzystkim witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:01 am
Niech ktoś wytłumacz Bee czemu byłoby kogo do lodówki wsadzić. Bo on dzisiaj coś niekumaty jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:01 am
wired_00 Omega Sun ten szary czy granatowy? Moze bedzie prosciej jak powiesz mi jak on sie nazywa na szary właśnie jutro szkoła, kurde właśnie wyzdrowiałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:02 am
Iael wired_00 Omega Sun ten szary czy granatowy? Moze bedzie prosciej jak powiesz mi jak on sie nazywa na szary właśnie jutro szkoła, kurde właśnie wyzdrowiałem nie przypominaj mi o szkole scream stressed gonk sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:02 am
Dabster Iael iiiii yelooou wam wrzystkim witaj heeeeeyoooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:03 am
BeeWolf MoonInverse Witajcie! 4laugh Hmm... Wiecie com...? Jestem nie w temacie XD Oświeci mnie ktoś? stare spoglada ..z kontka .. czec .... Bee... jesteś na mnie zły...? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:04 am
Sei chan Niech ktoś wytłumacz Bee czemu byłoby kogo do lodówki wsadzić. Bo on dzisiaj coś niekumaty jest No chyba tak sweatdrop wytłumaczcie mi o co chodzi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Omega Sun ten szary czy granatowy? Moze bedzie prosciej jak powiesz mi jak on sie nazywa na szary jak rozumiem chcesz kupic calosc (czy moze masz juz kawalek?) ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gdzie jest pisarz hciałem pogadac z facetem mojej siostry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:05 am
MoonInverse BeeWolf MoonInverse Witajcie! 4laugh Hmm... Wiecie com...? Jestem nie w temacie XD Oświeci mnie ktoś? stare spoglada ..z kontka .. czec ... Bee... jesteś na mnie zły...? sad a kto nie jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:05 am
MoonInverse BeeWolf MoonInverse Witajcie! 4laugh Hmm... Wiecie com...? Jestem nie w temacie XD Oświeci mnie ktoś? stare spoglada ..z kontka .. czec .... Bee... jesteś na mnie zły...? sad nie ale oni nie chca zebym ich leczył ...!!!!! a ja dobra dentystka jestem ..!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:06 am
Iael wired_00 Omega Sun ten szary czy granatowy? Moze bedzie prosciej jak powiesz mi jak on sie nazywa na szary właśnie jutro szkoła, kurde właśnie wyzdrowiałem dlatego tez zbieram na mundurek szkolny aby niezapomnieć ze niestety chodze do szkoły , a pozatym niemam nic do ubrani oprocz ciuchow ktore mam na sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:06 am
Iael gdzie jest pisarz hciałem pogadac z facetem mojej siostry Co jej pisarz zrobił, ze musisz z nim pogadać !! :> niahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|