|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:58 am
Ozual crying mamusiu straznik teksasu na mnie krzyczy crying kopiesz grub wlasnymi zebami mrgreen mrgreen ?? dobra juz sie zamyka Aidanna ja nie mam nic przeciwko tobie.. tylko za latwo sie denerwujesh co prowokuje prowakantow cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:58 am
Baliaur PointZer0 Baliaur Aidanna nie podburzaj ich do mnie!!! lol cool domokun lol lol lol To ja w takim razie mam nieco odmienną propozycję :
Jeżeli zaraz się nie zamkniesz i nie dasz jej spokoju , oraz przy tym nie dasz dobrego powodu dla którego ją męczysz , to skończysz z banem , ok ? crying mamusiu straznik teksasu na mnie krzyczy crying Jak wolisz. Czekam na wyjaśnienie przyczyn twojego zachowania 5 minut. Dodatkowo oficjalne upomnienie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 11:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Jak wolisz. Czekam na wyjaśnienie przyczyn twojego zachowania 5 minut. Dodatkowo oficjalne upomnienie. *gryzie sie w jezyk zeby powstrzymac dosc zlosliwa uwage* no bo wiesh.... ja nielubie jak ktos kce zeby blah.. niewazne zreszta zaden powod a za co?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozual crying mamusiu straznik teksasu na mnie krzyczy crying kopiesz grub wlasnymi zebami mrgreen mrgreen ?? dobra juz sie zamyka Aidanna ja nie mam nic przeciwko tobie.. tylko za latwo sie denerwujesh co prowokuje prowakantow cool denerwuje sie szybko bo bee mnie wnerwia. niewiadomo czemu odzywa sie do mnie chasmko a ja plazem tego nieprzepuszcze... kim ja jestem zeby tak sie traktowac!!! a ty niepotrzebnie tylko mu w tym pomagasz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 11:02 am
Baliaur *gryzie sie w jezyk zeby powstrzymac dosc zlosliwa uwage* no bo wiesh.... ja nielubie jak ktos kce zeby blah.. niewazne zreszta zaden powod a za co?? crying Dręczenie Aidanny , olewane upomnienia. To sie są żarty , czekam na PM'a z przyczyną. Jezeli nie dostanę dobrej przyczyny polecisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 11:02 am
Aidanna denerwuje sie szybko bo bee mnie wnerwia. niewiadomo czemu odzywa sie do mnie chasmko a ja plazem tego nieprzepuszcze... kim ja jestem zeby tak sie traktowac!!! a ty niepotrzebnie tylko mu w tym pomagasz!!! bo mnie to wqrza ze kcesh zeby caly swiat cie lubil cool jak on za toba nie przepada to.. zlej na to i wszystko cool a jak ty sie tak bulwersujesh to az mnie nosi ninja bo ja mam hamstwo we krwi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 11:03 am
Aidanna Baliaur Ozual crying mamusiu straznik teksasu na mnie krzyczy crying kopiesz grub wlasnymi zebami mrgreen mrgreen ?? dobra juz sie zamyka Aidanna ja nie mam nic przeciwko tobie.. tylko za latwo sie denerwujesh co prowokuje prowakantow cool denerwuje sie szybko bo bee mnie wnerwia. niewiadomo czemu odzywa sie do mnie chasmko a ja plazem tego nieprzepuszcze... kim ja jestem zeby tak sie traktowac!!! a ty niepotrzebnie tylko mu w tym pomagasz!!!*glaszcze pieszczotliwie i szepcze do ucha: juz wszystko dobrze...* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Baliaur *gryzie sie w jezyk zeby powstrzymac dosc zlosliwa uwage* no bo wiesh.... ja nielubie jak ktos kce zeby blah.. niewazne zreszta zaden powod a za co?? crying Dręczenie Aidanny , olewane upomnienia. To sie są żarty , czekam na PM'a z przyczyną. Jezeli nie dostanę dobrej przyczyny polecisz.to sayonara cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Baliaur PointZer0 Baliaur Aidanna nie podburzaj ich do mnie!!! lol cool domokun lol lol lol To ja w takim razie mam nieco odmienną propozycję :
Jeżeli zaraz się nie zamkniesz i nie dasz jej spokoju , oraz przy tym nie dasz dobrego powodu dla którego ją męczysz , to skończysz z banem , ok ? crying mamusiu straznik teksasu na mnie krzyczy crying Jak wolisz. Czekam na wyjaśnienie przyczyn twojego zachowania 5 minut. Dodatkowo oficjalne upomnienie.nieprzesadzaj, nawet ja odwalalem gorsze numery, nawet przy tobie Per PoinZer0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 11:04 am
Baliaur Aidanna denerwuje sie szybko bo bee mnie wnerwia. niewiadomo czemu odzywa sie do mnie chasmko a ja plazem tego nieprzepuszcze... kim ja jestem zeby tak sie traktowac!!! a ty niepotrzebnie tylko mu w tym pomagasz!!! bo mnie to wqrza ze kcesh zeby caly swiat cie lubil cool jak on za toba nie przepada to.. zlej na to i wszystko cool a jak ty sie tak bulwersujesh to az mnie nosi ninja bo ja mam hamstwo we krwi ninja niechce zeby caly swiat mnie lubil ale on niema sensownego wytlumaczenia czemu mnie nielubi!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 11:04 am
Ozual nieprzesadzaj, nawet ja odwalalem gorsze numery, nawet przy tobie Per PoinZer0 Własnie średnio sobie przypominam żebyś olewał upomnienia... Po upomnieniu Ty sie uspokajałeś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 11:05 am
Baliaur PointZer0 Baliaur *gryzie sie w jezyk zeby powstrzymac dosc zlosliwa uwage* no bo wiesh.... ja nielubie jak ktos kce zeby blah.. niewazne zreszta zaden powod a za co?? crying Dręczenie Aidanny , olewane upomnienia. To sie są żarty , czekam na PM'a z przyczyną. Jezeli nie dostanę dobrej przyczyny polecisz.to sayonara cool Bali ja cie lubie i nie chce zebys poleciala! Wymysl cos gonk ! Point ja cie prosze przepusc jej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|