Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 13111 13112 13113 13114 13115 13116 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon May 23, 2005 9:03 am

opcy
Lethiel
opcy
//Now Playing:
Tortoise [Standards #01] Seneca [6:21]

niach niach niach.................. mrgreen
O.o ...
twisted ..
ninja
*podplywa do brzegu*
*łapie go za noge i ciagnie do basenu*
nio chodż blaugh 4laugh whee
nie kce mnie sie.......
*głupawo cieszy morde* mrgreen

*łapie sie krawedzi baseniku*
*wylazi z wody*
*podbiega do opcego*
*mokry przytuuuuuuuuul* :>
teraz i tak jestes mokry ... whee
nio chooodź !!
*ciagnie go za lapke* whee whee whee
PostPosted: Mon May 23, 2005 9:04 am

boze dzieci nigdy question .............
XD ............ no dobra rozumiem jak ktos nie jest dobry w nauce ...... ale jak ktos jest inteligentny jak ja (maksymalna skromnosc ) to se moze na wagary pojsc sweatdrop ..................
ah pamietam czasy Gim ........ byłem w samorzadzie ....... nie chciało nam sie isc na lekcje to zesmy wymyslali ze robimy zebrania albo musi robic gazetke i legalne wagary na cały dzien ........ az facetka sie skapneła i sie nam dostało .......... przez to zmeniła mi zachowania na dobre zamiast wzorowe ....... menda stare

Falcone

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon May 23, 2005 9:05 am

YumiTao
opcy
Lethiel
opcy
//Now Playing:
Tortoise [Standards #01] Seneca [6:21]

niach niach niach.................. mrgreen
O.o ...
twisted ..
ninja
*podplywa do brzegu*
*łapie go za noge i ciagnie do basenu*
nio chodż blaugh 4laugh whee
nie kce mnie sie.......
*głupawo cieszy morde* mrgreen

lethiel myslisz o tym co ja ? mrgreen mrgreen mrgreen

skoro nie chce po dobroci twisted
*pomaga yumi wyjsć z basenu*
PostPosted: Mon May 23, 2005 9:05 am

Falcone
XD ............ no dobra rozumiem jak ktos nie jest dobry w nauce ...... ale jak ktos jest inteligentny jak ja (maksymalna skromnosc ) to se moze na wagary pojsc sweatdrop ..................
ah pamietam czasy Gim ........ byłem w samorzadzie ....... nie chciało nam sie isc na lekcje to zesmy wymyslali ze robimy zebrania albo musi robic gazetke i legalne wagary na cały dzien ........ az facetka sie skapneła i sie nam dostało .......... przez to zmeniła mi zachowania na dobre zamiast wzorowe ....... menda stare

u mnie jak jest jeden koles zwany Avkiem, to znaczy, ze cala klasa jest obecna xd

Neilameane

Falcone

PostPosted: Mon May 23, 2005 9:06 am

Nightcatt
sweet_chii
Nightcatt
sweet_chii
Nightcatt
a co wy takie porozbierane? eek 4laugh siemanko
heeej! *wrzuca ja do basenu* twisted hehe 3nodding
aaaa plywamy sobie xd
no ba , taka pogoda ladna 3nodding
u mnie leje cry

a ja zdycham z ciepła .............. jeszcze jak by Ita(Wierd Yuki) była to bysmy pewnie siedzieli na rozgrzanych rurach na dworzu sweatdrop
PostPosted: Mon May 23, 2005 9:06 am

ja kiedys poszlam z kumpelami na wagary xd spieprzalysmy przez facetka,ktora robila zakupy a jak po 2 tygodniach przynioslam usprawiedliwnie powiedziala ze chce widziec rodzicow w szkole bo widziala nas na wagarach jak przed nia uciekalysmy sweatdrop stressed

Nightcatt

Delein

PostPosted: Mon May 23, 2005 9:07 am

Falcone

Mi się po prostu nie chce...poza tym po co sobie psuć wizerunek...wolę posiedzieć w szkole z grupą ludzi, których bardzo lubię i tak miło spędzić czas...
PostPosted: Mon May 23, 2005 9:07 am

ja nie moge.... viva ma u mnie wielki plus. Nawet Rammsteina mi puszczja xd

Neilameane

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Mon May 23, 2005 9:08 am

*siada na leżaku, zakrywa mordkę rączkami i patrzy przez palce na kąpiących się*
PostPosted: Mon May 23, 2005 9:09 am

witam, ooo widze, ze zdazylem na striptiz blaugh heart 4laugh twisted

Gosza

Falcone

Nightcatt
ja kiedys poszlam z kumpelami na wagary xd spieprzalysmy przez facetka,ktora robila zakupy a jak po 2 tygodniach przynioslam usprawiedliwnie powiedziala ze chce widziec rodzicow w szkole bo widziala nas na wagarach jak przed nia uciekalysmy sweatdrop stressed

a ja jak z kumpelm uciekałem tom zawsze przegodzilismy pod oknem wychowaczyni naszej bo nie chciało nam sie isc na okolo ......... no i pewnego dnia sobie idziemy a z okna dobiega głos "a panowie gdzie sie wybierają......." ........

Lethiel

skoro nie chce po dobroci twisted
*pomaga yumi wyjsć z basenu*

bucu pilnuj sie mrgreen

leth pomusz ! blaugh

YumiTao

Neilameane

*rozwalona na lezaku, z drinkiem z palemka, gapi sie na prznosny telewizor, gdzie na kanale viva leci Rammstein i jeszcze podglasnia na maksa*
PostPosted: Mon May 23, 2005 9:10 am

Falcone
Nightcatt

a ja jak z kumpelm uciekałem tom zawsze przegodzilismy pod oknem wychowaczyni naszej bo nie chciało nam sie isc na okolo ......... no i pewnego dnia sobie idziemy a z okna dobiega głos "a panowie gdzie sie wybierają......." ........
takie zycie uczniów...naszczescie to juz za mna i moge chodzic gdzie i kiedy chce whee

Nightcatt

Delein

PostPosted: Mon May 23, 2005 9:10 am

Neilameane
ja nie moge.... viva ma u mnie wielki plus. Nawet Rammsteina mi puszczja xd

No ty się śmiej, ale w jakieś dwa wieczore po godzince puszczają rock i metal XD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 13111 13112 13113 13114 13115 13116 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games