|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:03 am
opcy Lethiel opcy //Now Playing: Tortoise [Standards #01] Seneca [6:21] niach niach niach.................. mrgreen O.o ... twisted .. ninja *podplywa do brzegu* *łapie go za noge i ciagnie do basenu* nio chodż blaugh 4laugh whee nie kce mnie sie....... *głupawo cieszy morde* mrgreen *łapie sie krawedzi baseniku* *wylazi z wody* *podbiega do opcego* *mokry przytuuuuuuuuul* :> teraz i tak jestes mokry ... whee nio chooodź !! *ciagnie go za lapke* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:04 am
boze dzieci nigdy question ............. XD ............ no dobra rozumiem jak ktos nie jest dobry w nauce ...... ale jak ktos jest inteligentny jak ja (maksymalna skromnosc ) to se moze na wagary pojsc sweatdrop .................. ah pamietam czasy Gim ........ byłem w samorzadzie ....... nie chciało nam sie isc na lekcje to zesmy wymyslali ze robimy zebrania albo musi robic gazetke i legalne wagary na cały dzien ........ az facetka sie skapneła i sie nam dostało .......... przez to zmeniła mi zachowania na dobre zamiast wzorowe ....... menda stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:05 am
YumiTao opcy Lethiel opcy //Now Playing: Tortoise [Standards #01] Seneca [6:21] niach niach niach.................. mrgreen O.o ... twisted .. ninja *podplywa do brzegu* *łapie go za noge i ciagnie do basenu* nio chodż blaugh 4laugh whee nie kce mnie sie....... *głupawo cieszy morde* mrgreen lethiel myslisz o tym co ja ? mrgreen mrgreen mrgreen skoro nie chce po dobroci twisted *pomaga yumi wyjsć z basenu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:05 am
Falcone boze dzieci nigdy question ............. XD ............ no dobra rozumiem jak ktos nie jest dobry w nauce ...... ale jak ktos jest inteligentny jak ja (maksymalna skromnosc ) to se moze na wagary pojsc sweatdrop .................. ah pamietam czasy Gim ........ byłem w samorzadzie ....... nie chciało nam sie isc na lekcje to zesmy wymyslali ze robimy zebrania albo musi robic gazetke i legalne wagary na cały dzien ........ az facetka sie skapneła i sie nam dostało .......... przez to zmeniła mi zachowania na dobre zamiast wzorowe ....... menda stare u mnie jak jest jeden koles zwany Avkiem, to znaczy, ze cala klasa jest obecna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:06 am
Nightcatt sweet_chii Nightcatt sweet_chii Nightcatt a co wy takie porozbierane? eek 4laugh siemanko heeej! *wrzuca ja do basenu* twisted hehe 3nodding aaaa plywamy sobie xd no ba , taka pogoda ladna 3nodding u mnie leje cry a ja zdycham z ciepła .............. jeszcze jak by Ita(Wierd Yuki) była to bysmy pewnie siedzieli na rozgrzanych rurach na dworzu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:06 am
ja kiedys poszlam z kumpelami na wagary xd spieprzalysmy przez facetka,ktora robila zakupy a jak po 2 tygodniach przynioslam usprawiedliwnie powiedziala ze chce widziec rodzicow w szkole bo widziala nas na wagarach jak przed nia uciekalysmy sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:07 am
Falcone boze dzieci nigdy question ............. XD ............ no dobra rozumiem jak ktos nie jest dobry w nauce ...... ale jak ktos jest inteligentny jak ja (maksymalna skromnosc ) to se moze na wagary pojsc sweatdrop .................. ah pamietam czasy Gim ........ byłem w samorzadzie ....... nie chciało nam sie isc na lekcje to zesmy wymyslali ze robimy zebrania albo musi robic gazetke i legalne wagary na cały dzien ........ az facetka sie skapneła i sie nam dostało .......... przez to zmeniła mi zachowania na dobre zamiast wzorowe ....... menda stare Mi się po prostu nie chce...poza tym po co sobie psuć wizerunek...wolę posiedzieć w szkole z grupą ludzi, których bardzo lubię i tak miło spędzić czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:07 am
ja nie moge.... viva ma u mnie wielki plus. Nawet Rammsteina mi puszczja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:08 am
*siada na leżaku, zakrywa mordkę rączkami i patrzy przez palce na kąpiących się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:09 am
witam, ooo widze, ze zdazylem na striptiz blaugh heart 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt ja kiedys poszlam z kumpelami na wagary xd spieprzalysmy przez facetka,ktora robila zakupy a jak po 2 tygodniach przynioslam usprawiedliwnie powiedziala ze chce widziec rodzicow w szkole bo widziala nas na wagarach jak przed nia uciekalysmy sweatdrop stressed a ja jak z kumpelm uciekałem tom zawsze przegodzilismy pod oknem wychowaczyni naszej bo nie chciało nam sie isc na okolo ......... no i pewnego dnia sobie idziemy a z okna dobiega głos "a panowie gdzie sie wybierają......." ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel skoro nie chce po dobroci twisted *pomaga yumi wyjsć z basenu* bucu pilnuj sie mrgreen
leth pomusz ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozwalona na lezaku, z drinkiem z palemka, gapi sie na prznosny telewizor, gdzie na kanale viva leci Rammstein i jeszcze podglasnia na maksa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:10 am
Falcone Nightcatt ja kiedys poszlam z kumpelami na wagary xd spieprzalysmy przez facetka,ktora robila zakupy a jak po 2 tygodniach przynioslam usprawiedliwnie powiedziala ze chce widziec rodzicow w szkole bo widziala nas na wagarach jak przed nia uciekalysmy sweatdrop stressed a ja jak z kumpelm uciekałem tom zawsze przegodzilismy pod oknem wychowaczyni naszej bo nie chciało nam sie isc na okolo ......... no i pewnego dnia sobie idziemy a z okna dobiega głos "a panowie gdzie sie wybierają......." ........ takie zycie uczniów...naszczescie to juz za mna i moge chodzic gdzie i kiedy chce whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:10 am
Neilameane ja nie moge.... viva ma u mnie wielki plus. Nawet Rammsteina mi puszczja xd No ty się śmiej, ale w jakieś dwa wieczore po godzince puszczają rock i metal XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|