|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:58 am
Lethiel *wyplywa z plooskiem odshoocając wlosy do tylu* whee chodz do nas Jas !! 4laugh nie mam ochoty... sweatdrop ja się staram a tu... nieee... crying *ma doła* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt a co wy takie porozbierane? eek 4laugh siemanko heeej! *wrzuca ja do basenu* twisted hehe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ej no nie kłam ....................... ile ty masz lat ............. musiałas byc ..... 18 mam wiosen XD Ale nie wiem, czy pójście sobie z rekolekcji też się liczy...wkurzyłam się wtedy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel sweet_chii Falcone ej no nie kłam ....................... ile ty masz lat ............. musiałas byc ..... ja tesh nigdy w zyciu nie bylam... eek O_o ... nie bylyście ??!! ja .. uh.. nio.. loi loi loi xd .. lepiej sie nie wypowiem blaugh xd xd xd ja tez nigdy nie bylem na bajach sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Neilameane wreszcie na vivie leci cos czego da sie sluchac ==" miedzy innymi, co? surprised moby. ale juz sie skonczyl... Ale zazwyczaj trzeba czekac do 22.00, bo wtedy na MTV wreszcie metal puszczaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Lethiel *wyplywa z plooskiem odshoocając wlosy do tylu* whee chodz do nas Jas !! 4laugh *rzuca w Lethi-chan pilka* blaugh 4laugh *odbija pilke do Yumi* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:59 am
sweet_chii Nightcatt a co wy takie porozbierane? eek 4laugh siemanko heeej! *wrzuca ja do basenu* twisted hehe 3nodding aaaa plywamy sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:00 am
[LINKIN] blad w profilu! O starych dobrych czasach.......wystarczy, ze ja wiem i Lethi wink nie rozumiem sweatdrop ... jak mozesz wiedzieć o starych czasach w baseniq skoro jestes tu od niedawna O_o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Lethiel sweet_chii Falcone ej no nie kłam ....................... ile ty masz lat ............. musiałas byc ..... ja tesh nigdy w zyciu nie bylam... eek O_o ... nie bylyście ??!! ja .. uh.. nio.. loi loi loi xd .. lepiej sie nie wypowiem blaugh xd xd xd ja tez nigdy nie bylem na bajach sweatdrop ja od czasu do czasu chodze sie relaksowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt sweet_chii Nightcatt a co wy takie porozbierane? eek 4laugh siemanko heeej! *wrzuca ja do basenu* twisted hehe 3nodding aaaa plywamy sobie xd no ba , taka pogoda ladna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:01 am
sweet_chii Nightcatt sweet_chii Nightcatt a co wy takie porozbierane? eek 4laugh siemanko heeej! *wrzuca ja do basenu* twisted hehe 3nodding aaaa plywamy sobie xd no ba , taka pogoda ladna 3nodding u mnie leje cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:01 am
Lethiel [LINKIN] blad w profilu! O starych dobrych czasach.......wystarczy, ze ja wiem i Lethi wink nie rozumiem sweatdrop ... jak mozesz wiedzieć o starych czasach w baseniq skoro jestes tu od niedawna O_o ... a ja myslalem o innych czasach wink ! Dobra ide sie pouczyc na chemie bo jutro kartkowa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:02 am
Lethiel opcy //Now Playing: Tortoise [Standards #01] Seneca [6:21] niach niach niach.................. mrgreen O.o ... twisted .. ninja *podplywa do brzegu* *łapie go za noge i ciagnie do basenu* nio chodż blaugh 4laugh whee nie kce mnie sie....... *głupawo cieszy morde* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:02 am
*rozmysla nad formami nastepnych smokow kieszonkowych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:03 am
opcy Lethiel opcy //Now Playing: Tortoise [Standards #01] Seneca [6:21] niach niach niach.................. mrgreen O.o ... twisted .. ninja *podplywa do brzegu* *łapie go za noge i ciagnie do basenu* nio chodż blaugh 4laugh whee nie kce mnie sie....... *głupawo cieszy morde* mrgreen lethiel myslisz o tym co ja ? mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|