|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:39 am
ninja .. idzie ktos na rybki do durem ?? .. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:40 am
Hmm... coraz mniej rpzebywam na Gai...
Witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:41 am
witaj Omi *przytuuuuuul* whee fajniutki sig whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja jush do domq ide pozdrowcie Neilameane exclaim exclaim exclaim exclaim narazie all exclaim exclaim exclaim *whodzi do lufy karabinu snajperskiego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja .. idzie ktos na rybki do durem ?? .. ninja ja wlasnie mialam zamiar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:42 am
Lethiel ninja .. idzie ktos na rybki do durem ?? .. ninja yyy ... durem question to chyba jest nie dla mnie .... na patyku niemam zamiaru łowic ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja .. idzie ktos na rybki do durem ?? .. ninja Ja ide, zaloz pokoik, to zaraz tam do Ciebie dolacze Witaj Omego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hmm... coraz mniej rpzebywam na Gai... Witam wszystkich... ninja *skok na niego* *przewraca* *siada okrakiem* nio wlasnie !! coraz mniej :> .. cio to ma byc ??!! .. popraw mi sie natychmiast !!! scream heart *pac go poducha* masz byc czesciej xd uh.. nio i witaj razz *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:43 am
Arife Nightcatt Arife Nightcatt Lethiel wlasnie.. i czemu tu tak cicho O_o ... 4laugh To Twoja dzidzia w sigu ? hahahaah Julka nie rozwalaj mnie prosze xd Niestety mylisz sie panno, nie jestem Julką, ale z tego co mi mowila Baliaur to dzieki Tobie jej z nami nie ma evil nie dzieki mnie tylko dzieki mojej znajomej smile slonko, ja nikomu nie szkodze, i niech nie myli lub nie myl osób,niech pogada z kukusem jesli ma watpliowsci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj Omi *przytuuuuuul* whee fajniutki sig whee wink dziekuje 4laugh (mam nadzieje, ze Kage sie nie pogniewa, ze "przykleilam" tez jego rysunek) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Hmm... coraz mniej rpzebywam na Gai... Witam wszystkich... ninja *skok na niego* *przewraca* *siada okrakiem* nio wlasnie !! coraz mniej :> .. cio to ma byc ??!! .. popraw mi sie natychmiast !!! scream heart *pac go poducha* masz byc czesciej xd uh.. nio i witaj razz *przytuuuuuul* Heh... Tak jak tu jestem to się zawsze zastanawiam że czegosmi brakuje... Tylko nie za bardzo potrafię sprecyzować czego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:45 am
Arife Lethiel ninja .. idzie ktos na rybki do durem ?? .. ninja Ja ide, zaloz pokoik, to zaraz tam do Ciebie dolacze Witaj Omego whee eme.. ale jush mi sie odechcialo xd ... moze za godzinq razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:45 am
Lethi idziemy? Tylko nie zapomnij Omegi wziac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:47 am
zalozylam juz pokoik jesli ktos ma ochote polowic ze mna to zapraszam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:47 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Hmm... coraz mniej rpzebywam na Gai... Witam wszystkich... ninja *skok na niego* *przewraca* *siada okrakiem* nio wlasnie !! coraz mniej :> .. cio to ma byc ??!! .. popraw mi sie natychmiast !!! scream heart *pac go poducha* masz byc czesciej xd uh.. nio i witaj razz *przytuuuuuul* Heh... Tak jak tu jestem to się zawsze zastanawiam że czegosmi brakuje... Tylko nie za bardzo potrafię sprecyzować czego... O.o ... pepe ?? wiem !! brakooje ci kotka na glowie :] .. nio jush .. uwolnij go i po sprawie wink xd Arife.. albo.. nio to chodźmy na to durem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|