|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:30 am
]Goth bless[ Ozual ]Goth bless[ Aidanna Baliaur gdybym chciala to bym nawet dala ale nie podobash mi sie mrgreen bo brakuje mi na omfg!!! 250g A ile masz? To ja Ci sprzedam ojc .Witaj Kage Witaj... masz szczescie ze z tych Ibrisowych kolanek szybko zrezygnowales... Czesc Kotku 3nodding heart widze ze masz wszedzie oczy i uszy, szacunek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:32 am
]Goth bless[ Aidanna Baliaur gdybym chciala to bym nawet dala ale nie podobash mi sie mrgreen bo brakuje mi na omfg!!! 250g A ile masz? To ja Ci sprzedam Nie dawaj domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:32 am
Aidanna BeeWolf_san Nie rzebrać, ... CZESC LUDZIE I AIDANNO. niezaczynaj!!! tak bambooocha!!!! juz brat mnie wspomogl, bo kochany jest 4laugh a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:33 am
Baliaur a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted Wredota, tak tszszymać biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:34 am
Baliaur Aidanna BeeWolf_san Nie rzebrać, ... CZESC LUDZIE I AIDANNO. niezaczynaj!!! tak bambooocha!!!! juz brat mnie wspomogl, bo kochany jest 4laugh a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted wazne ze dupa wink cool !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:35 am
BeeWolf_san Baliaur a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted Wredota, tak tszszymać biggrin wink skape szmaty, mozemy razemem zalozyc klub o nazwie S.Z.I.U.M (skape szmaty i upierdliwe menele)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:36 am
BeeWolf_san Baliaur a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted Wredota, tak tszszymać biggrin wink heart domokun bo ja to mam we krwi hamstwo i bezczelnosc mrgreen ninja moj "nowy" quescik ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:37 am
Ozual BeeWolf_san Baliaur a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted Wredota, tak tszszymać biggrin wink skape szmaty, mozemy razemem zalozyc klub o nazwie S.Z.I.U.M (skape szmaty i upierdliwe menele) bedziesz pierwszym i jednynym uczestnikiem blaugh !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:38 am
Ozual BeeWolf_san Baliaur a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted Wredota, tak tszszymać biggrin wink skape szmaty, mozemy razemem zalozyc klub o nazwie S.Z.I.U.M (skape szmaty i upierdliwe menele) Sponsor S.Z.I.U.M = Baliaur heart domokun xd ja nie jestem dla wszystkich skapa tylko dla niektoorych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur BeeWolf_san Baliaur a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted Wredota, tak tszszymać biggrin wink heart domokun bo ja to mam we krwi hamstwo i bezczelnosc mrgreen ninja moj "nowy" quescik ninja Ze jestem menda to nie bede ci bumpowac, ... cool dobra krew,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Ozual BeeWolf_san Baliaur a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted Wredota, tak tszszymać biggrin wink skape szmaty, mozemy razemem zalozyc klub o nazwie S.Z.I.U.M (skape szmaty i upierdliwe menele) bedziesz pierwszym i jednynym uczestnikiem blaugh ! no moze niejedynym *trzyma notes i dopisuje "LINKIN" w rubryce "czlonkowie*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:39 am
BeeWolf_san Ze jestem menda to nie bede ci bumpowac, ... cool dobra krew, powiem ci szczerze ze mi sie samej na swym quescie bumpowac nie kce cool ale zawsze mozesh z dotejszonem wyskoczyc.... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:39 am
opcy racqel long time no see... plummp! za tego Tortoise to powinienes dostac bo trace czas na sluchanie w kolko tego zespolu....... mrgreen no jo! sorry, ze odpadlem, ale koles zawolal mnie i gralismy w Jamesa Bonda na N64... musialem go kilka razy zniszczyc, zeby sie odczepil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:41 am
Ozual [LINKIN] Ozual BeeWolf_san Baliaur a ja jestem dupa wredna i nie dam twisted Wredota, tak tszszymać biggrin wink skape szmaty, mozemy razemem zalozyc klub o nazwie S.Z.I.U.M (skape szmaty i upierdliwe menele) bedziesz pierwszym i jednynym uczestnikiem blaugh ! no moze niejedynym *trzyma notes i dopisuje "LINKIN" w rubryce "czlonkowie*. ,oge bys sponsorem albo prezesem?? cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 10:43 am
bailur, bee ODWALCIE SIE ODE MNIE!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|