|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:10 am
Jaswinder *siada na leżaku, zakrywa mordkę rączkami i patrzy przez palce na kąpiących się* *podchodzi i wyklada sie na lezaku obok* mrrruuu, trzeba sie troche opalic wink *patrzy na jas* co sie stalo? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:10 am
YumiTao Lethiel skoro nie chce po dobroci twisted *pomaga yumi wyjsć z basenu* bucu pilnuj sie mrgreen
leth pomusz ! blaugh *łapie opcego za droogą lapke* *ciagna go w strone basenu* :> .. nio jush opcoosiu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:11 am
Ozual witam, ooo widze, ze zdazylem na striptiz blaugh heart 4laugh twisted aaa... hentai! cry boje sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual witam, ooo widze, ze zdazylem na striptiz blaugh heart 4laugh twisted twisted *wciaga go do wody* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lece bo sie umowiłam xp kiedy indziej cie wzuce bucu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:12 am
Delein Neilameane ja nie moge.... viva ma u mnie wielki plus. Nawet Rammsteina mi puszczja xd No ty się śmiej, ale w jakieś dwa wieczore po godzince puszczają rock i metal XD no i dobrze. Bo jak slucham tych wymuskanych panienek i panow z popu i tym podobych to mnie mdlosci napadaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozual witam, ooo widze, ze zdazylem na striptiz blaugh heart 4laugh twisted aaa... hentai! cry boje sie nie booj sie chii wink zaraz go przytopimy blaugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozual witam, ooo widze, ze zdazylem na striptiz blaugh heart 4laugh twisted aaa... hentai! cry boje sie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:13 am
Delein Falcone boze dzieci nigdy question ............. XD ............ no dobra rozumiem jak ktos nie jest dobry w nauce ...... ale jak ktos jest inteligentny jak ja (maksymalna skromnosc ) to se moze na wagary pojsc sweatdrop .................. ah pamietam czasy Gim ........ byłem w samorzadzie ....... nie chciało nam sie isc na lekcje to zesmy wymyslali ze robimy zebrania albo musi robic gazetke i legalne wagary na cały dzien ........ az facetka sie skapneła i sie nam dostało .......... przez to zmeniła mi zachowania na dobre zamiast wzorowe ....... menda stare Mi się po prostu nie chce...poza tym po co sobie psuć wizerunek...wolę posiedzieć w szkole z grupą ludzi, których bardzo lubię i tak miło spędzić czas... ty sobie nie wyobrazasz jakie ja miłe chwile spedziłem nie bedac na lekcji ........ najbardziej mi sie podobało pewien raz gdy ucieklismy w kilka osob z kazdej klasy poszlismy do szatni ....... zimne piwka gitara i zaczelismy sobie spiewac ........ co za czasy ...... jak juz chcecie wagarowac to polecam tak zwane legalne wagary ....... np. oh macie probe przedstawienia musicie ja zrobic na lekcjach ..... a to pomoc nosic krzesła na sale ....... dlatego polecam angazowac sie do przedstawien i samorzadu .......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao
lece bo sie umowiłam xp kiedy indziej cie wzuce bucu heart papatki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:14 am
Lethiel sweet_chii Ozual witam, ooo widze, ze zdazylem na striptiz blaugh heart 4laugh twisted aaa... hentai! cry boje sie nie booj sie chii wink zaraz go przytopimy blaugh twisted buahbuaha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:15 am
Ozual Lethiel sweet_chii Ozual witam, ooo widze, ze zdazylem na striptiz blaugh heart 4laugh twisted aaa... hentai! cry boje sie nie booj sie chii wink zaraz go przytopimy blaugh twisted buahbuaha mrgreen wrzuca toster do basenu (pod napieciem) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:16 am
ej jak jest po angielsku "zyczenie" question wish question bo nie chce mi sie słownika szukac ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|