|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:54 am
racqel long time no see... plummp! za tego Tortoise to powinienes dostac bo trace czas na sluchanie w kolko tego zespolu....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual *poczul czuly dotyk gdzies kolo miejsca ....* xd nawet nie myść że to mogłam być ja stare a pozatym domokun ZBOCZENIEC domokun *pac go z pięści w głowe domokun *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*skacze mu na glowe i zaslania oczy* xd .. nieswieeeeec !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel argh.. resecik mialam crying Lethi!!!!! biggrin Witaj *pshytulas* xd znowu nowa frysurka ? Oo super~~~~~!!! "D 4laugh dziekooje 4laugh heart 4laugh *przytuuuuuuul* niezamacos biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ozual *poczul czuly dotyk gdzies kolo miejsca ....* xd nawet nie myść że to mogłam być ja stare a pozatym domokun ZBOCZENIEC domokun *pac go z pięści w głowe domokun * ...ostatnio az sie roi tu od takich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
goault *swieca sie oczy i mowi ciezkim glosem* goault czakra !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:56 am
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Ozual *poczul czuly dotyk gdzies kolo miejsca ....* xd nawet nie myść że to mogłam być ja stare a pozatym domokun ZBOCZENIEC domokun *pac go z pięści w głowe domokun * ...ostatnio az sie roi tu od takich xd aha Oo (niewliczając tych starych ... ? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:56 am
*bada te swiatlo* mrgreen wracam za kilka minutek........ ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:57 am
...halo, halo - tutaj Londyn ...jak tam u Was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:57 am
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Ozual *poczul czuly dotyk gdzies kolo miejsca ....* xd nawet nie myść że to mogłam być ja stare a pozatym domokun ZBOCZENIEC domokun *pac go z pięści w głowe domokun * ...ostatnio az sie roi tu od takich xd aha Oo (niewliczając tych starych ... ? xd ) buahabuaha lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:58 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...halo, halo - tutaj Londyn ...jak tam u Was? *popycha swoja kule w strone kuli yosego* zderz! *jego kula toczy sie i wpada na jego noge* łooojej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|