|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:53 am
YumiTao Lethiel *chlapie ją delikatnie woda* 4laugh whee blaugh ninja hihi .. heart *noorkooje za nia* *wyroownooje odleglosc* *plywa obok niej* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:54 am
*wyplywa z plooskiem odshoocając wlosy do tylu* whee chodz do nas Jas !! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Delein Falcone Delein Hehe ja miałam w zeszłym tygodniu...normalnie matka mi pogratulowała, aż mnie wryło dwa piętra niżej blaugh to znaczy mnie zjechała bo mam pełno ucieczek .......... ale mam dobre oceny :d Wagarowicz blaugh Ja się przyznam bez bicia, że nigdy na blauce nie byłam 4laugh ej no nie kłam ....................... ile ty masz lat ............. musiałas byc ..... ja tesh nigdy w zyciu nie bylam... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
//Now Playing: Tortoise [Standards #01] Seneca [6:21]
niach niach niach.................. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:55 am
Lethiel YumiTao Lethiel *chlapie ją delikatnie woda* 4laugh whee blaugh ninja hihi .. heart *noorkooje za nia* *wyroownooje odleglosc* *plywa obok niej* 4laugh to moze sie poscigamy : twisted ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Falcone Delein Falcone Delein Hehe ja miałam w zeszłym tygodniu...normalnie matka mi pogratulowała, aż mnie wryło dwa piętra niżej blaugh to znaczy mnie zjechała bo mam pełno ucieczek .......... ale mam dobre oceny :d Wagarowicz blaugh Ja się przyznam bez bicia, że nigdy na blauce nie byłam 4laugh ej no nie kłam ....................... ile ty masz lat ............. musiałas byc ..... ja tesh nigdy w zyciu nie bylam... eek ja tez nie. teraz w srode planuje moja pierwsza w zyciu bule...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *wyplywa z plooskiem odshoocając wlosy do tylu* whee chodz do nas Jas !! 4laugh *rzuca w Lethi-chan pilka* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel [LINKIN] Lethiel O.o .. *przypominaja jej sie dawne dobre czasy* mwhhhahahahahha !!!!!! twisted *noorkooje* *wyplywa za nim* *wskakooje mu na ramiona i podtapia go* 4laugh xd razz nie moge zdjac ubrania! Chyba musze sie kapac w nim, ach te dawna czasy....... wink twisted *wciaga ja pod wode* wink a co ty mozesz wiedziec o starych dobrych czasach ?? :> *robi obroot* *wyrywa sie i wyplywa na powieshnie* blaugh jak to nie mozesz ?? zdejmooj xd blad w profilu! O starych dobrych czasach.......wystarczy, ze ja wiem i Lethi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:56 am
sweet_chii Falcone ej no nie kłam ....................... ile ty masz lat ............. musiałas byc ..... ja tesh nigdy w zyciu nie bylam... eek O_o ... nie bylyście ??!! ja .. uh.. nio.. loi loi loi xd .. lepiej sie nie wypowiem blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
NOw Playing : Scorpions >>> White Dove ........ przepiekna piosenka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wreszcie na vivie leci cos czego da sie sluchac =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a co wy takie porozbierane? eek 4laugh siemanko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:57 am
opcy //Now Playing: Tortoise [Standards #01] Seneca [6:21] niach niach niach.................. mrgreen O.o ... twisted .. ninja *podplywa do brzegu* *łapie go za noge i ciagnie do basenu* nio chodż blaugh 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane wreszcie na vivie leci cos czego da sie sluchac ==" miedzy innymi, co? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy //Now Playing: Tortoise [Standards #01] Seneca [6:21] niach niach niach.................. mrgreen blaugh >
bucyku a ty co robisz w ciuszkach ? rozbieraj sie i marsz do baseniku whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|