|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:46 pm
Nerai Ze niby słuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucham ??? eek eek eek Bali? zbanowana? ale... buuuuuuuuuuuuuuuuuu... crying nic nie wiedziałam... cry nio ja sie dowiedzialam przed chwilką crying ponioslo ją przez te klootnie czy dokuczanie Aidi.. i teraz.. buuuuuu crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:47 pm
Lethiel Lina-san opcy Ozual mnie na gildi wyzywali od gejow i od *****, i nikt nieucierpial oprucz mnie mozna powiedziec ze mnie na banicje poslali sweatdrop nieprawda...... sugerowano tylko ze WueFista cie macał........ mrgreen hihihi *wskakuje opcemu na głowe**patrzy na line* Linoos .. sad .. to moja miejscoofka xd !!!!!!!! crying xd kradzieju jeden :> blaugh mra XD Leti ty rysunek chciałas ten z krzyzykami zamiast oczek czy takie cos normalnego czy Sdka xd bo zapomniałam ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:48 pm
Lethiel Nerai Ze niby słuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucham ??? eek eek eek Bali? zbanowana? ale... buuuuuuuuuuuuuuuuuu... crying nic nie wiedziałam... cry nio ja sie dowiedzialam przed chwilką crying ponioslo ją przez te klootnie czy dokuczanie Aidi.. i teraz.. buuuuuu crying sad ide zobaczyc na czarna liste, za co ja banananem potraktowali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:49 pm
Lethiel Omega Sun proponowalam Pointowi zastosowanie bana 24h, ale on stwierdzil, ze to nie jest dobra kara bo nikt nie bedzie jej traktowal powaznie. Na ogol jak ktos wylatuje np za takie blahe rzeczy jak cytaty to odblokowujemy go po jakims czasie. a nie mozna jej zbanowac np. na tydzien ?? wtedy raczej bedzie traktowana powashnie 3nodding dac jeszcze po tym terminie jedna szanse .. moze poprawi zachowanie.. sweatdrop nie badxmy tacy ostrzy.. w końcu Balis jakos nigdy wczesniej klopotoow nie sprawiala sad ... mi to wyglada tak ze poprostu przez ta cala sytuacje z Aid Bali sie nakręcila.. i dlatego te jakieś tam nieodpowiednie odzywki do moda czy ignorowanie ostrzezen.. ale przeciesh ochlonie i jej przejdzie sad Porozmawiaj o tym z P.0 -ja nie moge podwazac decyzji innych moderatorow neutral Skoro to byla jego decyzja to tylko on moze zadecydowac czy chce zdjac kare sweatdrop .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:49 pm
Lethiel Nerai heh.. witajcie.. ninja 4laugh kaś !!! krzyq wrzasq !! kompooter ci dziala ! 4laugh 4laugh 4laugh wreeeeeeszcie !! *przytuuuuuul* *ptrzetuuurl turl* whee whee whee mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:50 pm
opcy Lina-san hihihi *wskakuje opcemu na głowe*ugabuga! co powiesz ciekawego??? mrgreen em... mrau whee ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:50 pm
Lethiel Nerai Ze niby słuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucham ??? eek eek eek Bali? zbanowana? ale... buuuuuuuuuuuuuuuuuu... crying nic nie wiedziałam... cry nio ja sie dowiedzialam przed chwilką crying ponioslo ją przez te klootnie czy dokuczanie Aidi.. i teraz.. buuuuuu crying sad Caraaaaaaaaaaamba!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:51 pm
Lina-san mra XD Leti ty rysunek chciałas ten z krzyzykami zamiast oczek czy takie cos normalnego czy Sdka xd bo zapomniałam ^^" *wpycha sie obok liny na glowe opcoosia* *przytuuuuuul lincie* whee heart Sdka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:52 pm
Lina-san opcy Lina-san hihihi *wskakuje opcemu na głowe*ugabuga! co powiesz ciekawego??? mrgreen em... mrau whee ? XD mrau?!?! paćka puuuuuu!!!!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:53 pm
Lethiel Lina-san mra XD Leti ty rysunek chciałas ten z krzyzykami zamiast oczek czy takie cos normalnego czy Sdka xd bo zapomniałam ^^" *wpycha sie obok liny na glowe opcoosia* *przytuuuuuul lincie* whee heart Sdka blaugh dobrze ze mam taki silny kregosłup moralny.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:55 pm
Zmykam już... żegnam wszystkich! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:56 pm
Katka1989 Zmykam już... żegnam wszystkich! heart papka domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 1:56 pm
opcy Lina-san opcy Lina-san hihihi *wskakuje opcemu na głowe*ugabuga! co powiesz ciekawego??? mrgreen em... mrau whee ? XD mrau?!?! paćka puuuuuu!!!!!! mrgreen *patrzy sie ze zdziwieniem* eee XP Jak uwazasz XP Lethiel => ok to postaram sie narysowac jak najszybciej biggrin zanim znowu zmienisz fryzure XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|