|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:39 pm
Opcy, ja rozumiem.. grac w Q1, bo to jest klasyka i niepowtarzalny klimat, ale zeby grac w Multi, jak jest Arena?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san opcy Lethiel parzyyyy !!!! crying xd *wyciaga noge* no puszczaj !!! scream scream scream xd jak mi powiesz jakie masz majtki! heart domokun *gryzie opcego w ramię* 4laugh ramie za lydke !! xd !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san opcy <_< >_> jestem...... 3nodding Quote: 23:36:39 FallusNaKaczychNurzkach@o2.pl (kukusik@tlen.pl) obrobisz mi korzeń? 23:36:50 FallusNaKaczychNurzkach@o2.pl (kukusik@tlen.pl) znaczy sie ociosasz 23:36:55 beewolf (beewolf@tlen.pl) nie ale ty mozesz wypielić mi ogrodek 23:37:20 FallusNaKaczychNurzkach@o2.pl (kukusik@tlen.pl) coś za coś... 23:37:25 FallusNaKaczychNurzkach@o2.pl (kukusik@tlen.pl) skosisz mi trwnik 23:37:40 beewolf (beewolf@tlen.pl) jeśli przytniesz choine No ba. słodcy jesteście 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:40 pm
]Goth bless[ Opcy, ja rozumiem.. grac w Q1, bo to jest klasyka i niepowtarzalny klimat, ale zeby grac w Multi, jak jest Arena? no ale deathmatch na dm2 dm4 dm6 albo e1m7 to tez klasyka........... 3nodding a o kwejku 3 mi nie mow nawet gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:41 pm
opcy BeeWolf_san opcy <_< >_> jestem...... 3nodding Quote: 23:36:39 FallusNaKaczychNurzkach@o2.pl (kukusik@tlen.pl) obrobisz mi korzeń? 23:36:50 FallusNaKaczychNurzkach@o2.pl (kukusik@tlen.pl) znaczy sie ociosasz 23:36:55 beewolf (beewolf@tlen.pl) nie ale ty mozesz wypielić mi ogrodek 23:37:20 FallusNaKaczychNurzkach@o2.pl (kukusik@tlen.pl) coś za coś... 23:37:25 FallusNaKaczychNurzkach@o2.pl (kukusik@tlen.pl) skosisz mi trwnik 23:37:40 beewolf (beewolf@tlen.pl) jeśli przytniesz choine No ba. słodcy jesteście 3nodding 3nodding Staramy sie Staramy, rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:42 pm
Lethiel Lina-san opcy Lethiel parzyyyy !!!! crying xd *wyciaga noge* no puszczaj !!! scream scream scream xd jak mi powiesz jakie masz majtki! heart domokun *gryzie opcego w ramię* 4laugh ramie za lydke !! xd !!!! nio XD niach niach *gryzie dalej w ramie XP*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:43 pm
Lina-san nio XD niach niach *gryzie dalej w ramie XP* *wymachooje noga* gonk crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:44 pm
mra XP ide spac ...Branoc *wisi dalej na ramieniu opcego i śpi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:44 pm
Lina-san nio XD niach niach *gryzie dalej w ramie XP* Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun *macha mackami* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:45 pm
opcy Lina-san nio XD niach niach *gryzie dalej w ramie XP* Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun *macha mackami* mrgreen ła !!! Opcy z mackami wgryza sie w moją łydke !!!!!!!!! pomooooooocyyy !!! gonk xd xd xd branoc Linciu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san mra XP ide spac ...Branoc *wisi dalej na ramieniu opcego i śpi* ninja *sprawdza jakie Lina ma majtki* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lina-san nio XD niach niach *gryzie dalej w ramie XP* Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun *macha mackami* mrgreen "zasłania oczy" No wiesz co macka machać tak ... no wsupie po 23 juz :] blaugh A ty co masz w zupie ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:46 pm
opcy Lina-san mra XP ide spac ...Branoc *wisi dalej na ramieniu opcego i śpi* ninja *sprawdza jakie Lina ma majtki* ninja *gryzie mocniej w ramie... przez sen oczywiscie XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:49 pm
BeeWolf_san "zasłania oczy" No wiesz co macka machać tak ... no wsupie po 23 juz :] blaugh A ty co masz w zupie ?! mam to se macham........... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|